11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă lăsați intimidat de cei din jur, care pun la îndoială paşii parcurşi până acum. Nu toată lumea vă cunoaşte aşa cum sunteți, nu oricine are răbdare să asculte cu ce vă lăudați din trecut, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povestiți. Nu puneți la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi.

Taur
Acordați prioritate relaţiilor afective. Simţiți nevoia mai mult ca oricând să fiți iubit şi susţinut de cei dragi. Printre aceştia, un loc important îl ocupă prietenii. Împreună cu ei, puneți în aplicare unele proiecte care vă preocupă de ceva vreme. Succesul pe care-l obţineți la locul de muncă se datorează numai eforturilor pe care ați fost dispus să le faceți.

Gemeni
Dacă vi se pare că sunteți prea singur, ați putea să vă înscrieți la un seminar sau într-o organizaţie a cărei activitate este pe placul dumneavoastră. Dezacordurile din viaţa de familie vă afectează. Nu este cazul să vă faceți griji, lucrurile se vor aranja de la sine. Se întrezăresc noi aventuri sentimentale, care vă entuziasmează.

Rac
Mare agitaţie domneşte în viaţa socială, atât la serviciu, cât şi în cercul de prieteni pe care îl frecventați. Şi într-un loc, şi în celălalt, se întâmplă atât de multe şi atât de repede, încât uneori aveți senzaţia că ameţiți. Comunicarea cu şefii decurge excelent şi vă vine uşor să vă plasați ideile.

Leu
E bine să explicați cum anume vă afectează emoţional atitudinea celor cu care sunteți într-un război surd, de-o bună bucată de vreme încoace. Dacă păstrați emoţiile negative, ele se pot fixa în suflet cu consecinţe afective grave şi în detrimentul clar al atmosferei de-acasă. Puteți câştiga puncte prin felul în care ştiți să comunicați cu colegii.

Fecioară
Vă agitaţi mult, cu rezultate mediocre. Nu este cazul, pentru că pe plan profesional dați dovadă de o eficiență sporită, care vă aduce o frumoasă gratificaţie financiară, iar prietenii vor fi tot timpul nişte buni sfătuitori. Ar fi bine să fiți şi mai deschis la neprevăzut. S-ar putea ca planurile să se schimbe în ultimul moment.

Balanţă
Sunteți pus pe fapte mari și multe. Din păcate, starea de agitaţie vă face nervos şi îi repeziți chiar şi pe cei dragi, dacă aveți impresia că nu sunt de acord cu ceea ce faceți. Acasă vă simţiți însingurat, izolat şi încărcat de responsabilităţi de care nu aveți nici un chef. Trebuie să preluați responsabilităţile altei persoane, nu pentru că vă doriți acest lucru, ci pentru că vi se impune.

Scorpion
Încrederea în forţele proprii începe să se manifeste aproape exploziv. Această centrare pe sine nu înseamnă că începeți să vă manifestați egoist. Dimpotrivă, ştiți cu şi mai multă claritate ce vreți şi acţionați în sensul acesta cu încredere şi cu eleganță, atrăgând simpatii şi sprijin. Este o perioadă propice pentru a găsi aliaţi de nădejde.

Săgetător
Reuşiți să ieşiți din închistare şi să comunicați cu destulă naturaleţe despre problemele care vă frământă. Puneți la punct eficient şi expeditiv o mulţime de probleme de ordin personal. Problemele legate de serviciu vă ţin în chingi şi vă mănâncă enorm de mult timp şi energie.

Capricorn
Viaţa chinuită din ultima vreme se înseninează. Comunicarea va funcţiona impecabil azi şi aveți posibilitatea de a reface relaţiile destul de afectate cu persoane la care ţineți, dar care s-au simţit ofensate de comportamentul din ultima vreme. Simţind din nou afecţiunea sinceră a prietenilor, veți căpătă curaj şi vă veți apuca să puneți la punct o parte din problemele care vă umbresc existenţa.

Vărsător
Aveți destulă energie, însă o risipiți pe tot felul de mărunţişuri. Dacă simţiți că vă ieşiți din sărite, luptați împotriva acestor tendinţe şi faceți tot posibilul pentru a vă păstra seninătatea. La serviciu aveți planuri mari şi vă implicați în proiecte îndrăzneţe.

Peşti
Sentimentul de frustrare continuă să vă stăpânească, dar treptat vă veți regăsi energia şi entuziasmul care vă cam lipsesc. Eforturile profesionale se concretizează şi vă vor aduce o recunoaştere meritată din partea şefilor. Primiți sfaturi neaşteptate, care vă vor ajuta să priviți problemele în perspectivă, să nu mai fiți atât de identificat cu propriile frământări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS