17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă puteți achita cu succes facturile restante sau alte tipuri de datorii. S-ar putea să fiți nemulţumit de banii şi bunurile pe care le deţineți în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Evitați să vă destăinuiți celor apropiaţi vizavi de planurile financiare. Deocamdată câştigați suficienţi bani din munca proprie, astfel încât să vă duceți traiul fără probleme.

Taur
Relaţiile parteneriale vă pot da de gândit. Ar fi bine să vă reevaluați poziţia într-o colaborare sau proiect care implică atribuţii profesionale. Sunteți nemulţumit de banii câştigaţi din acţiunile întreprinse cu alţii şi asta chiar vă poate dăuna sănătăţii. Pe deasupra, partenerul de viaţă vă reproşează faptul că sunteți prea puţin implicat în cuplu.

Gemeni
Multă zarvă se anunţă la serviciu. Dorinţa de a vă asuma mai multe responsabilităţi decât este cazul poate duce la relaţii conflictuale cu ceilalţi. Se pare că traversați o perioadă în care orice ați face, tot apare câte ceva destabilizator. Îndreptaţi-vă atenţia şi eforturile mai mult către propria persoană şi lăsați în pace lumea.

Rac
Iubirea şi implicaţiile ei vă vor atrage în mod special gândurile. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu fiinţa iubită sau pentru activităţi care implică şi copiii. Chiar dacă pot apărea neplăceri, cu puţin efort şi bunăvoinţă le veți depăşi fără urmări. După-amiază, rezervaţi-vă momente pentru un hobby.

Leu
O zi favorabilă treburilor gospodăreşti. Cineva apropiat vă dă sfaturi interesante vizavi de achiziţionarea unei case sau a unui teren. Emotivitatea este la cote înalte şi v-ar putea fi greu să vă gândiți la schimbarea spaţiului locativ cu care sunteți obişnuit. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate.

Fecioară
Se anunţă mai multe drumuri pe distanţe scurte. Este vorba despre rezolvarea unor chestiuni profesionale care nu mai suportă amânare. Fiți prudent şi înţelegător cu ceilalţi. Un şef vă poate propune parcurgerea unor forme de instruire, care să vă ajute să vă dezvoltaţi mai mult atât personal, cât şi profesional.

Balanţă
Veniturile din munca proprie se îmbunătăţesc. Ori primiți o primă, ori un cadou sau aflați veşti interesante legate de schimbarea condiţiilor de muncă. Lucrul în străinătate ar trebui luat în calcul de acum încolo. Puteți primi şi oferte de studiu sau schimb de experienţă peste mări şi ţări. Evitați eforturile majore, deoarece nivelul energetic vital este destul de fluctuant.

Scorpion
Stările de spirit se schimbă foarte des astăzi. Ba aveți chef să faceți toată treaba din lume, ba vă mutaţi centrul de interes pe propria persoană. Controlați-vă reacţiile şi fiți prudent. Sunt favorizate tratamentele de înfrumuseţare, exerciţiile fizice uşoare şi adoptarea unei diete de sezon.

Săgetător
O zi în care ar trebui să fiți cât mai retras. Relaţiile cu ceilalţi vă solicită foarte mult. Evitați spaţiile aglomerate şi eforturile mari. Sănătatea este vulnerabilă pe sistemul urogeital şi gât. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbați-vă în aer liber, mâncați sănătos şi dormiți mai mult.

Capricorn
Relaţiile cu prietenii şi protectorii au de suferit astăzi. Sunt posibile discuţii contradictorii şi sfaturi care nu vă sunt pe plac. Un susţinător din sfera profesională îşi poate retrage intervenţia asupra dumneavoastră. Recomandabil este să vă ocupați serios de îndatoririle de la serviciu şi să vă bazați mai mult pe forţele proprii.

Vărsător
Vreți, nu vreți sunteți chemat la rampă pe parcursul întregii zile. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu o autoritate publică. Imaginea în ochii celorlalţi poate avea de suferit din cauza unor secrete personale ce ies acum la iveală. Fiți prudent, ascultați ce vi se spune şi susţineţi-vă punctele de vedere cu explicaţii pertinente.

Peşti
Cineva din străinătate vă poate da veşti alarmante legate de rudele apropiate. Selectați informaţiile primite şi aveți răbdare. Sunteți tentat de muncă sau studiul în ţări străine, însă deocamdată sunt momente favorabile doar pentru alcătuirea planurilor în acest sens. Mai bine ocupați-vă serios de problemele membrilor familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS