6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vi se dezleagă limba, aşa că fiți atent ce şi cui comunicați, ce şi unde scrieți şi mai ales ce semnați. Din dorinţa de a înnoi ceva în relaţiile şi viaţa personală, e posibil să treceți cu vederea detalii esenţiale şi să regretaţi ulterior deciziile luate astăzi. Aşadar, e de preferat să aveți ceva mai multă răbdare şi discreţie.

Taur
Aspectele sunt destul de încordate, indicând o anumită impulsivitate în decizii financiare, dar şi necesitatea de a vă reevalua bugetul şi a fi mai atent cu administrarea lui. S-ar putea ca nişte plăți restante să nu mai poată fi amânate, iar cheltuielile nesăbuite vă pot conduce spre impas. Astăzi e bine să fiți rezervat şi cât mai atent cu banii.

Gemeni
Există premise pentru impulsivitate, agitaţie şi nerăbdare, însă, în acelaşi timp, e o zi excelentă pentru a iniţia discuţii pentru care nu ați avut curaj, starea necesară sau cuvintele potrivite. Ţineți minte că interacţiunile cu oameni şi cu spaţii noi sunt de bun augur astăzi, aşa că fiți deschis spre a explora cât mai multe posibilităţi şi idei.

Rac
Se recomandă discreţie totală, chiar dacă v-ați programat discuţii şi întâlniri importante. E esenţial să ascultaţi cu atenţie, să strângeți date, să explorați cât mai multe posibilităţi, înainte de a da verdicte şi a trage concluzii. Furnizați cât mai puţine detalii despre planurile şi afacerile pe care le derulați.

Leu
Aveți de-a face cu destui oameni indiscreţi sau impulsivi. Nu vă gândiți că e şi de valoare ceea ce auziți, pentru că oamenii sunt mai degrabă predispuşi acum la flecăreli, bârfe şi, în general, risipă de cuvinte doar pentru a se auzi vorbind. Aşa că vă revine sarcina de a selecta ce e potrivit, astfel încât să risipiți cât mai puţină energie.

Fecioară
Ziua aduce freamăt în zona profesională și în relațiile cu șefii sau cu asociații. Vi se cere să alocați mai mult timp decât erați pregătit sau apar sarcini noi ori sunteți tras la răspundere pentru nişte erori mai vechi. Nu vă grăbiți să reacţionați, ci aşteptați să vă clarificați cu privire la întregul context.

Balanţă
E posibil să aveți de-a face cu instituţii de stat pentru a obţine/depune cereri sau alte documente. E o zi bună pentru a rezolva astfel de chestiuni, mai ales dacă acestea au fost amânate mai mult timp. Pe de altă parte, dacă aveți de susţinut examene sau discursuri în public, asigurați-vă că ştiți ce vreți să comunicați pentru că există risc de interpretări greşite.

Scorpion
Destul de multe informaţii şi mesaje ajung pe căi ştiute şi neştiute. Flerul dumneavoastră de detectiv se activează, aşa că puteți afla orice vă interesează. Nu exagerați, însă, cu indiscreţia, ca să nu stârniți conflicte ce cu greu vor fi oprite. În altă ordine de idei, este o zi bună pentru a inova ceva.

Săgetător
Sunteți destul de sensibil la percepţiile celor din jur în ceea ce vă priveşte, de unde şi tendinţa de a aştepta confirmări, sfaturi şi păreri de la aceştia. Bazați-vă mai puţin pe ceea ce vine din exterior sau filtrați cu grijă ceea ce auziți şi vedeți. Astfel, în loc să vă lăsați distras de puncte de vedere exterioare, rămâneți atent la ceea ce e corect şi bun pentru dumneavoastră.

Capricorn
Luna activează zona muncii şi se anunţă o zi cu destul de multă agitaţie şi cu o dinamică aparte. Puteți face o grămadă de lucruri, într-un timp record, totuşi evitați epuizarea prin consumul de energie în activităţi care nu sunt utile. Abordați cu tact relaţiile cu cei din familie, mai ales dacă aveţi de discutat pe marginea unei schimbări pe care vă doriţi să o faceţi.

Vărsător
Nu respingeți ideile noi doar pentru că aveți impresia că nu se potrivesc cu ce faceți acum sau nu intră în graţiile prietenilor. Fiți atent la posibilităţile noi de a crea ceva sau de a reformula un proiect de care v-ați plictisit. Măiestria constă în a echilibra ceea ce doriți să păstrați vechi, cu ceea ce simţiți să adăugați nou.

Peşti
O zi dinamică, în ceea ce priveşte activităţile legate de familie, casă, spaţiu de lucru. Nu aveți stare, vă vine să mutaţi lucrurile dintr-o parte în alta, să le schimbați locul, pentru că aveți nevoie de ceva noutate în acest sens. Primiți vizite, fiind o zi propice pentru a crea atmosferă în familie şi a dinamiza puţin viaţa zilnică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS