6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu puteți trece uşor la etapa următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine. Dați piept cu o serie de piedici ce vă obligă să vă adunați forţele mai atent şi să acţionați cu îndrăzneală şi ambiţie. Nu vă aşteptați să se rezolve de la sine, ci puneți umărul pentru ca lucrurile să revină pe linia normală de evoluţie.

Taur
Primiți o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a vă achita de nişte obligaţii financiare. Aveți toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, investiţiilor masive. Terminați ziua cu un sentiment de împlinire profundă.

Gemeni
Vă aflați în compania unor persoane foarte diferite şi ori trebuie să deveniți un fel de arbitru între taberele formate, ori să încercați să colaborați eficient cu fiecare. Sunteți cu totul altfel decât aceştia, iar diferenţele atât de mari de personalitate, de metodă de lucru sau de comunicare şi de atitudine în faţa unor situaţii poate crea şi animozităţi, pentru că fiecare o ţine pe a lui.

Rac
În loc să duceți mai departe ceva ce părea să meargă bine, acum trebuie să stați pe loc şi să reparați greşelile acestui inamic care şi-a băgat nasul unde nu-i fierbea oala. Descoperiți, cu această ocazie, cine e rivalul din umbră care umblă cu bârfe şi cu beţe în roate, pentru că vă dați seama mai clar că există cineva în spatele problemelor cu care vă confruntaţi de la o vreme.

Leu
Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu aveți parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile făcute. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă v-ați lovi de un zid de răceală şi indiferenţă la orice tentativă de a vă apropia. Dacă vedeți că nu aveți cu cine discuta, schimbați direcţia dialogului către altcineva.

Fecioară
Priviți în jur şi descoperiți ce largă e lumea! Nu sunteți singur în acest univers şi, mai ales, aveți un rol major în viaţa celor pe care îi aveți alături. Viaţa pe acest pământ e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucurați-vă de ceea ce primiți de la ceilalţi.

Balanţă
Vă simţiți liber, puteți pluti încotro doriți, fără să ţineți cont, nici o clipă, de ceea ce se petrece în jur. Chiar dacă se mai nasc tensiuni prin preajmă, chiar dacă mai auziți pe unii că ridică tonul şi abia aşteaptă motiv de ceartă, sunteți atât de liniştit şi de netulburat ca un lac de munte.

Scorpion
Este o ocazie bună de a vă arăta valoarea şi de a câştiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o plăcere să ieşiți la rampă şi să spuneți ce ştiți, pentru că vă bazați pe o experienţă bogată acumulată în timp îndelungat. Mult aşteptata şansă de a vă evidenţia apare, ca atare profitați de ea fără să stați pe gânduri.

Săgetător
Veştile care sosesc azi de la prieteni au un efect mobilizator şi vă dau alt chef de acţiune. Deveniți mai implicat, mai agresiv, în sensul bun al cuvântului, şi nu vă lăsați până ce nu duceți la capăt ceea ce ați început. Când ştiți că aveți susţinători şi adepţi, aveți mai mult curaj să continuați o acţiune, oricât de dificilă ar fi.

Capricorn
Amintiți-vă de cheia tuturor lucrurilor – răbdarea – şi o să vedeți ce bine se aşază toate! Sunteți în miezul unei acţiuni, a început de ceva vreme şi încă mai durează ceva vreme, dar important acum nu e nivelul pe care vă aflați şi cât mai ai până la capăt, ci faptul că totul evoluează conform planurilor.

Vărsător
Cei din jur vă pun tot felul de beţe în roate ce nu vă lasă să duceți la îndeplinire ce ați început. Poate le-ați oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelați, şi de aceea unii se ridică vehement împotriva dumneavoastră. E nevoie de unele explicaţii, pentru că ceilalţi consideră că nu mergeți pe căile cele mai corecte, de aceea e bine să vă exprimați mai clar intenţiile.

Peşti
Dacă renunțaţi tocmai acum la un vis, e posibil ca acesta să fie momentul ce precede de fapt un succes dorit! Nu aveți motive să abandonați corabia, doar pentru că aveți impresia că nimic nu se mai întâmplă. Emoţia negativă a pus stăpânire pe mintea şi inima dumneavoastră şi ea vă face să vedeți doar jumătatea goală a paharului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS