Acasă Magazin Robbie Williams nu va mai putea cânta niciodată în Rusia

Robbie Williams nu va mai putea cânta niciodată în Rusia

(Photo by Hagen Hopkins/Getty Images)

Robbie Williams a fost acuzat de rasism de o parte a presei din Rusia, după lansarea melodiei „Party Like A Russian”. Un cotidian rus scrie că britanicul nu va mai putea cânta niciodată pe scenele din Rusia. Însă Robbie spune că intenţia lui n-a fost să-l parodieze pe Vladimir Putin.
Indignarea jurnaliştilor ruşi e provocată de faptul că Robbie Williams cântă piesa „Party Like A Russian” în engleză cu un accent vădit rusesc. Melodia este primul single extras de pe cel de-al 11-lea album de studio al cântăreţului, care se numeşte „Heavy Entertainment Show”.

Versurile sunt despre alcool, droguri şi păpuşi ruseşti. Ruşii nu se stâpânesc atunci când ţara lor e luată în zeflemea. Există şi un vers bizar în care numele misticului rus care a avut o mare influenţă asupra familiei ultimului ţar al dinastiei Romanov, Rasputin, rimează cu numele mărcii de pantofi de lux „Louboutin”.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version