9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Luptați pentru propriile idei, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă, chiar dacă mulţi nu sunt, momentan, de acord cu ele. Continuați să fiți la fel de expresiv şi de pasionat atunci când vă expuneți punctele de vedere, pentru că tot veți convinge la un moment dat. Fiți sigur că se vor ivi şi critici acerbe, şi contradicţii dure, pentru că au şi alţii părerile lor.

Taur
Aşteptaţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare, pentru că aveți aşteptări imense de la el. V-ați pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea vă doriți să vină cât mai repede. Îi atribuiți o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ar depinde de el. Simţiți că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum vă va ajuta enorm să transformați acel moment într-o reuşită deplină.

Gemeni
Aveți în faţă o persoană care inspiră respect, prestanţă, superioritate şi încercați să-i calcați pe urme. E un exemplu, un model de moralitate şi seriozitate, şi chiar îi semănați în mare măsură. Şi el se comportă exemplar, şi el luptă pentru adevăr, şi el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea, deci aveți de ce să fiți mândru, de vreme ce observați în cel din faţă toate calităţile dumneavoastră.

Rac
Sunteți conştient de valoarea dumneavoastră şi parcă turnați şi mai mult gaz pe foc, pentru că vă place să şocați. Unii spun că sunteți un rebel, că nu vă supuneți nici unei reguli, alţii consideră că sunteți excentric şi faceți risipă de calităţi. Fiți aşa cum vă simțiți, nu încercați să vă supuneți altora, nici să fiți cum vă cere societatea.

Leu
Unii se cam joacă cu nervii dumneavoastră, dar în loc să le dați satisfacţie, mai bine le răspundeți în doi peri, ca să nu vadă că v-ar deranja. Puteți pune pe figură o mască falsă ca şi cum totul ar fi perfect, chiar dacă vă supără atitudinea lor obraznică, dar nu trebuie să le arătaţi ce simţiți. Mai mult, ați putea să întoarceți armele împotriva lor într-o manieră pe care ei nu o vor agrea.

Fecioară
Vă comportaţi ca o cloşcă ce stă permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie mărită de control asupra celor pe care îi iubiți. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci faceți o distincţie clară între cele două atitudini, ca să nu exagerați cu dorinţa de a face bine cu orice preţ. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei voinţe. Gândiți-vă şi la ce-şi doreşte cel de lângă, la ce îi place, la ce nu-i place, pentru că nu e obligatoriu să accepte tot.

Balanţă
Sunteți stresat la culme de cei din jur, care cer enorm de la dumneavoastră. Auziți doar critici, comentarii, reproşuri, dar nu ar trebui să le priviți ca pe nişte atacuri la adresa dumneavoastră, ci ca pe nişte stimulente că trebuie să schimbați ceva, să dați startul unor direcţii noi. Dacă îi lăsați pe cei agitaţi şi nervoşi din preajmă să vă conducă cu această atitudine negativă, le dați putere şi mai mare.

Scorpion
Sunteți mai timid şi nu reuşiți să exprimați tot ceea ce simţiți, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Asta creează o stare de tensiune ce vi se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu dumneavoastră şi încearcă să se apropie mai mult, arătându-vă astfel că-i pasă. Nu vreți totuşi să-l împovărați cu problemele personale, preferând să le duceți singur în spate.

Săgetător
Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu vă temeți nici de critici, nici de comentariile acide, ci stați un pic şi chibzuiți la varietatea de idei care apar prin asemenea divergențe. Ba chiar e bine să le amplificați, să turnați gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile vă stimulează să vă puneți şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie.

Capricorn
Nu vă mai comparați cu nivelul altora, pentru că fiecare are norocul său, destinul său, propriul său sens de mers, deci nu puteți fi precum ceilalţi. Fiți natural în situaţia de faţă, fără să încercați să-i imitaţi pe alţii, să-i urmați pas cu pas. Mult mai bine v-ați descurca pe propria cale, una originală, unică, deci nu încercați să fiți ca restul lumii.

Vărsător
Fiți concis atunci când vă exprimați punctele de vedere! Nu ocoliți subiectul, pentru că veți fi mult mai bine înţeles dacă vă bazați pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru că aveți la dispoziţie o serie de informaţii incontestabile, susţinute şi de documente scrise. Nu vă temeți să vorbiți! Nimeni nu poate pune la îndoială afirmaţiile.

Peşti
Ceva vă ţine pe loc, dar nu vreți să spuneți nimănui ce vă macină, ca să nu fie greşit interpretat drept un blocaj sau o slăbiciune personală. Preferați să vă rezolvați singur problema, pe cont propriu, în discreţie totală, pentru că deţineți toate resursele necesare pentru a face faţă acestui impas. Nu are rost însă să agravați şi mai mult situaţia cu lamentări, crize de panică sau suferinţe inutile, pentru că sigur ştiți foarte bine ce aveți de făcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS