3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu insistați să terminați repede ce ați început, pentru că un ritm susţinut nu naşte decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor maxime. Cu cât vă străduiți mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea trebuie să faceți totul lent şi chibzuit, fără a ţinti prea departe. Din aproape în aproape, veți materializa acest țel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum.

Taur
Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, renasc speranţa şi sunteți încântat de perspectivele promiţătoare care se văd la orizont. Depuneți pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretindeți doar evenimente ieşite din comun, pentru că bucurii primiți şi din direcţii complet neaşteptate.

Gemeni
Drumul pe care ați pornit nu demult duce la un nivel demn de toată aprecierea, pentru că pe parcurs veți acumula noi şi noi informaţii care vor crea, la final, un nivel superior pe care vă veți putea baza mai apoi o viaţă. Călătoria în care ați pornit e o şcoală a vieţii şi fiecare etapă mai pune o cărămidă la cel care veți deveni cândva.

Rac
Nu sunteți bine, se vede că vă macină nişte griji cărora nu le mai dați de capăt, dar dacă ați fi atent, ați primi de la cineva drag din preajmă exact sfatul de care aveți nevoie. Însă, dacă vă plângeți singur de milă, s-ar putea să respingeți exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare.

Leu
Ţineți sub control atitudinea un pic cam agresivă care nu va fi interpretată corect de cei din jur. Chiar dacă e modul de a vă ridica pentru cine ştie ce nedreptăţi, chiar dacă e ca o revoluţie personală prin care vreți să vă eliberați de un blocaj care v-a ţinut pe loc, aveți grijă totuşi în ce direcţie canalizați această criză de furie.

Fecioară
Dacă primiți susţinerea potrivită de la cei din jur, sunteți capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să alegeți tovarăşii potriviţi. Sunteți în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşiți să-i atrageți şi pe alţii alături de dumneavoastră.

Balanţă
Nu fiți niciodată atât de sigur că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme. Oricând poate apărea o surpriză care să dea peste cap tot echilibrul şi să vă oblige s-o luați de la capăt cu eforturile depuse până în acel moment. Aşa se poate întâmpla şi azi, când ceea ce ați construit cu răbdare în ultima perioadă este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ați luat în seamă.

Scorpion
Nu vă puteți detaşa de problemele majore de serviciu, ci simţiți nevoia să discutaţi cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă. Discuţiile au un efect eliberator, pentru că, spunând altuia ce ați realizat până acum şi încotro vreți să mergeți, descoperiți ori o altă viziune asupra evenimentelor, ori o soluţie salvatoare.

Săgetător
Unele persoane vă descriu viitorul în culori foarte promiţătoare, dar, deşi sunteți optimist, de data aceasta aveți rezerve dacă să-i credeți sau nu. De fapt, aşteptaţi dovezi mai clare că va fi chiar aşa de bine pe cât promit ei şi stați în așteptare, precaut şi un pic temător, ca nu cumva tot ce spun ei să fie doar un scenariu fantezist dus la extrem.

Capricorn
Deciziile bune sunt o combinaţie între ceea ce vă transmite inima şi ceea ce vă sfătuieşte mintea. Dacă ați găsi o variantă care să unească ambele laturi, ați avea numai de câştigat. Nimic în exces nu e bun, iar o fire echilibrată ca dumneavoastră nu va turna nici prea multă emoţie, nici prea multă logică în reţeta acestui moment.

Vărsător
Deşi vă apropiați cu mari rezerve de un grup de persoane, veți descoperi din partea lor o reală bunăvoinţă de a vă accepta printre ei. Sunteți primit cu braţele deschise într-un colectiv faţă de care, iniţial, nu simţiți că ați avea vreo afinitate, dar, după ce vă veți obişnui, vă veți integra perfect în acest mediu încât veți avea impresia că sunteți de aici de o viaţă!

Peşti
Proiectul la care contribuiți de ceva vreme ajunge într-un impas care vă obligă să luați o pauză. Profitați de acest răgaz, pentru că poate fi de folos pentru a vă face ordine prin gânduri şi a găsi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS