21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu încercați să ţineți alături oameni care vă seamănă, nici ca vârstă, nici ca nivel de pregătire, nici ca sex, pentru că lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cât mai multor aspecte diferite. Cu cât grupul din care faceți parte e mai divers, cu atât ideile vor fi mai variate şi, din unirea lor, se poate ajunge la soluţii excelente.

Taur
Chiar dacă vă retrageți complet din iureşul lumii pentru o zi, fără a lua legătura cu nimeni, veți fi mulţumit de această izolare, pentru că doar aşa vă puteți încărca eficient bateriile. Nu vreți să fiți bătut la cap cu problemele altora, nici să vă sune telefonul întruna, şi nu doriți nimic altceva decât linişte profundă în care să meditați asupra propriei vieţi.

Gemeni
E o zi în care intensitatea și profunzimea emoțiilor se fac resimțite. Este favorabilă pentru a reînnoi starea interioară emoțională. De asemenea, ați învăţat multe de la viaţă şi fiecare zi vă oferă noi şi noi lecţii pentru a ajunge mai înţelept, mai matur pentru a privi serios lucrurile și realitatea în care trăiți.

Rac
Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert şi abia aşteptaţi să ajungeți mai repede la un anumit nivel, de la care puteți spune că este ceea ce ați visat, da, este omul potrivit alături de care puteți clădi ceva de durată. Semnalele foarte animate care vin de la partener vă stimulează să vă implicați pe deplin în această relaţie, pentru că aveți energie vie și dorinţa de a merge mai departe.

Leu
Ceva se schimbă în viaţa de zi cu zi, de parcă trebuie să acceptaţi o noutate apărută ca din senin, dar care sună foarte bine! Poate fi vorba de evenimente din viaţa personală care vă fac fericit, cum ar fi o viitoare căsătorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toată lumea vorbeşte cu patos.

Fecioară
Sunteți extrem de generos şi nici nu vă uitaţi la bani sau la bunurile pe care sunteți gata să le oferiți. Contează cel mai mult sclipirea din ochii celor care primesc semnele de bunătate şi zâmbetul de pe faţa lor atunci când apăreți în calea lor.

Balanţă
Aveți toate şansele să ajungeți acolo unde doriți dacă învățați să mai şi cereți ajutorul. Sunt suficiente persoane în preajmă dispuse să pună umărul la construcţia pe care o ridicați. Și aveți un țel foarte înalt care este foarte posibil de atins dacă deţineți toate resursele pentru a-l materializa. Numai că nu puteți singur!

Scorpion
Amintirile neplăcute pe care le tot cărați nu vă ajută să evoluați. Ca atare, pentru a vă descătuşa de balastul emoţional de care nu vă puteți rupe, e nevoie mai întâi să iertaţi. Să vă iertaţi pe dumneavoastră de unele erori comise cândva care v-au pătat imaginea şi reputaţia. Să iertaţi pe alţii pentru felul în care v-au judecat sau greşelile pe care vi le-au făcut.

Săgetător
Este o zi favorabilă din punct de vedere afectiv. Trăiți perioada în care relaţia prinde forme mai ample de afecţiune. Fiinţa dragă e aproape și vă demonstrează iubirea, emoţiile. Indicat este acum să puneți preţ şi să insistați pe momente de pasiune şi amor.

Capricorn
Este momentul în care sunteți surprins în mai multe încercări ale vieţii. Crizele nu întârzie să apară, probabil numai ca să verificați adevărul simțirilor. Ceea ce nutriți pentru fiinţa iubită s-ar putea să fie extrem de grandios, totuşi s-ar putea destrăma la o simplă atingere! Dacă vi se propune o promovare, e de preferat să nu refuzați noua funcţie, care va avea multe bonusuri.

Vărsător
Din momentul în care recuperați unele fonduri, sunteți mai puţin critic şi nemulţumit. Sensibilitatea este foarte diafană, lucru care vă ajută să ţineți o legătură de suflet strânsă cu fiinţa iubită! Aveți nevoie să vă relaxați şi pur şi simplu să vă camuflați printre orele de muncă.

Peşti
Este posibil ca unii colegi de serviciu, ba chiar şi partenerul, să vă enerveze atât de rău, încât să apară scântei. Aveți senzaţia că toţi cei din anturaj fac greşeli intenţionate şi sunt înceţi sau comozi. Dacă aveți funcții de conducere, situaţia e şi mai dificilă, pentru că pretenţiile sunt excesive. Foarte accentuat marcaj se pune acum pe colaborarea strânsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS