12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
E timpul să vă schimbați priorităţile, să luați decizii care susţin în primul rând sănătatea şi echilibrul, dar şi eficiența în zona muncii. Trebuie să faceți o sortare, atât a obiceiurilor zilnice, cât şi a activităţilor profesionale, să păstrați doar ceea ce e constructiv şi folositor. Sunteți invitat să renunțaţi la o serie de iluzii, se destramă nişte idealuri, s-ar putea să realizați că erați pe o pistă greşită. De asemenea, e important să fiți mai discret şi să vă atenuați tendinţa de a-i schimba şi repara pe alţii.

Taur
Foarte multă energie este învestită în zona profesională, însă e bine să fiți atent la tendinţa de a exagera, a eluda legea sau a trece dincolo de principiile morale. E necesar să fiți prudent, mai ales atunci când oportunităţile sunt foarte strălucitoare şi necesită investiţii sau costuri mari. Şi, totuşi, e un moment bun pentru a pune câteva cărămizi la fundaţia unor vise, a unor aspiraţii îndrăzneţe la care nu ați avut curaj nici să vă gândiți.

Gemeni
S-ar putea să fie multe constrângeri sau să fie nevoie să dați nişte explicaţii, să justificați nişte decizii. De asemenea, s-ar putea să fiți pus în situaţia de a merge pe sârmă, cu discreţie, în tăcere, cu rezervă şi foarte multă prezenţă. Miza e foarte mare. De exemplu, păstrarea unei relaţii, a unei asocieri sau dezvoltarea unei afaceri. Dar obţinerea a ceea ce vă doriți depinde foarte mult de atitudinea dumneavoastră, de felul în care gestionați fiecare situaţie.

Rac
Priviți cu coada ochiului la un viitor mai bun, la nişte oportunităţi pe care aproape că le vedeți venind, deşi nu le puteți atige. E momentul ultimatumurilor pe care le dați, e cumva al 13-lea ceas în privinţa unor situaţii care v-au nemulţumit profund. Aveți de luat nişte decizii, care ţin de ieşirea din nişte contexte complet nefolositoare, dar puteți face asta doar dacă vă asumați total responsabilitatea pentru ce aveți de creat.

Leu
Mult curaj şi multă efervescenţă în aceste zile, dar şi multă vanitate care poate să ducă la pierderea unor şanse şi a unor oameni în care ați crezut. Orice exagerare în privinţa aplauzelor pe care le pretindeți şi a atenţiei exclusive pe care o cereți vă poate face să păreți inabordabil, rigid, nesuferit. Zona mai delicată este cea a muncii şi sănătăţii. Aici, fie aveți parte de provocări care vă forţează limitele şi vă împing să conştientizați mai mult decât până acum ce vreți să faceți, fie e vorba despre intransigenţă şi o anume lipsă de scrupule cu privire la unele decizii venite în urma unei dureri pe care cineva v-a provocat-o.

Fecioară
Vă simţiți încolţit sau ajungeți la capătul puterilor cu anumite situaţii pe care le-ați tolerat, iar acum e posibil să tranşați destul de dur aceste situaţii. Sigur că aveți tendinţa de a exagera şi a-i învinovăţi pe ceilalţi pentru disconfortul pe care-l simțiți, dar lupta va fi destul de tăcută, iar deciziile, întâi vor fi luate şi abia apoi aduse la cunoştinţă celorlalţi.

Balanţă
Există transformări interioare şi fierberi în suc propriu, la care alegeți să priviți şi să vă raportați ca la ceva ce e mai mult decât puteți înţelege. Şi cu toate astea, înţelegeți foarte multe şi puteți să vă detaşați de nişte puncte de vedere şi convingeri care vă făceau rău. Sunt scoase la iveală răni foarte vechi care pot acum să fie vindecate şi vă creează spaţiu pentru conștientizări care vă împuternicesc şi vă arată calea. Înţelegeți că uneori e benefic să permiteți pur şi simplu lucrurilor să se deruleze.

Scorpion
Aveți ocazia acum să căutați răspunsuri şi să le găsiți, iar asta vă ajută să schimbați perspectiva şi, în cele din urmă, realitatea. Aveți tendinţa să puneți multă presiune pe tot şi toate, iar acum e momentul să vă detaşați, să lăsați lucrurile în voia lor. Postura de victimă nu face bine nimănui, mai ales în ceea ce priveşte zona finanţelor, unde sunt acum multe planete şi sunt trase nişte semnale de alarmă.

Săgetător
Vă aflați în situaţia de a vă apăra poziţia, rolul, meritele, sau de a evita nişte pierderi financiare. În orice caz, anumite contexte financiare par să depindă de cum vă jucați cartea, cum vă folosiți atuurile şi, mai ales, de câtă maturitate şi responsabilitate dați dovadă în deciziile pe care le luați. Amânați orice investiţie cu grad crescut de risc, evitați să-i creditați şi finanţați pe cei din jur şi ocupați-vă de recuperarea unor sume de bani, dacă e cazul. Adevărul e că aveți resurse suficiente şi multă vitalitate pentru a rezolva multe şi puteți găsi soluţii inedite, geniale, în orice moment.

Capricorn
Un moment delicat, pe cât de provocator şi tensionat, pe atât de eliberator pentru că puteți realiza acum că unele situaţii trebuie lăsate aşa cum sunt, unele experienţe trebuie lăsate în trecut, acolo unde au avut loc, şi aşa mai departe. E un exerciţiu de detaşare prin durere. Aveți posibilitatea de a înţelege că suferinţa nu e musai să fie mereu calea de evoluţie şi în orice caz nu e singura disponibilă.

Vărsător
Aveți înţelepciunea necesară şi vă puteți detaşa în aşa măsură de contextul emoţional al situaţiei care vă este expusă, încât reuşiți să aduceți echilibru şi soluţii ingenioase pentru ceilalţi. În acelaşi timp, chiar dacă mascați foarte bine şi doar foarte puţini apropiaţi îşi vor da seama, sunteți foarte apăsaţi, frământați, îngrijoraţi pentru viitorul dumneavoastră. În altă ordine de idei, aveți multă energie fizică, multă creativitate şi iniţiativă, astfel că puteți genera în jur valuri foarte frumoase de energie şi entuziasm.

Peşti
Vă gândiți cum să obţineți nişte rezultate concrete din punct de vedere al carierei şi profesiei. Şi reuşiți să obţineți succes, faimă, recunoaştere a meritelor şi talentelor, după atâta vreme de efort şi aşteptare. Trebuie să fiți în stare să vă vindeți, să vă expuneți şi să vă apărați cauza, cu înţelepciune, fără infatuare, cu responsabilitate. Vă înhămați la un drum profesional mai dificil, care presupune mai multe restricţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS