17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Beneficiați de sprijin providenţial, venit pe cele mai neaşteptate căi. Nu trebuie decât să fiți atent. Aveți noroc de bani, cadouri, informaţii valoroase. Sunteți într-un moment favorabil, în tot ce ţine de câştiguri materiale sau spirituale. Nici măcar nu e nevoie să vă agitaţi prea mult. Totul pare să vină spre dumneavoastră. În ceea ce priveşte sănătatea, e indicat să fiți atent.

Taur
Astăzi ar fi bine să fiți receptiv, atent la nevoile celorlalţi şi, mai ales, dispus să ascultaţi mesajele care vi se transmit. Este o zi în care ieşirile în societate, conversaţiile cu amicii/cunoştinţele şi întâlnirile la care participați pot da naştere la idei grozave de colaborare. În tot cazul, vă bucurați de recunoaştere, apreciere şi admiraţie.

Gemeni
Vă este gândul la muncă şi afirmare profesională. Dacă e aşa, bine faceți, pentru că astăzi astrele par a se fi aliniat pentru a vă aduce succes în toate demersurile profesionale. Este o perioadă excepţională pentru carieră, de care ar fi bine să profitaţi din plin. Ideile cărora le dați curs acum vă pot aduce beneficii frumoase în viitor.

Rac
Este o zi potrivită pentru iubire, pentru a lucra la un proiect creativ sau, pur şi simplu, pentru a vă dedica unui hobby. Relaţiile sociale sunt foarte importante astăzi, pentru că, prin intermediul acestora, puteți afla informaţii importante. Nu este exclus să primiți o veste bună de departe sau de la o persoană oficială.

Leu
Luna este în continuare în Scorpion, alimentând nevoia de siguranţă şi dorinţa de stabilitate emoţională. Sunteți invitat să vă focalizați atenţia către interior. Este o zi bună pentru a medita, pentru a vă îngriji, a renunţa la unele obiceiuri nesănătoase sau a lua nişte măsuri în sensul revigorării fizice şi emoţionale.

Fecioară
Aspectele armonioase care se formează astăzi anunţă conjuncturi favorabile care vă permit rezolvarea unor chestiuni de ordin administrativ. Puteți să obţineți o aprobare pe care o aşteptaţi demult, să ajungeți la un numitor comun cu un partener, să aflați nişte informaţii extrem de valoroase.

Balanţă
Tenacitatea, flerul, răbdarea şi intuiţia ar trebui puse în slujba activităţilor profesionale şi finalizării unui proiect. Practic, puteți palpa, în sfârşit, roadele muncii din ultima vreme. Însă, cel mai îmbucurător este că noile începuturi de acum anunţă premise bune. Cu toate acestea, rămâneți vigilent şi nu luați încă decizii pe termen lung.

Scorpion
Astăzi este stimulată imaginaţia şi curiozitatea, intensificând dorinţele şi pasiunea. Se pare că domeniul de viaţă în care se vor face simţite aceste emoţii puternice este cel al iubirii, dar nu este obligatoriu. Spre exemplu, vă puteți manifesta pasiunea în raport cu un proiect care vă inspiră foarte mult.

Săgetător
Încă e recomandat să stați în umbră, să vă conservați energia şi să meditați în linişte la dorinţele cele mai aprinse. Însă, nu e momentul să acţionați în sensul împlinirii acestora sau materializării unor idei, oricât ar fi tentaţia de mare. E necesar să păstrați discreţia asupra acestora, să ştiți să ascultaţi, să fiți receptiv şi, dacă e cazul, să cercetați după informaţii utile.

Capricorn
O zi frumoasă, cu multă emoţie, provocată de întâlniri agreabile cu prieteni apropiaţi. Poate fi vorba despre revederi şi reîntâlniri emoţionante, despre conversaţii care vă inspiră şi aspiraţii noi. Astăzi ar fi indicat să nu vă petreceți după-amiaza în casă, ci să acceptaţi o invitaţie la un eveniment, pentru că acolo puteți trăi momente de excepţie.

Vărsător
Şanse favorabile, mai ales în ceea ce priveşte zona profesională, dar şi cea financiară. Nu e nevoie de foarte mare efort, în schimb, e necesar să aveți încredere în calităţi şi în potenţialul dumneavoastră. Îndrăzniți să ieşiți în faţă, să vă exprimați ideile cu putere şi să arătaţi de ce sunteți în stare.

Peşti
O zi frumoasă, în care vă permiteţi să visați cu ochii deschişi la nişte idealuri, să vă imaginați viitorul cu mai mult optimism decât o faceți în mod obişnuit, să planificați o călătorie. Este un moment favorabil şi pentru a participa la un curs sau la conferinţă. Este o zi în care tindeți să depăşiți graniţele, măcar mental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS