21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu e momentul potrivit să porniți o acțiune nouă, de la care aveți mari speranțe. Ceva vă spune să mai așteptați o vreme, să mai adunați ceva informație, pentru că urmează să se mai întâmple unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profitați de o perioadă ceva mai liberă pentru a sta și a cântări pe îndelete nivelul pe care vă aflați și de ce resurse aveți nevoie pentru a ajunge acolo unde v-ați propus.

Taur
Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ați construit până acum. Vă plac lucrurile clare, bine stabilite, or o situaţie ca aceasta vă destabilizează complet. Va fi greu să vă recăpătaţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ați avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi, mai ales, greu de ţinut sub control. Fiți pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte.

Gemeni
Nu vă aşteptați ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi şi cel mai banal cuvânt adresat. Coborâți ştacheta pretenţiilor de la ceilalţi, pentru că azi vă veți bucura de un sprijin sincer şi eficient sosit în cel mai obişnuit ambalaj posibil. Veți avea numai de câştigat dacă o să ştiți să beneficiați de susţinerea prietenilor, bucurându-vă de simpla lor prezenţă. O informaţie aparent minoră, care soseşte azi de la ei, are pentru dumneavoastră conotaţii speciale.

Rac
Atmosfera este foarte tensionată în jur și chiar dumneavoastră sunteți cel care generează dispute, pentru că îl luați pe nu în braţe şi respingeți părerile altora. Fiți mai flexibil în faţa ideilor diferite, pentru că nu aveți întotdeauna dreptate. Dacă credeți cu tărie că propria părere este cea mai corectă, luptați pentru a vă impune punctul de vedere, dar gândiți-vă cât se poate de obiectiv înainte dacă dețineți adevărul.

Leu
Sunteți în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni care au numai cuvinte de laudă pentru dumneavoastră. Ați reuşit să atingeți un scop de care sunteți mândru şi simţiți nevoia să împărtăşiți bucuria alături de cei la care ţineți cu adevărat. Se adună multă lume în jur şi sunteți măgulit de toată atenţia aceasta! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Puteți spune că toate merg bine şi entuziasmul celor din jur vă stimulează să ţintiți şi mai departe!

Fecioară
Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zonă care deja vă dă speranţe şi mai mari că veţi forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Sunteți fericit, aveți încredere în cel de lângă dumneavoastră, şi când mai auziți de la cei din jur şi cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubiți sau poveşti care îl pun într-o lumină excelentă, cum să nu visați şi mai departe?

Balanţă
Aveți numai motive de bucurie! Primiți de la cei din jur superbe semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie, care vă fac să vă simţiți bine în propria piele. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profitați din plin de tot ce se petrece în jur. Faceți declaraţii de iubire, primiți-le pe cele care vin de la oameni care vă iubesc cu adevărat, dăruiți tot ce aveți mai bun în suflet pentru că veți primi înzecit înapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum în inima dumneavoastră, ar fi culmea să nu fiți fericit!

Scorpion
Atmosfera din jur depinde enorm de mediul în care nimeriți. Aveți tendinţa să vă alăturați celor trişti, pesimişti, negativiști, care vă vor molipsi, în loc să căutaţi compania oamenilor veseli, care vă pot ridica moralul şi atrage în acţiuni constructive. Nu vă complaceți în starea de comoditate şi linişte pe care v-o inspiră cei trişti, pentru că acum nu contează faptul că le faceți lor bine cu prezenţa dumneavoastră.

Săgetător
Nu primiți chiar ceea ce aşteptați, dar în loc să priviți totul ca pe o dezamăgire, încercați să găsiți jumătatea plină a paharului în ceea ce se petrece în faţa dumneavoastră. Poate nu e chiar aşa de rău precum pare sau, mai bine zis, e altceva decât ați dorit, dar poate la fel de bun ca şi varianta la care vă gândeați iniţial. Profitați de alternative, fără să comentați şi fără să căutaţi nod în papură, deoarece, după o vreme, vă veți da seama că era doar o altă soluţie decât ați găsit la început, dar la fel de eficientă.

Capricorn
Aveți nevoie de unele garanţii atunci când vine vorba de iubire, de parcă partenerul nu v-ar inspira prea multă încredere. Vreți să staţi de vorbă foarte serios faţă în faţă pentru a stabili nişte detalii care nu mai sunt aşezate la locul lor de la o vreme. Discutaţi despre intenţii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate şi încredere, şi discuţia respectivă se dovedeşte a fi extrem de utilă pentru a readuce liniştea în relaţia voastră.

Vărsător
Sunteți în faţa unui nou început şi, ca tot ce-i nou, vă entuziasmează la maximum. Nu vă aprindeți prea tare, pentru că riscați să vă dezumflați la primul hop, de aceea trebuie să gestionați raţional energia şi elanul ca să le folosiți exact atunci când şi atât cât este nevoie. Stabiliți-vă o strategie foarte clară ca să nu pierdeți vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece aveți în faţă un scop cu adevărat important care necesită o investiţie masivă de resurse: ambiţie, forţă, rezistenţă, curaj!

Peşti
Nu sunteți lăsat să analizați în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm infernal care vă irită. Sunteți obligat să luați decizii rapide, să găsiți soluţii imediate, or ați avea nevoie de puţină detaşare ca să fiți sigur că nu ați scăpat nimic din vedere. Nu dați randament dacă sunteți presat de termene limită sau de şefi care cer totul gata ieri, dacă s-ar putea, dar trebuie să vă organizați şi să faceți puţină ordine în minte ca să faceți alegerea optimă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS