17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Programul aglomerat de la serviciu v-a împiedicat până acum să vă relaxaţi, dar iată că a venit momentul să vă acordați un pic de timp. Partenerul de viaţă s-a săturat să fie pus pe planul al doilea, aşa că e timpul să faceți ceva în această privinţă. Nu v-ar strica o schimbare nici în stilul de viaţă. Aveți nevoie să socializați mai mult, să mănâncați mai sănătos şi să scăpați puţin de stresul acumulat până acum. Aveți ce îmbunătăţi, dar nu e cazul să vă panicați.

Taur
Chiar dacă nu aveți nici o idee legată de rezolvarea conflictului cu partenerul de viaţă, nu uitați că întotdeauna comunicarea este benefică. Aşadar, aşezaţi-vă la aceeaşi masă şi vorbiţi. Poate că nu veţi reuşi din prima să treceţi peste toate problemele, dar cu siguranţă veţi face paşi importanţi. Vă confruntaţi cu probleme la locul de muncă. Cineva vă ameninţă poziţia în firmă, crede că e mai bun şi vrea să primească postul dumneavoastră pentru a demonstra asta.

Gemeni
Începeți să ajungeți la o limită a răbdării, în relaţia de cuplu. Ați înţeles anumite lucruri, ați iertat când a fost vorba de iertat, dar pur şi simplu nu vedeți cu ochi buni comportamentul partenerului de viaţă. Dacă simţiți că nu vă îndreptaţi spre acelaşi punct, poate ar fi cazul să luați o decizie importantă pentru viitorul amândurora şi să îi spuneți că vreți să vă despărţiţi. Ați fost sau veți fi promovat în scurt timp, dar parcă responsabilităţile vă depăşesc deja cu mult puterea de muncă.

Rac
V-ați afundat în nişte stări de melancolie sau chiar depresie din care nu reuşiți să mai ieşiți. Cu toţii traversăm perioade mai grele, dar dacă acestea tind să dureze mai multe luni, poate ar fi cazul să cereți ajutor. Nici starea de sănătate nu-i aşa roz precum credeați, şi asta pentru că ați tot amânat să mergeți la medic. Nu mai găsiți scuze, numai de dumneavoastră depind anumite lucruri şi, tocmai de aceea, e bine să nu fiți absent din propria viaţă.

Leu
Vă gândiți de ceva vreme la schimbarea locului de muncă sau chiar a domeniului în care activați. E bine că vreți să evoluați, să învăţați lucruri noi, să cunoaşteți alţi oameni, dar problema cea mai mare este că sunteți prea timid. Puteți mult mai mult decât credeți şi ar trebui să fiți în stare să le spuneți asta şi potenţialilor angajatori. Vă ies în cale mai multe oferte interesante de job-uri, dar nu vă aruncați din prima să o alegeți pe cea care sună cel mai bine. S-ar putea să ajungeți într-un alt cerc vicios.

Fecioară
Când la serviciu nu mai faceți faţă, iar acasă problemele par să se ţină lanţ, şi când nici bani nu aveți pentru o vacanţă aşa cum v-ați dori, o escapadă la nişte rude de la ţară, cărora le-ați promis în nenumărate rânduri că le veți vizita, pare cea mai bună opţiune. Săptămâna aceasta nu mai aveți nici energie, nici răbdare şi nici bani pentru stilul de viaţă cu care v-ați obişnuit în ultima vreme.

Balanţă
Aflați o veste importantă. Poate vă mutaţi, poate sunteţi promovat la serviciu, iar banii pe care urmează să îi primiţi vă vor ajuta mult, sau poate chiar veţi afla că aşteptaţi un copil. Orice ar fi, asta vă va schimba viaţa în bine. De asemenea, reuşiți să treceți peste o mică problemă, fapt ce vă ridică mult moralul, iar în zilele următoare sărbătoriți alături de prieteni şi de familie marea veste primită. Va urma o perioadă de neuitat pentru dumneavoastră, aşa că pregătiți-vă pentru tot ce e mai frumos.

Scorpion
Fiți foarte atent la cel care încearcă să vi se bage pe sub piele, pentru că intențiile sale nu sunt deloc pozitive și nicidecum în avantajul dumneavoastră. Urmărește sigur ceva și profită de vulnerabilitatea de care dați dovadă, dictată de atmosfera de sărbătoare, și face totul pentru a obține un beneficiu de care fiți sigur că se va folosi cândva. Masca pe care a pus-o pe figură ascunde un dram de egoism.

Săgetător
Toată lumea ştie că sunteți o persoană încăpăţânată, dar uneori trebuie să-i mai ascultaţi şi pe cei din jur, chiar dacă nu vă place asta. Va trebui să vă gândiți la greşelile pe care le-ați făcut în ultima perioadă, la oamenii pe care i-ați făcut să sufere, la familia care este îngrijorată. Astrele vă obligă să vă cereți iertare, să faceți pace cu cei pe care i-ați rănit şi să o luați de la capăt. E bine să fiți încăpăţânat atunci când ştiți cu certitudine că aveți dreptate, însă atunci când toţi din jur vă spun că ar trebui să vă revizuiți comportamentul, poate că e cazul să o faceți.

Capricorn
Astrele v-au pregătit o serie de surprize. S-ar putea să trebuiască să vă amânați planurile de vacanţă, din cauza unor probleme de la serviciu, ceea ce vă va întrista în prima fază, însă, dacă vă veți păstra calmul, veți putea vedea şi partea plină a paharului. Nu numai că veți primi o sumă importantă de bani pentru efortul suplimentar, dar primiți cadou o a doua vacanţă sau o chiar o mărire de salariu definitivă, din partea şefilor.

Vărsător
Aveți de bifat mai multe petreceri la care ați fost invitat de ceva vreme, iar pe lângă agitaţia care vine la pachet cu ele, v-ați putea alege cu ceva grozav, o relație nouă. Se pare că astrele v-au adus, în sfârşit, acea iubire la care visați. Şi partea cea mai frumoasă e că aveți toate şansele să începeți o relaţie serioasă, de lungă durată, poate chiar ultima relaţie pe care o veți avea. Când credeați că e prea târziu să întâlniți sufletul pereche, iată că acesta apare şi vă dă toate planurile peste cap. Bucurați-vă pentru că meritaţi tot ceea ce vi se întâmplă.

Peşti
Cineva vă face ochi dulci. Poate că nu e genul de persoană cu care sunteți obişnuit, dar nu ar trebui să fugiți atât de repede. Astrele vă trimit acest om în viaţă cu un anumit scop. Descoperind şi alt gen de partener, comparativ cu cei pe care i-ați avut până acum, aveți toate şansele să mai aflaţi ceva despre propria persoană. Aşadar, dacă cineva va flirta zilele astea sau dacă veți primi o propunere neaşteptată, acceptați provocarea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS