8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La locul de muncă veți dori să faceți unele schimbări, dar ar fi bine să cereți şi sfatul colegilor pentru a nu fi criticat. La prânz vă veți întâlni cu o persoană deosebită, cu care veți purta unele discuţii destul de interesante. Aveți senzaţia că iarba e mai verde de cealaltă parte a gardului. Încercați să vă stăpâniți invidia şi să ieşiți la o plimbare cu prietenii.

Taur
Căutaţi să găsiți un centru de siguranţă, un loc care să vă ofere securitate şi linişte interioară. E posibil ca viaţa domestică să reprezinte o prioritate, să trageți mai mult la rutina de domiciliu sau să vă umpleți ziua cu mici activităţi administrative, lipsite de risc şi bătaie de cap. Există posibilitatea ca surplusul de energie să răbufnească în chip de frustare.

Gemeni
Manifestați un comportament contradictoriu, greu de înţeles de cei apropiaţi. Fie sunteți prea concesiv şi dispus la compromisuri, fie sunteți prea rigid şi rece, în fiecare dintre cazuri căutând doar să dobândiți acceptarea, acordul celorlalţi. Nu reuşiți să ajungeți la un numitor comun în privinţa unei idei rentabile.

Rac
Deşi uşor inflamabil la remarcile auzite, neplăcerile şi vociferările trec la fel de repede cum apar. Ziua în ansamblul ei poate fi una de linişte relativă şi acalmie, în care puteți să readuceți aproape cu blândeţe pe toţi aceia cu care ați avut o serie de conflicte, neînţelegeri ori tachinări. Capitulați destul de înţelegător în faţa persoanei iubite, n-o mai înfruntaţi, n-o mai sfidați.

Leu
Sunteți dispus la călătorii în trecut. Vă preumblați prin istoria universală, lecturând ori investigând o serie de evenimente din istoricul unui popor, sau vă lăsați acaparat de evenimente marcante din istoria personală. E de aşteptat ca acest refugiu în timp să vă amintească de unele experienţe ce ţin de viaţa afectivă prezentă.

Fecioară
Abordați toate chestiunile de ordin financiar cu multă prudenţă şi tact. E posibil să întoarceți o situaţie pe toate fețele înainte de a lua o decizie, să cântăriți cu ochi format o potenţială sursă de venit sau un posibil târg avantajos.

Balanţă
Îndrăzneţ, energic şi întreprinzător, azi vă asumați pariuri cu miză destul de mare. Iniţiativele de bun augur pot viza sfera familiei, unde tindeți să vă achitaţi conştiincios de unele responsabilităţi şi priorităţi administrative. Ideea ar fi să nu demarați în trombă şi să vă aruncați cu capul înainte, să nu acţionați sau să luați decizii sub presiunea primului impuls.

Scorpion
În iubire ați putea merge pe încredere şi dăruire necondiţionate. Poate fi momentul stingerii unor focare de teamă sau nelinişte ori poate să vi se dezlege uşor limba, să treceți la mărturisiri, confidenţe emoţionante. O serie de câştiguri nesperate v-ar putea tenta să forţați norocul şi să vă dedați la cheltuieli negândite.

Săgetător
Astăzi puteți fi o fire mai contemplativă, simţiți că duceți o viaţă în care sunteți mai degrabă spectator şi nu actor. Nu vă place să interveniți în mersul lucrurilor, nu vreți să croiți benevol drum de unul singur, preferați să vă lăsați dus de împrejurări. Aveți tendinţa de a epata şi impresiona, de a afişa un tip de huzur şi belşug personal care să nu corespundă realităţii.

Capricorn
Atrageți câştiguri financiare, dar şi afective, mizând pe simplitate şi onestitate, pe simţul ordinii, al logicii şi al raţiunii lucide. Dialogul instinctiv şi neprelucrat poate da rezultate surprinzătoare. Din punct de vedere afectiv, discerneți probabil ce se face de ce nu se face, câştigând cu tact simpatia cuiva drag.

Vărsător
Probabil că nu vă încântă foarte mult flirtul şi jocul de-a sentimentele. Dispuneți probabil de o rezervă analitică, raţională şi de-un spirit critic supradozat care poate şubrezi relaţia cu persoana iubită. Deveniți uşor recalcitrant şi cârcotaş dacă simţiți că v-a fost încălcat spaţiul de confort afectiv. Legăturile cu familia decurg mai relaxat, sunt mai puţin predispuse la ruptură.

Peşti
Sunteți asaltat de nelinişti, griji ori gânduri negre, deşi e puţin probabil să vă epuizați resursele de energie în lupta cu teama ori disperarea. Într-o chestiune de bani e posibil să încălcați nişte reguli scrise ori nescrise, fapt care să nu rămână nesancţionat: o penalizare, o amendă, o plata anulată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS