16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi cu distracţii şi voie bună. Sunteți pus pe șotii, aveți chef de aventuri, dar şi cu ceva iz de amor. Cei din jur vor gusta puţin sau deloc din glumele făcute. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii pot cunoaşte neplăceri, de aceea fiți prudent. Sunt momente bune pentru a vă ocupa şi de un hobby. La sfârşitul zilei, adunați-i pe cei dragi la o mică agapă.

Taur
Activităţile gospodăreşti sunt favorizate. Puteți face mai uşor curăţenie generală, reparaţii sau reamenajări locative. Relaţiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar veți depăşi situaţiile cu puţină bunăvoinţă. De reţinut că aspectele legate de casă, patrimoniu familial şi relaţii cu rudele necesită eforturi susţinute, prudenţă şi discernământ.

Gemeni
S-ar părea că sunteți mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atât în interesul personal, cât şi pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi să vă rezumați doar la cele personale. Puteți primi veşti alarmante de la cineva apropiat. Selectați informaţiile şi nu vă lăsați impresionat.

Rac
Finanţele câştigate din munca proprie sunt tema principală. Primiți cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile de muncă. Aveți grijă la informaţiile care se vehiculează în preajmă, întrucât schimbările din sfera muncii sunt frecvente şi apar când vă aşteptaţi mai puţin. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a vă răsfăţa sufletul la cumpărături.

Leu
Sunteți plin de energie, vreți să vă ocupați de tot şi toate, dar cel mai bine întoarceţi-vă privirea şi eforturile doar către dumneavoastră. Verificaţi-vă sănătatea, garderoba, gândiți-vă la diete de sezon sau planificați activităţi dragi sufletului. Rezervați-vă momente pentru o plimbare în aer liber, lecturi deosebite sau meditaţii în locuri sfinte.

Fecioară
O zi potrivită izolării de cotidian şi plimbărilor în aer liber. Sufletul are nevoie de introspecţie şi bine ar fi să vă aranjați programul de aşa natură, încât să puteți sta mai mult singur şi să evitaţi activităţile deosebite. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator.

Balanţă
Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii vă vor aduce în atenţie chestiuni legate de bani şi investiţii. Reţineți sfaturile şi soluţiile primite, pentru că vă vor fi de folos în curând. Cotroversele sunt la ordinea zilei, dar prudenţa vă poate feri de neplăceri. În a doua parte a zilei organizați o petrecere-surpriză pentru cei dragi.

Scorpion
Multe provocări dinspre segmentul profesional. Sunt posibile veşti importante legate de şefi sau de poziţia în cadrul unui loc de muncă. Reproşuri vizavi de modul în care vă îndepliniți atribuţiile la serviciu. Sunt momente pasagere, însă atenție la informaţiile primite şi, mai ales, aveți grijă de imaginea personală în ochii celorlalţi.

Săgetător
O zi în care dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Programați-vă activităţi culturale şi participarea la seminarii pe teme spirituale. Pe de altă parte, relaţiile cu străinătatea pot intra în sfera de interes. Este vorba despre călătorii îndepărtate, fie de agrement, fie pentru studii. La finalul zilei, astrele vă recomandă o petrecere alături de cei dragi.

Capricorn
Momente favorabile achitării taxelor, impozitelor şi datoriilor de orice fel. Pe de altă parte, s-ar putea să primiți un cadou sau o recompensă când vă aşteptaţi mai puţin. Oricum, tema principală a zilei sunt banii şi bunurile materiale provenite de la alţii. Detaşați-vă de laturile materiale ale vieţii şi gândiți-vă pe îndelete de ce aveți parte de anumite evenimente în jur.

Vărsător
Interesantă zi la capitolul relaţii parteneriale. Sunt posibile discuţii importante cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Ascultați ce au de zis ceilalţi, chiar dacă unele lucruri nu vă sunt pe plac. În cazul colaborărilor, ar fi bine să vă gândiți la încetarea celor care nu vă mai reprezintă şi să vă orientați eforturile către altele mai profitabile.

Peşti
Vă aşteaptă multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt destul de distorsionate, dar cu prudenţă şi discernământ veți putea evita provocările şi situaţiile delicate. Recomandabil este să vă ocupați doar de treburi uşoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Plimbați-vă mult în aer liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS