17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fiți prudent şi îngrijiți-vă corespunzător. Tendinţa de a vă afunda în treburile profesionale de la locul de muncă este mare şi păguboasă astăzi. Relaţiile colegiale sunt tensionate, însă veți găsi pe cineva din anturajul profesional care să vă ofere o mână de ajutor.

Taur
Relaţiile sentimentale sunt tensionate, pentru că una vă doriți din partea celor dragi şi cu totul alta vă oferă aceştia. Nevoile afective vi le puteți îndeplini fie îngrijind un animal de companie, fie o grădină, fie pur şi simplu iubindu-vă mai mult. Canalizați-vă eforturile spre activităţile specifice unui hobby.

Gemeni
Liniştea şi confortul casei sunt tot ce vă doriți astăzi. Dar îndatoririle profesionale, poate chiar şi rezolvarea unor chestiuni personale vizând îngrijirea sănătăţii vă pot ţine departe de segmentul domestic. Rezolvaţi-vă onorabil treburile, pentru că veți avea suficient timp să vă ocupați şi de casă.

Rac
Desfăşurați multe activităţi, începând cu cele intelectuale, profesionale, cât şi personale pentru a rezolva diverse chestiuni. Călătoriile pe distanţe scurte pot fi frecvente. Și discuţiile cu persoanele din anturajul apropiat vă pot oferi sfaturi şi informaţii utile. Rezervaţi-vă momente pentru lectură, studiu individual, dar şi pentru a vă relaxa cu un tratament de îngrijire corporală.

Leu
Se vorbeşte astăzi despre faptul că este posibil să vă crească veniturile. De asemenea, este rost să primiți cadouri şi favoruri din partea celorlalţi. Însă cel mai important aspect la care este bine să fiți atent şi să vă gândiți pe îndelete este găsirea unor variante noi de câştig din activitatea profesională desfăşurată.

Fecioară
Sunteți plin de energie, dornic să mutaţi munţii din loc şi să faceți schimbări majore în viaţă. Intenţia este bună, dar este posibil să alegeți metode şi mijloace nepotrivite. Gândiți-vă bine și schiţați un plan. Traversați o perioadă foarte importantă a vieţii, cu schimbări profunde, ale căror efecte le veți simţi pe termen lung.

Balanţă
Discreţia, atenţia la detalii şi eforturile minime sunt cele mai potrivite atribute pentru astăzi. Deoarece energia vitală fluctuează, este bine să vă ocupați de treburi uşoare, de rutină, şi la nevoie să apelați la cineva de încredere pentru a vă ajuta. O temă la care vă puteți gândi frecvent este îngrijirea sănătăţii şi relaţiile cu terapeuţii.

Scorpion
Surprizele din partea prietenilor sau protectorilor din segmentul profesional se ţin lanţ în ultima vreme. Însă astăzi vor ieşi la iveală adevăratele intenţii ale unora. Priviți atent în jur, ascultați ce vi se spune, dar evitați să formulați opinii sau să luați decizii. Influenţa persoanelor întâlnite sau a celor cu care dialogați prin diverse mijloace nu este de bun augur pentru dumneavoastră.

Săgetător
Foarte dinamic este segmentul profesional, în special relaţiile cu şefii sau cu oficialii unor instituţii importante. Sunt posibile discuţii aprinse şi chiar declanşarea unor conflicte pe termen lung. Fiți prudent şi înţelegător cu ceilalţi. Chiar dacă vi se aduc reproşuri, în paralel veți primi şi aplauze.

Capricorn
Din cauza mentalităţilor diferite ajungeți la discuţii aprinse cu oricine vă iese în cale. Schimbul de idei este folositor pentru ambele părți. Sunt şanse deosebite de a vă lărgi orizontul cunoaşterii sau de a fi un bun îndrumător pentru cineva. Relaxați-vă vizionând un spectacol de teatru, de film sau stați la poveşti cu cineva drag.

Vărsător
Temele financiare sunt la ordinea zilei. Pe de o parte sunteți nevoit să achitaţi facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii. Persoanele alături de care sunteți implicat în administrarea şi folosirea unor bani şi bunuri vor avea pretenţii mari, fie să plătiți mai mult consumul comun, fie să vă oferiți să investiți din bugetul personal în folosul lor.

Peşti
Relaţiile parteneriale sunt tumultoase, fiind posibil să vă desprindeți de unii colaboratori sau parteneri care de multă vreme vă obstrucţionează planurile personale sau profesionale. Ar fi bine să lăsați că lucrurile să-şi urmeze cursul firesc şi să nu forţați nota, mai ales dacă observați că unele persoane se îndepărtează fără explicaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS