12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o perioadă minunată, pentru că pe de o parte veți reuşi să vă bucurați de Sărbători, iar pe de altă parte vă veți rafina sufletul cu activităţi culturale şi filozofice deosebite. Posibil, totuşi, să apară şi un soi de tensiune mentală nedefinită şi să iasă la iveală temeri legate de locul de muncă. Detaşați-vă de neplăceri şi aveți încredere că totul va fi bine!

Taur
Se pare că vin bani şi bunuri fie de la partenerul de viaţă, fie din colaborările în care sunteți implicat. Chiar sunt şanse să semnați acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substanţiale pe termen lung. Totul este să nu vă grăbiți în luarea deciziilor şi să verificați propunerile şi documentele aferente cu mare atenţie.

Gemeni
Relaţiile parteneriale încep o etapă nouă, de bun augur şi pe termen lung. Totuşi, există animozităţi deocamdată, fie din cauza prietenilor, fie din cauza activităţii profesionale pe care o desfăşurați. Pe de altă parte, sunt şanse să primiți o ofertă de colaborare care presupune multă muncă și timp îndelungat. Implicați-vă serios în segmentul partenerial!

Rac
În plan profesional se deschid oportunităţi deosebite, însă este vorba despre lucrul în echipă sau postura de subaltern. Cu toate că este dificil să suportaţi regulile şi ordinele unui şef, până la urmă vă veți conforma situaţiei. Este în beneficiul dumneavoastră să profitaţi de şansele ivite la locul de muncă.

Leu
Creativitatea este accentuată, astfel că ați putea realiza, fără să vă dați seama, adevărate opere de artă. Dorinţa de distracţii şi aventuri poate fi umbrită de bugetul disponibil pentru aşa ceva. Însă vă puteți bucura de toate dacă priviți altfel viaţa şi evenimentele ei.

Fecioară
Ziua favorizează treburile gospodăreşti, planurile de curăţenie, achiziţiile patrimoniale, vizitele la rude şi dialogurile cu membrii familiei. Depinde numai de dumneavoastră cum gestionați discuţiile şi cum programați treburile. Ceilalţi vă vor urma îndeaproape, chiar dacă mai întâi vor comenta vehement propunerile făcute.

Balanţă
Multă lume roieşte în preajma dumneavoastră, fie că vă întâlniți fizic cu diverse persoane, fie că sunteți căutat la telefon sau pe reţelele de socializare. Unii doresc să vadă sincer ce mai faceți şi ce planuri de viitor aveți. Alţii, însă, doresc să vă destabilizeze, din amuzament sau pentru că sunt invidioşi pe tot ce ați realizat.

Scorpion
Se întrezăresc schimbări în plan financiar. Primiți o primă, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Pe de altă parte, sunteți tentat să cheltuiți mult, pe considerentul că sunt sărbători multe în perioada pe care o traversăm. Rezumați-vă la strictul necesar şi evitați investiţiile majore sau nefondate.

Săgetător
Zi importantă pentru dumneavoastră, deoarece aveți şanse deosebite de înnoire din toate punctele de vedere. Chiar dacă stările de spirit sunt fluctuante sau sănătatea vă necăjeşte puţin, veți reuşi să depăşiți totul cu bine. Gândiți-vă la proiecte de anvergură legate de planul personal sau profesional.

Capricorn
Ziua vă predispune la izolare, meditaţii interioare şi discuţii tăinuite cu cineva drag aflat departe de graniţele ţării. Multe vi se vor revela pe diverse căi, astfel că ar fi bine să deschideți un jurnal personal şi să scrieți în el tot ce vă trece prin minte. Renunţați la ce nu vă mai trebuie, la persoanele şi relaţiile care nu vă mai inspiră.

Vărsător
În relaţiile cu prietenii se conturează schimbări importante pe termen lung. De unele persoane din acest anturaj vă veți desprinde definitiv, iar faţă de altele veți începe să manifestați mai multă prudenţă. Evitați stările nemulţumitoare şi temerile, pentru că vor veni în prejamă personaje de înaltă calitate.

Peşti
Este multă forfotă în plan profesional. Pe de o parte, sunt şanse să primeşti responsabilităţi noi şi de anvergură sau chiar un post de conducere. Însă, pe de altă parte, apare riscul să te afunzi în treburile de la locul de muncă şi să neglijezi planul familial, viaţa ta personală, relaţia cu partenerul de viaţă. Fii prudent şi armonizează-le pe toate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS