24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți animat de idei măreţe, de filozofii de viaţă noi, datorită formării aspectului de Lună plină în semnul gemenilor. Este posibil să vă gândiți la abordarea unui program de instruire personală pe termen lung sau într-un cadru organizat de specialişti. Relaţiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura definitiv, renunţând rapid la persoanele inoportune.

Taur
Financiar sunteți favorizat. Este posibil să primiți bani de pe urma eforturilor depuse la serviciu, cadouri şi favoruri din partea colegilor sau celor dragi. Totuşi o anumită formă de câştig se va epuiza definitiv, fie că se schimbă condiţiile de muncă, fie că sunteți nevoit să vă retrageți dintr-o activitate.

Gemeni
Astăzi este posibil să decideți să vă debarasați de o relaţie partenerială sau de o colaborare care nu vă mai avantajează. Controlați-vă reacţiile şi ocupați-vă de treburi uşoare. Tratamentele gen spa şi plimbările în aer liber vă sunt de bun augur.

Rac
Sunteți predispus la izolare şi meditaţii interioare. Veți avea revelaţii deosebite privitoare la domeniul profesional în care activați, locul de muncă, relaţiile colegiale, dar şi în privinţa sănătăţii. Fiți prudent şi evitați stresul cauzat de gânduri haotice sau temeri mai mult sau mai puţin fondate!

Leu
Segmentul prietenilor şi al susţinătorilor din segmentul profesional se va reconfigura începând de astăzi. Posibil să vă desprindeți de unele persoane care s-au dovedit înşelătoare. A vă orienta spre altele noi este o iniţiativă bună, dar lăsați-o pentru zilele următoare.

Fecioară
Este o zi în care preocupările majore sunt legate de casă şi familie. Ar trebui să vă repliați acţiunile şi conduita din segmentul profesional. Practic se finalizează o etapă importantă privitoare la locul de muncă, poziţia în cadrul unui grup de lucru sau la imaginea în ochii celorlalţi.

Balanţă
Multe din ideile şi concepţiile vizavi de semeni şi evenimentele vieţii vor intra de astăzi într-un amplu proces de remodelare. Este favorizată renunţarea la balastul mental şi sufletesc acumulat de ceva vreme. Lecturile uşoare, vizitarea târgurilor de sezon, dialogurile cu cei dragi vă relaxează mult şi bine.

Scorpion
Se încheie o etapă importantă în plan financiar legată de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii. Sunt favorizate achitarea unor datorii acumulate şi lămurirea chestiunilor financiare, fie cu instituţiile financiare, fie cu partenerul de viaţă, rudele şi colaboratorii.

Săgetător
Zi importantă pentru segmentul partenerial, deoarece se conturează un final de etapă. Ar trebui să renunțaţi la partenerii sau colaborările care nu vă mai avantajează. Susţineţi-vă punctele de vedere cu dovezi palpabile şi aveți încredere în vocea interioară.

Capricorn
Sănătatea este vulnerabilă şi tentaţia de a folosi terapii alopate este mare şi păguboasă. Sunteți predispus la tensiuni mentale şi sufleteşti. Ţineţi-vă firea, aveți răbdare cu dumneavoastră, îngrijiți-vă pe baza principiilor naturiste şi odihniți-vă mult. Aveți nevoie să vă schimbați filozofia de viaţă şi activitatea.

Vărsător
Capitolul amoros este răscolit. Există posibilitatea reformulării relaţiei sentimentale şi a celei cu copiii. De acum încolo, aceste relaţii se vor desfăşura în alţi termeni şi în alte condiţii. Evitați implicarea într-o nouă relaţie amoroasă! După-amiază, relaxați-vă cu activităţile specifice unui hobby.

Peşti
Se pare că vă veți decide să acordați mai multă atenţie şi eforturi segmentului profesional de acum încolo. Discuţiile cu membrii familiei sau atitudinea lor vă vor face să vă retrageți sprijinul material sau moral acordat până acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS