17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Prietenii şi protectorii vă deschid această săptămână. Sunt momente bune pentru dialoguri şi întâlniri interesante, dar mai ales puteți primi sfaturi preţioase. Reţineți că este vorba doar despre relaţii de prietenie! Există în preajmă un protector important, însă riscați să nu îl observați. Alternați perioadele de muncă cu cele de odihnă.

Taur
Domeniul profesional este subiectul principal recomandat de astre la începutul săptămânii. Se pare că există mici chestiuni legate de relaţiile cu şefii sau de îndatoririle pe care le-ați neglijat. Bine ar fi să remediați lucrurile, deoarece poziţia socială şi imaginea în ochii celorlalţi pot avea de suferit.

Gemeni
Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Activităţile culturale vă pot satisface setea de cunoaştere. Veşti interesante de la persoane aflate în străinătate. Sunt momente bune pentru a vă planifica unele călătorii sau chiar pentru a pleca. Spre finalul zilei vor interveni chestiuni legate de serviciu.

Rac
Banii şi tot ce ţine de ei sunt un subiect important astăzi. Sunt momente bune de a vă achita taxele, impozitele sau pentru verificarea documentelor financiare. Informaţiile privitoare la instituţii financiare sunt importante şi demne de notat. În partea a doua a zilei s-ar putea să luați legătura cu cineva plecat în străinătate.

Leu
Relaţiile parteneriale vă vor solicita destul de mult astăzi. Sunt posibile discuţii contradictorii, însă sunt momente pasagere. Încercați să fiți mai atent la colaboratori şi verificați în permanență situaţia proiectelor în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Beneficiați de o susţinere astrală excelentă la acest capitol şi bine este să vă bucurați şi să profitaţi din plin.

Fecioară
Se anunţă multe treburi la serviciu. Aveți spor, idei bune, iar colegii vă susţin din plin. Se pot ivi neplăceri, dar sunt pasagere şi veți reuşi să faceți tot ce v-ați propus. Prudenţă la sănătatea inimii! Organismul vă este destul de obosit şi ar trebui să alternați perioadele de muncă cu cele de odihnă.

Balanţă
O zi excepţională! Sunteți vesel, creativ, pus pe șotii, iar dorinţa de distracţii şi aventuri îi va molipsi şi pe cei din jur. Relaţia cu persoana iubită este la cote înalte. Vor şi momente deosebite alături de copii. Alcătuiți-vă un plan de lucru pentru întreaga săptămână, deoarece se întrezăreşte multă forfotă în toate sectoarele vieţii.

Scorpion
Treburile gospodăreşti sunt cele indicate astăzi. Veți putea face mult mai uşor curăţenii generale, reparaţii sau reamenajări interioare. Dialogurile cu membrii familiei sunt excelente, iar schimbul de idei benefic pentru toată lumea. Pentru că atenţia şi eforturile sunt îndreptate doar spre viaţa privată, în domeniul profesional pot interveni neplăceri.

Săgetător
S-ar putea să faceți mai multe drumuri în scopuri diverse, dar vor prima cele plăcute, în interes personal. Este o zi bună pentru întâlniri şi dialoguri cu rudele sau prietenii apropiaţi. Puteți afla veşti interesante legate de cineva drag, însă fiți prudent şi nu ascultați chiar tot ce vi se spune. Este o perioadă excelentă pentru studii sau pentru lecturi dragi sufletului.

Capricorn
Sunteți foarte preocupat de bani. Sunt posibile cadouri, recompense sau dialoguri legate de îmbunătăţirea condiţiilor de la serviciu. Dozați-vă eforturile, ocupați-vă doar de treburi uşoare, pentru că energia vitală fluctuează destul de mult. În a doua parte a zilei se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu prietenii.

Vărsător
Sunteți într-o formă de zile mari. Beneficiați de suport astral deosebit, asta observându-se în tot ceea ce faceți. Este o zi bună pentru a vă ocupa de propria persoană, prin vizite la saloanele de întreţinere corporală sau programarea unor cursuri de dezvoltare personală. În partea a doua a zilei, recomandabil ar fi să vă îndreptaţi atenţia către sectorul financiar.

Peşti
Iată o zi pe care ar fi bine să v-o dedicați. Sufletul are nevoie de relaxare şi desprindere de cotidian, dar mai ales de o reevaluare a tot ce se petrece în jur. Stările de spirit vor fluctua destul de mult, aşa încât fiți cât mai discret şi evitați provocările şi activităţile deosebite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS