15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt momente bune să vă ocupați de persoana iubită şi de copii. Sunt posibile neînţelegeri, dar cu prudenţă şi deschidere către problemele celorlalţi vă veți descurca foarte bine. Ar fi bine să vă puneți în valoare talentele creative şi să organizați o petrecere-surpriză pentru cei dragi. Îndreptaţi-vă atenţia şi eforturile şi către un hobby neabordat de mult.

Taur
Casa şi familia vă vor acapara toată atenţia. Sunt favorizate activitățile de curăţenie, reparaţii curente sau reamenajările interioare. Se pot produce foarte uşor stricăciuni în spaţiul locativ. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fiți prudent în vorbe şi fapte. Puteți afla informaţii preţioase legate de trecutul familiei sau de intenţiile unor rude.

Gemeni
Cele mai potrivite activităţi sunt întâlnirile, dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat şi excursiile în aer liber. Schimbul de informaţii cu ceilalţi este important, întrucât puteți afla veşti interesante legate de bani sau profesie. Totuşi, selectați informaţiile şi nu plecați urechea la tot ce auziți, pentru că nu toate vă privesc personal.

Rac
Preocupările financiare vă vor acapara întreaga zi. Este vorba despre banii câştigaţi din munca desfăşurată la un serviciu. Pe de o parte vă vin bani, dar pe de alta sunteți tentat să cheltuiți cam mult. Provocarea momentului constă în a găsi un echilibru între venituri şi cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult.

Leu
Ar trebui să vă simţiți bine, chiar dacă stările de spirit alternează. Sunt momente potrivite pentru a scoate la iveală toate îndoielile şi temerile vizavi de propria persoană. Feriți-vă de problemele celorlalţi şi fiți mai atent la nevoile sufletului. Programați-vă vizite la un salon de întreţinere corporală, începeți o dietă, gândiți-vă la schimbarea garderobei.

Fecioară
Sufletul are nevoie de atenţie deosebită. Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte sau pentru reevaluări ale evenimentelor şi oamenilor din viaţa dumneavoastră. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii, de aceea fiți prudent.

Balanţă
Se pare că primiți o invitaţie de a lucra împreună cu un prieten la un proiect interesant. Va fi mult de muncă, temeri pe măsură, dar aveți încredere că vă veți descurca excelent. Pe de altă parte, unii apropiaţi vă provoacă la discuţii aprinse. Bine ar fi să faceți o triere şi să păstrați alături doar oamenii care vă ajută să progresați.

Scorpion
Domeniul profesional vă ocupă gândurile şi faptele. Este posibilă o discuţie aprinsă cu un şef sau cu o persoană cu autoritate, fapt pentru care se recomandă multă prudenţă și discernământ. Veți fi tentat să promiteţi mai mult decât puteți face. În perioada asta aveți multe şanse de a vă afirma în plan social, aşa încât profitați de orice ocazie de a ieşi în lume.

Săgetător
Este o zi bună pentru a lua legătura cu cineva aflat departe de graniţele ţării sau a vă ocupa de demersurile necesare unei călătorii. Sunt posibile neplăceri legate de străinătate, însă dacă aveți răbdare şi sunteți atent la firul evenimentelor, veți reuşi să descurcați iţele fără probleme. Spre seară mergeți la un teatru sau stați de vorbă pe teme spirituale cu cineva drag.

Capricorn
Finanţele comune cu alţii sunt temele principale ale zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor care privesc bunurile ori creditele. În sectorul banilor şi bunurilor provenite de la alţii există un punct foarte sensibil deocamdată, fapt pentru care ar trebui acordată o atenţie sporită.

Vărsător
O zi bună pentru a vă ocupa de partenerul de viaţă sau de afaceri. Pot apărea dialoguri aprinse, nemulţumirile au toate şansele să iasă la iveală, însă cu prudenţă şi discernământ veți reuşi să faceți lumină în tot şi toate. Totuşi, discordia este prezentă în acest segment de viaţă, de aceea verificați în permanență colaboratorii şi proiectele în care sunteți implicat.

Peşti
E multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt încordate, de aceea bazați-vă doar pe forţele proprii. Aveți tendinţa să munciți prea mult, aspect ce vă poate obosi peste măsură. Afecţiunile întregului organism se pot accentua, însă folosiți doar remedii naturiste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS