Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Viaţa de cuplu vă inspiră siguranţă şi încredere, pentru că persoana iubită se ţine de cuvânt când îşi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o plăcere să vedeți cât de serios se implică în ceea ce faceţi împreună şi sunteți foarte sigur pe promisiunile sale. Trebuie să aduceți aceleaşi argumente solide când vine vorba de planuri de viitor, pentru că tot ce promiteţi acum unul altuia va deveni, în scurt timp, un fapt concret de care vă veţi bucura împreună.

Taur

Stați cu urechile pâlnie la orice pont de natură financiară, pentru că ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca şi cum v-ați afla la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă excelentă de câştig, ceva ce vă poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinţe ce se poate măsura şi în bani. Afacerile încheiate astăzi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile s-ar putea să valoreze mult sau să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă.

Gemeni

Dacă cel mai mare vis, la ora actuală, este să cuceriți inima cuiva, făceți un pas în faţă şi arătați cine sunteți. Succesul sentimental ar fi asigurat, fie că e vorba de dorinţa de a începe o relaţie nouă, fie de repararea unor probleme anterioare din relaţia existentă. Aveți un aer aparte, care atrage atenţia, inspirați încredere, putere, autoritate, iar celălalt va fi atras ca de un magnet, nu va rezista şarmului care vă caracterizează.

Rac

Atmosfera este excelentă pentru a vă recăpăta buna dispoziţie. Vă întâlniți cu persoane amuzante, cu tineri puşi pe glume, lăsați copilul din dumneavoastră să se manifeste în voie, aşa cum de obicei nu reuşiți să fiți. Există ceva de sărbătorit şi atmosfera veselă pune stăpânire pe toată lumea. E o stare ce poate da startul unei perioade lungi de distracţie. Acceptați invitaţiile de a ieşi undeva cu amicii sau de a merge la o petrecere.

Leu

Sunteți foarte preocupat de mersul unui proiect care înaintează lent, dar aveți totuşi convingerea că sunteți pe calea cea bună. Aveți suficientă răbdare până veți ajunge acolo unde ați sperat şi depuneți toate eforturile necesare pentru a atinge succesul. Vi se cere şi efort fizic, şi concentrare, şi forţă fizică, pentru că nu e un proiect oarecare ce evoluează de la sine, ci depinde mult de resursele pe care le investiți în acest sens.

Fecioară

Dacă vă cramponați atât de mult de confort doar de teama schimbării, ați putea rata ocazii mult mai bune decât cea de care vă ţineți acum cu dinții. Relaxați-vă un pic în faţa noilor provocări, fără să vă gândiți ce vă aşteaptă! Sunteți în deplină siguranţă să faceți o modificare de decor, de sens, de atitudine în faţa noului, chiar dacă, la prima vedere, e mai comod să rămâneți cu lucrurile deja cunoscute şi înrădăcinate. Acceptați noul cu mai multă seninătate şi încredere.

Balanţă


Vă faceți prea multe griji cu privire la veniturile sau resursele financiare. Nu trebuie să calculați în permanență cât ați acumulat sau cât mai aveți de primit din diverse surse, pentru că de fiecare dată vor apărea şi banii necesari pentru cheltuielile curente. Mai mult decât atât, aveți un talent care, dacă ar fi pus serios la treabă, ar genera venituri suplimentare, dar vă e frică să vă folosiți de ele. Nu vă mai puneți întrebări, ci încercați să faceți primul pas spre profit!

Scorpion

Cea mai mare preocupare a zilei e traiul liniştit în căminul perfect. Dacă încă nu aveți un loc pe care să-l numiți acasă, aveți şansa de a face planuri mari în acest sens. Visați cu ochii deschişi şi vă imaginați cum ar fi casa de poveste! Continuați să lăsați fantezia să zboare în voie, creați mental un decor ideal în care vă vedeți trăind, pentru că unele vise chiar se împlinesc! Vedeți cu ochii minţii că locuiți într-un spaţiu exact aşa cum ați dorit dintotdeauna şi credeți cu tărie în materializarea acestei viziuni!

Săgetător

Aveți multe lucruri de făcut, dar reuşiți să vă învârtiți în aşa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activităţi de rutină, şi tocmai pentru că sunt uşoare, le ştergeți imediat de pe lista de sarcini, astfel încât să vă puteți bucura şi de câteva ore de relaxare. Pe lângă multiple chestiuni banale, mai pot apărea şi altele neprevăzute, dar sunt nesemnificative și le puteți rezolva repede. Așa că, stați liniștit și nu vă mai faceți griji.

Capricorn

Nu credeți tot ce auziți, mai ales dacă e vorba de declaraţii de iubire, de linguşeli pompoase şi laude pe care ştiți prea bine că nu le meritaţi, pentru că vă pot amăgi amarnic! Cineva umblă cu cioara vopsită şi sunteți gata-gata să-i cădeți în plasă, dar tocmai pentru că sunteți o fire realistă şi raţională, va trebui să chibzuiți profund asupra celor auzite. Nu-l credeți şi nu-l lăsați să vă manipuleze cu astfel de vorbe mari! Vă cunoaşteți mai bine şi nu veți aluneca pe pista falsă pe care încearcă să vă împingă prin minciună şi ipocrizie.

Vărsător

Sunteți încă sub influenţa unei veşti care v-a pus într-o lumina defavorabilă şi e normal să suferiți că ați fost tratat nedrept. În loc să stați şi să ticluiți planuri de răzbunare, mai bine ați aduna probe în favoarea dumneavoastră pentru a vă recupera imaginea pe care considerați că o meritaţi. Puteți găsi uşor mărturii care să certifice faptul că sunteți nevinovat, că tot ce ați făcut a fost conform regulilor şi nimeni nu are dreptul să vă acuze de ceva.

Peşti

Nu trebuie să faceți nimic să câştigați iubirea, ci o meritaţi pentru ceea ce sunteți, pentru ceea ce oferiți, nu pentru ceea ce vă străduiți! Nu vi se cere nici un efort suplimentar decât acela de a dărui necondiţionat, fără a pretinde ceva în schimb şi fără a căuta motive pentru care iubiți. A spune că stați cu cineva pentru că… e ca şi cum ați fi plătit pentru asta, deci schimbaţi-vă un pic atitudinea în faţa iubirii. Nu trebuie să dați ceva ca să primiți iubire, ci pur şi simplu să emanați căldură, să vă lăsați învăluit de ea.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Actualitate

» Gorj: O femeie și-a pus capăt zilelor după ce a consumat băuturi alcoolice
» România ocupă penultimul loc din UE la competenţe digitale
» Cinci răniți în incendiul din clubul Bamboo au rămas internați
» MAE: A fost identificat cel de-al doilea copil român dispărut în urma avalanșei din Italia
» Autoritățile austriece au arestat un tânăr suspectat că ar fi planificat un atac terorist
» Ministerul de Interne: Au fost făcute mai multe controale la clubul Bamboo
» Urmarire penală ”in rem” în cazul incendiului de la clubul Bamboo
» “Forumul Judecătorilor” cere Guvernului retragerea proiectelor de OUG privind justiţia
» Gorj: Scandal cu focuri de armă în cartierul Obreja din Târgu Jiu
» Vizibilitatea a scăzut sub 50 de metri pe DN6(Gura Văii – Drobeta Turnu Severin)
» Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare
» Dosar penal pentru distrugere în urma incendiului din Bamboo
» Linie telefonică deschisă după incendiul din Bamboo
» Raed Arafat: Continuă căutările victimelor de la Bamboo
» Incendiu puternic la clubul Bamboo din Capitală. 22 de persoane au ajuns la spital (VIDEO)
» 14 persoane au decedat din cauza rujeolei
» Dosarul corupției de la Primăria Slatina se mută la Severin

Local

» Dunărea este îngheţată în amonte de Barajul Porţile de Fier I
» Slatina, la 649 de ani de la prima atestare documentară

Dolj

» Craiova: Taximetrist rănit în urma unui accident
» Cod Galben de ceață în judeţele Dolj şi Olt
» A înghețat conducta de apă, CAO refuză să intervină
» Mașinile parcate neregulamentar nu pot fi încă ridicate
» Trotuarele ocupate, pietonii puşi în pericol
» Întreruperi energie electrică de luni
» Legumicultorul din valea verde a Dunării
» Urgența Spitalului Judeţean Craiova – refugiu pentru oamenii străzii
» Bătrână moartă în incendiu, pe strada Principatele Unite din Craiova

Gorj

» Control judiciar pentru angajaţii AJOFM acuzaţi de fraude
» Pensionari ucişi pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu

Vâlcea

» Recomandări ale poliţiştilor pentru minivacanţa de Ziua Unirii

Sport

» Baschet (m): SCM-U Craiova, învinsă după prelungiri de Oradea
» Volei (m): SCM-U Craiova a obţinut trei puncte în meciul cu ACSVM Zalău
» Fotbal / ACS Podari a trecut la pas de Știința 2016 Craiova
» Fotbal / CS Universitatea Craiova, victorioasă cu FC Winterthur
» CSO Filiași și-a stabilit amicalele
» Alb-albaștrii dau piept cu FC Winterthur
» Geanimu, bucuros de împrumutul la Podari
» Craiova așteaptă campioana cu un jucător nou
» Obligați să câștige

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Cărţi care ne deschid mintea spre alte culturi
» Bancul zilei

Top