10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
O perioadă excelentă pentru creaţie, dezvoltare, ascensiune profesională şi rezolvări financiare. Dorinţele pe care le aveți, fie ele şi mai vechi, vă motivează să faceți nişte paşi pe care nu i-ați putut face până acum. E momentul să accesați nişte fonduri, poate să cereți sprijinul cuiva sau să clarificați proporţia implicării într-un parteneriat de afaceri. Pentru unii nativi, e posibil ca aceste zile să aducă informaţii interesante, mesaje, veşti.

Taur
Relaţiile şi parteneriatele devin centrul existenţei, mai ales dacă urmăriți să vă asociați sau chiar să vă căsătoriți sau să vă luați un angajament pe termen lung. Este o perioadă a dezvoltării şi creşterii prin intermediul relaţiilor, deci capacitatea de cooperare este vitală acum. Oricum, anumite intenţii prind contur şi se materializează începând de acum. Financiar, e posibil să aveți nevoie de resurse externe, iar ele vor veni. Trebuie doar să ştiți cui, cum şi cât să cereți.

Gemeni
Segmentul muncii, al programului zilnic, stilului de viaţă şi sănătăţii devine foarte important în aceste zile. Acum e momentul să sădiți nişte intenţii, să vedeți ce vă doriți să schimbați sau de ce e nevoie să vă desprindeți, la ce să renunțaţi pentru a crea spaţiu. Eventual, puteți să vă schimbați regimul alimentar, puteți alcătui un program de viaţă mai sănătos şi e un moment foarte bun să gândiți o strategie de lucru mult mai eficientă la locul de muncă.

Rac
Apar în cale oameni şi experienţe potrivite pentru a descoperi şi valorifica nişte daruri pe care le aveți. Într-un fel sau altul, vă aduceți aminte să vă bucurați de lucruri simple şi e posibil să vă schimbați priorităţile. E recomandat să renunțaţi la ataşamentul faţă de cineva, la posesivitate şi chiar gelozie. Eforturile se concentrează pe obţinerea unor rezultate în sfera muncii. E posibil, de asemenea, să faceți nişte investigaţii medicale.

Leu
Energia acestor zile vă dă ocazia să vă reconectați cu sufletul, să accesați zone mai profunde în fiinţa dumneavoastră, să recunoaşteți care sunt dorinţele cele mai aprinse, dar şi care sunt ataşamentele şi ce temeri vă împiedică să vă simţiți împlinit şi în siguranţă. Realizați că vă doriți ceva stabilitate, pace în cămin, confort, mai mult spaţiu pentru a vă procesa emoţiile. Vă confruntaţi cu nişte adevăruri interioare.

Fecioară
Accentul este pus pe comunicare, schimb de informaţii, secrete care se dezvăluie şi unele care vi se încredinţează, drumuri, discuţii strategice şi foarte bine alese. E important să fiți selectiv în ceea ce priveşte oamenii cu care vorbiți, vă întâlniți, negociați. Oricum, şi dumneavoastră, şi ceilalţi aveţi tendinţa de a fi secretoşi, astfel că orice discuţie poate deveni un joc al emoţiilor şi al nervilor, mai ales dacă urmăriți să obţineți ceva important: un răspuns, un contract, o aprobare.

Balanţă
În continuare este activ segmentul financiar, fiind un moment prielnic pentru reconfigurarea acestuia, dar şi pentru a descoperi nişte hibe ascunse ale unei afaceri sau al unui mod de a gestiona banii. Pe de altă parte, puteți descoperi mijloace, soluţii şi strategii foarte eficiente atât pentru a vă securiza finanţele, cât şi pentru a creşte nivelul de abundenţă, încet şi sigur. Luați măsuri eficiente care vizează casa și familia. În altă ordine de idei, s-ar putea să aveți de-a face cu acte.

Scorpion
Este perioada din an pe care să v-o dedicați dumneavoastră exclusiv, în care are loc un proces de regenerare din interior în exterior, a corpului, imaginii, relaţiilor şi vieţii. E momentul să vă uitaţi ce funcţionează şi ce nu, ce alegeri v-ar fi potrivite, cum ar fi câştigător să vă raportați la anumite proiecte şi relaţii începute deja. Puteți, de asemenea, să descoperiți nişte resurse materiale suplimentare, nişte modalităţi în care să vă exprimați darurile şi talentele.

Săgetător
Persistă sentimentul de final de etapă, vă aflați într-un punct de cotitură, dar pentru a şti care e direcţia potrivită, e nevoie să vă luați un răgaz, un timp de meditaţie, reflecţie şi înţelegere a unor aspecte din viaţă şi a legăturilor dintre ele. E ca şi cum vi se derulează prin faţa ochilor minţii experienţe trecute şi consecinţele prezente ale acestora. Este ocazia de a învăţa să acceptaţi, să vă desprindeți de trecut şi de ceea ce nu vă mai foloseşte ca emoţie şi gând, să iertaţi ce e de iertat şi să vă eliberați odată de toxicitatea pe care ați lăsat-o să vă îmbolnăvească parte din viaţă.

Capricorn
O perioadă de evaluare a relaţiilor, a unui anumit grup din care ați făcut parte până acum, a şanselor de coalizare şi participare la un proiect comun, eventual pentru o cauză înaltă, umanitară. Este şi o evaluare a prietenilor, a stabilirii rolului pe care de acum îl va juca fiecare dintre ei, astfel încât să simţiți uşurinţă şi progres. În altă ordine de idei, e posibil să vi se ceară ajutorul.

Vărsător
E momentul să vă gândiți ce vreți şi să alcătuiți o strategie în acest sens. Să definiți scopul pentru care faceți anumiţi paşi, poate chiar anumite compromisuri. Să vă fie clar ce vreți să obţineți. Apoi, e o perioadă bună pentru dezvoltarea şi înnoirea anturajului, dar şi pentru noi intrări, de persoane interesante, chiar fascinante. Fiți atent la mediile în care ajungeți şi la cuvintele pe care le auziți, s-ar putea să vă folosească pentru a pune cap la cap nişte idei pentru un proiect.

Peşti
Deschideți noi căi de comunicare cu persoane străine sau influente, puteți să vă decideți să începeți un curs de specializare ori puteți face planuri de călătorie cu scop didactic sau de cercetare. Tot în această perioadă puteți să folosiți nişte pârghii pe care le aveți la îndemână, pentru a obţine nişte avantaje la locul de muncă şi a vă creşte credibilitatea. Părerea dumneavoastră e ascultată acum şi s-ar putea să atârne greu în ochii celor care au putere de decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS