15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Influenţat de Luna din Taur în zona banilor proveniţi din muncă proprie, faceți tot felul de planuri sau calcule pentru a vă înmulţi profiturile. Relaxați-vă, detaşați-vă de problemele materiale şi aveți încredere că banii vor veni la momentul potrivit. Sunteți foarte ambiţios şi dornic să creşteți, tot ce construiți acum este temeinic.

Taur
Luna este găzduită astăzi de zodia dumneavoastră şi aduce atenţie asupra modului în care vă proiectați în ochii celorlalţi. Fiți diplomat, flexibil şi păstrați-vă încrederea în bunele intenţii ale oamenilor cu care relaţionați, în caz contrar sunt posibile conflicte deschise, care v-ar putea prejudicia imaginea.

Gemeni
Luna în Taur vă predispune la reculegere şi la izolare. Aveți nevoie de spaţiu şi vă deschideți cu greu către ceilalţi oameni. Serviciul pare să fie o activitate stresantă, pe care ați putea-o percepe ca pe o obligaţie, de care vă achitaţi cu dificultate. Motivat de unele câştiguri obţinute în colaborare, vă mobilizați, dar relaţiile cu colegii sunt încordate.

Rac
Luna în Taur vă energizează zona prietenilor şi a anturajului. Investiți multă energie şi mult suflet în relaţii. Vă manifestați ca un prieten loial şi de nădejde iar la cel mai mic semn al prietenilor le săriți în ajutor. Persoana iubită sau copiii s-ar putea simţi neglijaţi şi v-ar putea adresa reproşuri, aşa că făceți-vă timp să le acordați atenţie.

Leu
În ceea ce vă priveşte, Luna în Taur de astăzi se proiectează în zona carierei şi a puterii. Deşi sunteți perfecţionist în carieră şi vă plac relaţiile armonioase la locul de muncă, mintea pare să fie distrasă de ce se întâmplă acasă. Fie intrați în conflict cu un apropiat mai în vârstă, poate unul dintre părinţi, ori pot fi necesare reparaţii sau retuşuri ce ţin de spaţiul în care locuiți.

Fecioară
Este activată zona conştiinţei şi a filosofiei de viaţă. Puneți mare preţ pe cunoaşterea personală şi căutaţi să o împărtăşiți şi celorlalţi. Aveți tendinţa de a fi insistent, încăpăţânat şi căutaţi să vă fie validate convingerile. Simţiți că relaţiile cu fraţii sunt mai apropiate, se consolidează, dar nu vă lăsați sufocat.

Balanţă
Primiți influenţele Lunii din Taur în zona transformării, a regenerării, dar şi a banilor proveniţi din asocieri. Se pot ivi cheltuieli neaşteptate şi ați putea avea senzaţia că nu aveți suficienţi bani. Solicitați sprijinul familiei, căci vă sunt alături şi vă pot sări în ajutor cu cele mai nebănuite resurse. Ați putea intra în posesia unei moşteniri.

Scorpion
Luna în Taur vă stimulează în zona relaţiilor, a parteneriatelor oficiale, şi vă imprimă o atitudine de partener statornic, practic şi loial. Nu ezitaţi să îi penalizați pe toţi cei care se abat de la aceste principii. Sunteți avantajat de calitatea de a găsi vorbe iscusite, cu care să aplanați situaţiile conflictuale. Ascultaţi-vă vocea interioară, care vă spune când să vorbiți.

Săgetător
Luna în Taur activează în zona muncii, a modului în care vă administrați, dar şi a sănătăţii. Dispuneți de multă putere de muncă, sunteți harnic, tenace şi nu vă lăsați până nu duceți treburile la bun sfârşit. Captivat de vâltoarea evenimentelor, aveți grijă să nu uitaţi de dumneavoastră. Hrăniți-vă echilibrat, evitați munca până la extenuare şi bucurați-vă de fiecare realizare.

Capricorn
Sunteți foarte senzual, senzitiv şi vă place să vă bucurați de plăcerile vieţii. Dispuneți de multă energie fizică, sunteți plin de iniţiativă şi vă atrage tot ce este frumos, fapt care v-ar putea înclina către joc sau flirt. Detaşarea de care dați dovadă ar putea fi umbrită de persoana iubită sau de cineva din anturaj care poate da semne de gelozie.

Vărsător
Căutaţi armonia şi pacea în compania celor dragi. Este, poate, dificil să echilibrați obligaţiile de la serviciu cu cele de la domiciliu, dar cu răbdare şi măsură puteți reuşi. Vă puteți simţi constrâns de un şef să faceți anumite lucruri, dar vi se recomandă să îi urmați îndemnul, căci poate fi de bun augur.

Peşti
Sunteți vizat de tranzitul Lunii prin zodia Taurului în sfera gândirii şi a comunicării. Sunteți foarte încăpăţânat şi ţineți cu tărie să vă impuneți punctul de vedere în orice situaţie. Relaţiile cu fraţii ar putea fi astăzi un motiv de încordare, căci puteți simţi că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS