9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Interesantă zi la capitolul financiar. Primiți cadouri, recompense sau remuneraţia de la un loc de muncă. Rapid apar şi cheltuielile pe cele necesare traiului cotidian sau pe mofturile celor dragi. Ar fi bine dacă ați echilibra latura materială a vieţii cu cea spirituală. Nu este momentul pentru lansări în afaceri sau pentru speculaţii financiare.

Taur
Ziua vă aduce o determinare aparte de a renunţa la situaţiile şi relaţiile care nu vă mai reprezintă. Aveți şanse deosebite de a vă îmbunătăţi viaţa, însă totul depinde numai de dumneavoastră. Celorlalţi ar fi bine să le explicați deciziile luate, folosind un ton moderat, tact şi diplomaţie. Aveți idei bune, cuvintele îi vor fermeca pe cei din jur, dar fiți prudent.

Gemeni
Stările de spirit fluctuează mult. Se recomandă să vă ocupați numai de treburile de rutină şi să fiți cât mai discret în anturaj. Nu divulgați altora planurile de viitor pe care le aveți. O discuţie de taină cu cineva de încredere vă va ajuta să vă lămuriți situaţia profesională. Revelaţiile pot fi uluitoare, de aceea notați într-un jurnal cele aflate şi înţelese astăzi.

Rac
Este un moment potrivit pentru a vă debarasa de prietenii sau protectorii care s-au dovedit până acum neserioşi. Este posibil să aflați informaţii neplăcute despre unii şi astfel să vă hotărâți ferm să vă schimbați concepţiile vizavi de prietenie şi implicaţiile ei. Prudenţă, răbdare, toleranţă!

Leu
Bine ar fi să dedicați întreaga zi locului de muncă şi relaţiilor colegiale. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu autorităţile. Pe de altă parte, pot veni către dumneavoastră oferte de colaborare tentante. Studiați cu atenţie propunerile şi acţionați în consecinţă. Evitați conflictele şi nu vă abateți de la planuri.

Fecioară
Relaţiile cu străinătatea şi studiile pe termen lung sunt subiectele principale atinse de razele astrelor. Este posibil să primiți acordul pentru o plecare în ţinuturi îndepărtate sau să stabiliți o legătură de lungă durată cu cineva aflat la mare distanţă.

Balanţă
O zi excelentă pentru a vă ocupa de chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Verificați cu atenţie documentele juridice şi nu vă avântați în investiţii sau afaceri. Există restricţii la capitolul finanţe şi este bine să luați aminte. În a doua parte a zilei încercați să găsiți un echilibru între latura materială şi cea spirituală a vieţii.

Scorpion
Relaţiile parteneriale şi colaborările vă deschid săptămâna. Sunt posibile discuţii conflictuale cu partenerul de viaţă, dar atenţie că la dumneavoastră este o problemă. Încercați să luați în considerare punctul de vedere al celuilalt şi fiți mai cooperant. S-ar putea să primiți oferte de asociere într-un parteneriat.

Săgetător
Se anunţă multe treburi la locul de muncă. Relaţiile colegiale sunt deficitare şi pare că numai dumneavoastră munciți. Energia vitală este la cote scăzute, aşa încât dozați-vă eforturile şi ocupați-vă de priorităţi. Sănătatea fluctuează destul de mult, cu accent pe gât şi secundar pe aparatul urogenital.

Capricorn
Gândurile zboară la relaţiile sentimentale, distracţii şi aventuri. Sunteți vesel, pus pe șotii, dar atenţie că ceilalţi nu văd cu ochi buni veselia asta. S-ar putea ca persoana iubită să vă reproşeze comportamentul, iar dreptatea se află de partea ei. Temperați-vă cheful de distracţii şi fiți mai rezervat.

Vărsător
Spaţiul locativ, locurile natale şi relaţiile familiale sunt zonele spre care vă îndreptați atenția. Sunt momente bune pentru activităţi gospodăreşti, atât în ceea ce priveşte casa, cât şi grădina. Nostalgia copilăriei se instalează în suflet. Planificați o vizită în locurile natale sau răsfoiți un album cu poze de familie. În a doua parte a zilei, vă întâlniți cu cei dragi la o reuniune familială.

Peşti
Este rost de multe călătorii pe distanţe scurte. Se ivesc tot felul de comisioane de făcut și sunteți cel vizat pentru a le îndeplini. Fiți prudent la drum! Întâlnirile şi dialogurile cu rudele sau prietenii apropiaţi sunt la ordinea zilei. Alţii se pot ocupa de cursuri de formare profesională, necesare carierei. Detaşați-vă de problemele celorlalţi şi nu luați de bun chiar tot ce auziți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS