16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt momente bune pentru a vă pune ordine şi disciplină în sectorul partenerial. Se conturează la orizont finalul unor colaborări vechi sau chiar al unei relaţii de cuplu. Gustul dulce-amar de pe urma relaţionării cu ceilalţi este accentuat, însă depinde de dumneavoastră să îmbunătăţiți lucrurile.

Taur
Cheful de muncă este accentuat, voinţa este mare, dar putinţa lasă de dorit. Bine ar fi să vă ocupați doar de treburile prioritare. Relaţiile colegiale sunt tensionate, de aceea fiți prudent. Există conflicte mocnite în sfera muncii. Sănătatea întregului organism este afectată. Totuşi, pe cât posibil, evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Gemeni
Disponibilitatea pentru distracţii şi aventuri vă duce către relaţii tensionate cu cei dragi. Astăzi este mai dificil să-i antrenați pe ceilalţi în caruselul de activităţi creative şi recreative la care vă gândiți. Ţineți cont de părerile celor dragi şi temperaţi-vă reacţiile. După-amiază pot interveni chestiuni profesionale importante.

Rac
Energia zilei vă aduce dorinţa de a vă ocupa de membrii familiei şi de treburile domestice. Sunteți nostalgic şi gândurile rătăcesc prin trecutul îndepărtat, în care grijile cotidiene erau departe. Trăiți prezentul, bucurați-vă de tot ce vă înconjoară şi lăsați amintirile neplăcute deoparte. Chiar dacă există tensiuni acasă, în familie aveți suficiente resurse interioare să depăşiți totul cu bine.

Leu
Mentalul vă este răscolit şi cu greu vă găsiți cuvintele pentru a comunica cu ceilalţi. Bine este să vă rezumați la discuţiile strict necesare. Sunteți înconjurat de rude sau prieteni apropiaţi binevoitori în aparenţă. În umbră, discordia vă pândeşte momentele de slăbiciune.

Fecioară
Ziua vă aduce cheltuieli neaşteptate. Posibil să vă îngrijorați, dar sunt momente pasagere. Fiți prudent la fiecare ban cheltuit şi la nevoie cereți sfaturile cuiva de încredere. Dacă este vorba despre oferte de investiţii majore, atunci se impune părerea unei persoane specializate.

Balanţă
Stările de spirit sunt fluctuante şi din acest motiv şi reacţiile sunt imprevizibile. Liniştiți-vă, faceți un pas înapoi şi evitați suprasolicitarea fizică şi mentală. Vă ajută o plimbare în aer liber, un dialog cu cineva drag şi de încredere, o dietă de sezon. După-amiază vă veți simţi mai bine, revenindu-vă pofta de viaţă şi strălucirea caracteristică.

Scorpion
Aveți nevoie de odihnă, detaşare de cotidian, pe scurt o zi liberă. Sunt momente bune pentru revelaţii legate de toate domeniile curente ale vieţii. Foarte uşor ați putea desluşi conflictele din sfera muncii, dar şi pe cele din anturajul apropiat. Însă, deocamdată, ocupați-vă de sănătate şi lasați deciziile importante pentru zilele următoare.

Săgetător
Datorită prietenilor, stările sufleteşti sunt foarte schimbătoare. Ar fi bine să fiți mai detaşat de aceştia şi să vă bazați mai mult pe forţele personale. Aflarea unor informaţii secrete vizavi de aceste persoane vă va pune serios pe gânduri. Debarasați-vă de cei care vă obstrucţionează progresul sau de cei care profită de dumneavoastră.

Capricorn
Evenimentele din zona profesională sunt răscolitoare din toate punctele de vedere. Modificările care survin încet, dar sigur în relaţiile cu ierarhiile superioare vă vor duce cu gândul la alegerea unui alt loc de muncă sau chiar la o nouă profesie. Oricum, totul este în schimbare în sfera socio-profesională în care activați, astfel încât ar fi bine să vă adaptați din mers.

Vărsător
Contradicţiile apărute în discuţiile cu ceilalţi vă vor ajuta să vă ajustați valorile morale şi chiar să vă schimbați atitudinea faţă de lume şi evenimentele ei. Sunt momente bune pentru a vă delecta cu lecturi spirituale, cu vizionarea unei piese de teatru sau a unui film deosebit.

Peşti
Ziua este favorabilă achitării facturilor sau altor datorii. Nemulţumirile legate de bugetul disponibil pentru cheltuieli sunt la cote înalte, existând riscul să intrați în conflict în special cu cei apropiaţi. Este o perioadă austeră. Se conturează la orizont noi variante de câştig de la şi prin colaborarea cu alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS