11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Posibil să constataţi că filozofia de viaţă abordată până acum este depăşită şi trebuie să faceți corecţii serioase, atât în gândire, cât şi în relaţionarea cu ceilalţi. Temerile sunt generate de faptul că evenimentele în care sunteți implicat se pare că vă depăşesc. Şi totuşi, dacă vă gândiți pe îndelete, dacă acceptaţi şi alte păreri, aveți şanse minunate de evoluţie şi progres.

Taur
Izolați-vă în mijlocul celorlalţi şi observați ce se petrece. Chiar dacă sunteţi neliniştit din cauza banilor, cu puţin efort şi bunăvoinţă puteți scăpa de griji fără probleme. Evitați dependenţa de ceilalţi, de reacţiile sau vorbele lor! Ceea ce observați vă ajută să luați decizii importante în următoarele zile.

Gemeni
Schimbaţi-vă atitudinea şi priviți atent cu cine vă întâlniți sau ce vorbiți. Veți constata că obţineți informaţii utile despre cum să vă îmbunătăţiți stilul de viaţă, felul de a fi sau de a vă raporta la ceilalţi. La amiază pot surveni disonanţe în segmentul profesional, dar sunt momente pasagere.

Rac
E o zi cu multe controverse în segmentul profesional. Dacă în primele ore ale zilei sunteți dornic să faceți multe activităţi, pe parcursul zilei, energia vitală scade şi va fi mai dificil să vă implicați în prea multe acţiuni. Ar fi bine să fiți prudent şi detaşat de toate provocările care vin dinspre colegi ce vor să le rezolvați sarcinile de lucru.

Leu
Dorinţa de a fi alături de cei dragi, de a-i sprijini aşa cum puteți, este mare şi destul de uşor de îndeplinit. Totul este să faceți abstracţie de faptul că ei vă vor răspunde altfel decât preconizați. Miezul zilei poate aduce disensiuni amoroase şi vorbe neplăcute din partea altora. Tentaţia de a-i mulţumi pe alţii oferindu-le bani sau cadouri este păguboasă pentru buget.

Fecioară
Chiar dacă doriți să vă bucurați în continuare de confortul şi siguranţa casei, dinspre segmentul profesional vin provocări deosebite. Ori trebuie să rezolvați rapid sarcini de lucru, ori vă roagă un coleg să-l ajutaţi, ori partenerul de viaţă vă pune pe umeri diverse treburi.

Balanţă
Puteți rezolva atât treburi personale, cât şi profesionale, care necesită comunicarea cu alţii, întocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distanţe scurte. Totuşi, gândirea şi relaţionarea cu ceilalţi este dificilă, existând riscul suprasolicitării nervoase. Fiți prudent în toate şi verificați orice chestiune care vă implică pe termen lung sau vă costă bani.

Scorpion
Ziua poate fi umbrită de chestiunile financiare, în special de veniturile pe care le obţineți la serviciu. Cu toate că activitatea profesională se desfăşoară în condiţii relativ bune, iar bani sunt la bugetul instituţiei sau firmei la care lucrați, când vine vorba de a primi ce vi se cuvine, şefii se victimizează şi vă propun înţelegere, toleranţă şi să vă obişnuiți să faceți muncă voluntară.

Săgetător
Entuziasmul din primele ore ale zilei este orientat spre diverse treburi mai mult sau mai puţin personale. Ar fi bine să vă alegeți doar acele activităţi care sunt importante şi necesită rezolvare imediată. Puteți diminua stresul dacă adoptaţi un regim alimentar uşor sau luând contact mai mult cu natura.

Capricorn
Sunteți o prezenţă discretă în peisajul zilei, indiferent unde vă aflați: acasă, într-un mediu familial, sau la serviciu, într-un mediu profesional. Sănătatea este slăbită şi ar fi bine să planificați un consult medical de specialitate. Îngrijiți-vă de imaginea publică şi de poziţia pe care o aveți în cadrul unui grup socio-profesional.

Vărsător
Sunteți dezamăgit de prieteni şi de persoanele care cândva v-au promis susţinere socio-profesională. Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii sau să luaţi decizii care să creeze efecte pe termen lung. Sigur că de unele persoane sau situaţii este bine să scăpați cât mai repede cu putinţă, însă, deocamdată, urmăriți ce se petrece în acest segment relaţional.

Peşti
Posibil să primiți sfaturi interesante vizavi de segmentul profesional în care activați. La prima vedere, pare că sunteți constrâns de împrejurări să luați decizii radicale, să faceți schimbări rapide în relaţiile parteneriale sau măcar să vă redefiniți concepţiile despre relaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS