12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că aveți foarte multe treburi la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi nici şefii nu prea vă sunt alături. Bazați-vă mai mult pe forţele proprii şi evitați ripostele. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Dozați-vă eforturile şi folosiți doar remedii naturiste pentru a vă îmbunătăţi starea de spirit.

Taur
Începeți săptămâna cu cântec, joc şi voie bună. Cheful de aventuri vă poate crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi, dar mai ales cu persoana iubită sau cu copiii. Fiți prudent şi temperați-vă veselia. Pe de altă parte, creativitatea este la cote înalte. În a doua parte a zilei abordați un hobby sau organizați o mică petrecere pentru cei dragi.

Gemeni
Aveți succes la treburile gospodăreşti. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările interioare pot fi făcute mai uşor. Relaţiile cu membrii familiei sunt conflictuale, deci fiți prudent. Cu toate că aveți multe de făcut în afara casei, găsirea echilibrului între îndatoririle familiale şi cele sociale este una din cele mai mari provocări ale momentului.

Rac
Se conturează multe discuţii şi întâlniri cu oameni dragi. Sunt posibile veşti alarmante legate de segmentul profesional, însă nu luați de bun chiar tot ce vi se spune. Este rost să vă îmbogăţiți bagajul de informaţii şi palmaresul educaţional prin orientearea eforturilor spre participarea la cursuri, seminarii sau workshop-uri pe teme diverse.

Leu
O zi propice cumpărăturilor. Tendinţa de a cheltui pe lucruri extravagante va fi la cote înalte. Se recomandă prudenţă, discernământ şi evitarea speculaţiilor. Pe de altă parte, primiți cadouri şi recompense substanţiale. Energia vitală fluctuează destul de mult, mai ales în a doua parte a zilei.

Fecioară
Străluciți din toate punctele de vedere. Energia pe care o aveți vă impulsionează să faceți lucruri de care în alte zile nici nu vroiați să auziți. Recomandate sunt vizitele la saloanele de întreţinere corporală sau alcătuirea planurilor de viitor. După-amiază vor interveni chestiuni financiare.

Balanţă
Stările de spirit fluctuează destul de mult şi bine ar fi să nu lăsați să se vadă asta. Sunt momente bune pentru introspecţie şi pentru analizarea profundă a evenimentelor recente din viaţă. Pe de altă parte, la serviciu, relaţiile sunt încordate. Evitați provocările şi fiți cât mai discret!

Scorpion
Săptămâna debutează alături de prieteni. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri interesante, chiar dacă unele informaţii par alarmante. Pe de altă parte, nu luați de bun chiar tot ce auziți. Un protector important vă poate face reproşuri întemeiate. Luați aminte la ce vi se spune şi urmați cu încredere sfaturile.

Săgetător
Domeniul profesional este principalul subiect de interes. Relaţiile cu şefii sunt conflictuale, însă pe undeva este şi vina dumneavoastră. Vi se poate reproşa faptul că nu vă faceți corect treburile la serviciu. Chiar dacă cineva vă susţine, bine este ca, măcar din când în când, să vă bazați doar pe forţele proprii. Sunteți interesat prea mult de imaginea dv. în ochii celorlalţi.

Capricorn
Este o zi bună pentru a lua legătura cu cineva aflat în străinătate sau pentru a vă ocupa de studii. Chiar dacă întâmpinați ceva dificultăţi în acest sens, nu sunt motive de îngrijorare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil. Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Spre sfârşitul zilei mergeți la teatru, la un film sau bucurați-vă de liniștea şi cărţile unei biblioteci.

Vărsător
Chestiunile financiare legate de banii şi bunurile altora vă deschid săptămâna. Este o zi bună pentru a vă achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. S-ar putea să descoperiți nereguli în documente juridice sau bancare, dar se pot remedia fără probleme. Cineva drag vă poate oferi un cadou surpriză.

Peşti
E o zi bună pentru a vă ocupa de partenerul de viaţă şi de colaborările în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Vi se poate reproşa faptul că toate eforturile se îndreaptă către sfera muncii, în detrimentul relaţiei de cuplu. Încercați să lămuriți lucrurile şi fiți mai atent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS