11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt posibile cheltuieli majore împreună cu alţii. Pe de o parte câştigați, primiți bani sau bunuri importante, însă pe de altă parte veți fi nevoit să achitaţi facturi restante, credite sau daunele făcute de cineva drag şi apropiat. Chibzuiți bine fiecare ban şi bun utilizabil împreună cu alţii! Fluctuaţiile financiare sunt mari şi pe termen lung.

Taur
Delicată zi în plan partenerial. Predomină senzaţia că toată lumea vă este împotrivă şi indiferent ce ați spune sau ați face tot primiți reproşuri. Cumva există o ruptură între dumneavoastră şi ceilalţi, astfel că nu trebuie să forţați nota. Ascultați ce vi se spune, depuneți eforturi să nu luați lucrurile prea personal şi aveți încredere că totul se desfăşoară favorabil.

Gemeni
La serviciu există animozităţi, fiind vorba de nemulţumiri, greşeli şi hibe adunate în ani. Acum ies la iveală în chip neplăcut, dar partea bună constă în faptul că se pot dizolva cu puţin efort şi bunăvoinţă. Fiți prudent şi în privinţa sănătăţii! Afecţiunile sistemului urogenital pot lua amploare.

Rac
O zi în care cheful de amor şi aventuri este accentuat. Totuşi ar fi bine să vă controlați stările şi pornirile, deoarece sunt şanse să-i deranjați serios pe ceilalţi. Relaţiile sentimentale sunt umbrite. Secretele lor pot ieşi la iveală în mod neaşteptat. Răbdare, toleranţă şi evitați să aveți aşteptări prea mari din partea celor dragi.

Leu
În plan familial apar răsturnări de situaţie deosebite. În mod special cu femeile sunt posibile discuţii aprinse şi retragerea unor promisiuni vechi. Fiți atent la cele petrecute astăzi şi depuneți eforturi să dizolvați animozităţile. Pe de altă parte, ocupați-vă şi de treburile gospodăreşti restante. Instalaţiile de apă se pot avaria.

Fecioară
Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să converseze pe teme diverse. Este posibil să aflați secrete deosebite care, pe moment, vă pot destabiliza emoţional. Cumva există o legătură între segmentul financiar, secţiunea venituri obţinute din munca proprie şi subiectele abordate astăzi cu ceilalţi.

Balanţă
Sunt şanse să primiți bani de la locul de muncă. Totuşi, în umbră există secrete bine păzite în planul veniturilor pe care le obţineți în urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Se pare că de la şi prin femei, respectiv colegele de muncă, sunt posibile neplăceri financiare, greu de estimat. De evitat cheltuielile nefondate!

Scorpion
O zi cu stări de spirit greu de controlat. Partea bună a lucrurilor constă în faptul că aveți şanse deosebite de a vă înţelege temerile adunate în ani de zile şi de a face lumină printre ele. Detaşați-vă de cotidianul zgomotos, priviți atent în suflet şi ascultați ce are de zis. Surprizele se vor ţine lanţ.

Săgetător
Ar fi bine să vă odihniți şi să vă îndepărtați de oamenii şi locurile zgomotoase. Atât sufletul, cât şi trupul au nevoie de o pauză prelungită, deoarece se pot evidenţia afecţiuni ale gâtului. Îngrijiți-vă pe îndelete şi oferiţi-vă tot ce simţiți că aveți nevoie. De evitat analizele, consultaţiile medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Capricorn
Chiar dacă apar în preajmă prieteni sau susţinători din segmentul socio-profesional, cu intenţii bune, zâmbete largi şi propuneri surprinzătoare, totul este o aparenţă minunată, care ascunde scopuri personale şi interese meschine. Nu este ceea ce pare, de aceea ţineţi-vă firea şi evitați să alunecați în fantasmagoriile prezentate de alţii.

Vărsător
La locul de muncă este multă zarvă, mai ales în relaţiile cu şefii şi/sau autorităţile. Este nevoie de prudenţă, discernământ şi toleranţă, deoarece sunt posibile discuţii aprinse şi deteriorarea imaginii publice. Se conturează schimbări importante la locul de muncă, mai ales dacă ocupați o funcţie de conducere sau sunteți implicat în proiecte de anvergură.

Peşti
Gândirea este deficitară astăzi, de aceea este posibil să vă fie greu să luați decizii, să susţineți un dialog coerent şi constructiv sau să vă implicați prea mult în activităţi intelectuale. Recomandabil este să apelați la sprijinul celorlalţi pentru a rezolva urgenţele. Călătoriile şi semnarea documentelor pot întâmpina neplăceri serioase şi pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS