6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Detaşați-vă de tumultul cotidian, ce pare că vă copleşeşte de câteva zile. Energia astrală este foarte puternică şi vă poate destabiliza, riscând ca prin manifestările explozive să stricați situaţii şi relaţii bune. Este adevărat că aveți dreptate în anumite momente, cu anumite aspecte, dar ceilalţi nu pot ţine pasul. Fiți înţelegător, liniştiți-vă şi aveți încredere că totul se va rezolva.

Taur
Foarte vulnerabilă este sănătatea şi, de asemenea, relaţiile profesionale sunt destul de provocatoare. Fiți cât mai discret în peisajul cotidian, detaşați-vă de conflicte şi dozați-vă eforturile. Fluctuaţiile energetice ale zilei sunt greu de suportat, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă veți putea depăşi totul cu bine. Aveți nevoie de odihnă, de planuri noi de acţiune şi poate chiar de alt loc de muncă.

Gemeni
Surprize deosebite din partea prietenilor şi a persoanelor care vă susţin demersurile profesionale sau planurile personale. Totuşi sunt şanse să se strice unele relaţii, pentru că toată lumea vrea să fie ascultată, să i se respecte sfaturile, iar dumneavoastră faceți numai ce vreți şi pe deasupra mai şi răstălmăciți lucrurile. Aveți răbdare şi toleranţă faţă de ceilalţi şi ascultați-i măcar pe alocuri.

Rac
Dispute profesionale cu oameni de rang înalt! Tumultul din segmentul socio-profesional atinge astăzi un vârf periculos, de aceea fiți prudent şi evitați să luați totul prea personal sau să vă implicați în polemici sterile. Este dificil să suportaţi ifosele unor şefi sau ale colegilor de muncă, dar tocmai aici este provocarea momentului. Sunteți suficient de capabil să întoarceți lucrurile în favoarea dumneavoastră cu diplomaţie.

Leu
Mentalul vă este luminat de idei deosebite, astfel că ar fi bine să le notați, să le dezbateți cu cineva de încredere şi să le luați în serios. Creionarea planurilor de călătorie sau de studii va avea succes, dacă acum vă mobilizați şi lucrați la ele. Se recomandă prudenţă dacă astăzi este nevoie să călătoriți, să susţineți examene, probe sau interviuri.

Fecioară
Chestiuni financiare importante privitoare la obţinerea unor venituri suplimentare din colaborări, moşteniri sau partaje. Ziua vă susţine demersurile financiare de anvergură, de aceea ar fi bine să verificați bugetul disponibil şi să trasați planuri de investiţii pe termen lung. Sunt posibile şi cheltuieli cotidiene, plata unor facturi şi servicii.

Balanţă
Relaţiile cu ceilalţi sunt foarte răscolite, astfel că sunt şanse să se destrame parteneriatele vechi sau înţelegerile cu cineva drag. Surprizele pot fi deosebite vizavi de informaţiile aflate astăzi, însă nu luați de bun chiar tot ce vi se spune. Pe de altă parte, ar fi bine să observați detaşat reprezentaţiile altora şi să renunțaţi rapid la situaţiile şi relaţiile care nu vi se mai potrivesc.

Scorpion
O zi deosebită la locul de muncă! S-ar putea să aveți foarte multe de făcut, într-un timp scurt. Se recomandă prudență, pentru că atmosfera cotidiană este tensionată şi total neprevăzută. Dozaţi-vă eforturile, evitați discuţiile contradictorii şi acţiunile care necesită eforturi mari. Energia vitală este scăzută, existând riscul să obosiți sau chiar să se evidenţieze afecţiuni ale capului.

Săgetător
Segmentul amoros vă solicită din plin. Discuţii aprinse cu persoana iubită, copiii din preajmă vă vor provoca şi ei, și cu greu veți reuşi să vă împărțiţi echitabil între treburile personale şi nevoile celorlalţi. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Sunt riscuri mari de a ajunge la conflicte serioase în relaţiile cu cei dragi şi nu ar fi de dorit. Canalizaţi-vă surplusul energetic spre acţiuni folositoare şi altora.

Capricorn
Provocări importante dinspre segmentul familial! Discuţii aprinse cu membrii familiei, vizite la rude, descoperirea unor secrete de familie. Pe de altă parte, veți fi nevoit să vă ocupați şi de niscai treburi gospodăreşti care trenează de mult. Ar fi bine să verificați sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ, întrucât sunt posibile avarii serioase. Evitați escaladarea conflictelor şi fiți înţelegător cu ceilalţi.

Vărsător
Călătorii pe distanţe scurte şi multe discuţii cu persoanele din anturajul apropiat. Energia zilei este destul de agresivă, de aceea fiți prudent în vorbe şi fapte. Unii vă pot interpreta greşit ideile, însă alţii pot fi uimiţi de sclipirile geniale pe care, fără să vă dați seama, le veți etala destul de modest. Pe de altă parte, informaţiile obţinute astăzi ar trebui notate bine.

Peşti
Este posibil să primiți sume consistente de bani, informaţii deosebite privitoare la salarizarea şi condiţiile de muncă aferente serviciului sau cadouri şi favoruri din partea colegilor. Însă, la fel de posibil este să cheltuiți mult sau cineva din anturajul apropiat să apeleze pentru a-i oferi un împrumut. Prudenţă, discernământ şi nu vă lăsați dus de valul câştigurilor uşoare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS