Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Luptați pentru propriile idei, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă, chiar dacă mulţi nu sunt, momentan, de acord cu ele. Continuați să fiți la fel de expresiv şi de pasionat atunci când vă expuneți punctele de vedere, pentru că tot veți convinge la un moment dat. Fiți sigur că se vor ivi şi critici acerbe, şi contradicţii dure, pentru că au şi alţii părerile lor.

Taur

Aşteptaţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare, pentru că aveți aşteptări imense de la el. V-ați pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea vă doriți să vină cât mai repede. Îi atribuiți o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ar depinde de el. Simţiți că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum vă va ajuta enorm să transformați acel moment într-o reuşită deplină.

Gemeni

Aveți în faţă o persoană care inspiră respect, prestanţă, superioritate şi încercați să-i calcați pe urme. E un exemplu, un model de moralitate şi seriozitate, şi chiar îi semănați în mare măsură. Şi el se comportă exemplar, şi el luptă pentru adevăr, şi el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea, deci aveți de ce să fiți mândru, de vreme ce observați în cel din faţă toate calităţile dumneavoastră.

Rac

Sunteți conştient de valoarea dumneavoastră şi parcă turnați şi mai mult gaz pe foc, pentru că vă place să şocați. Unii spun că sunteți un rebel, că nu vă supuneți nici unei reguli, alţii consideră că sunteți excentric şi faceți risipă de calităţi. Fiți aşa cum vă simțiți, nu încercați să vă supuneți altora, nici să fiți cum vă cere societatea.

Leu

Unii se cam joacă cu nervii dumneavoastră, dar în loc să le dați satisfacţie, mai bine le răspundeți în doi peri, ca să nu vadă că v-ar deranja. Puteți pune pe figură o mască falsă ca şi cum totul ar fi perfect, chiar dacă vă supără atitudinea lor obraznică, dar nu trebuie să le arătaţi ce simţiți. Mai mult, ați putea să întoarceți armele împotriva lor într-o manieră pe care ei nu o vor agrea.

Fecioară

Vă comportaţi ca o cloşcă ce stă permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie mărită de control asupra celor pe care îi iubiți. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci faceți o distincţie clară între cele două atitudini, ca să nu exagerați cu dorinţa de a face bine cu orice preţ. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei voinţe. Gândiți-vă şi la ce-şi doreşte cel de lângă, la ce îi place, la ce nu-i place, pentru că nu e obligatoriu să accepte tot.

Balanţă


Sunteți stresat la culme de cei din jur, care cer enorm de la dumneavoastră. Auziți doar critici, comentarii, reproşuri, dar nu ar trebui să le priviți ca pe nişte atacuri la adresa dumneavoastră, ci ca pe nişte stimulente că trebuie să schimbați ceva, să dați startul unor direcţii noi. Dacă îi lăsați pe cei agitaţi şi nervoşi din preajmă să vă conducă cu această atitudine negativă, le dați putere şi mai mare.

Scorpion

Sunteți mai timid şi nu reuşiți să exprimați tot ceea ce simţiți, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Asta creează o stare de tensiune ce vi se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu dumneavoastră şi încearcă să se apropie mai mult, arătându-vă astfel că-i pasă. Nu vreți totuşi să-l împovărați cu problemele personale, preferând să le duceți singur în spate.

Săgetător

Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu vă temeți nici de critici, nici de comentariile acide, ci stați un pic şi chibzuiți la varietatea de idei care apar prin asemenea divergențe. Ba chiar e bine să le amplificați, să turnați gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile vă stimulează să vă puneți şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie.

Capricorn

Nu vă mai comparați cu nivelul altora, pentru că fiecare are norocul său, destinul său, propriul său sens de mers, deci nu puteți fi precum ceilalţi. Fiți natural în situaţia de faţă, fără să încercați să-i imitaţi pe alţii, să-i urmați pas cu pas. Mult mai bine v-ați descurca pe propria cale, una originală, unică, deci nu încercați să fiți ca restul lumii.

Vărsător

Fiți concis atunci când vă exprimați punctele de vedere! Nu ocoliți subiectul, pentru că veți fi mult mai bine înţeles dacă vă bazați pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru că aveți la dispoziţie o serie de informaţii incontestabile, susţinute şi de documente scrise. Nu vă temeți să vorbiți! Nimeni nu poate pune la îndoială afirmaţiile.

Peşti

Ceva vă ţine pe loc, dar nu vreți să spuneți nimănui ce vă macină, ca să nu fie greşit interpretat drept un blocaj sau o slăbiciune personală. Preferați să vă rezolvați singur problema, pe cont propriu, în discreţie totală, pentru că deţineți toate resursele necesare pentru a face faţă acestui impas. Nu are rost însă să agravați şi mai mult situaţia cu lamentări, crize de panică sau suferinţe inutile, pentru că sigur ştiți foarte bine ce aveți de făcut.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 24 septembrie 2016

Actualitate

» Incendiu în Rezervaţia Deltei Dunării: sute de hectare de stuf şi vegetaţie, distruse de flăcări
» O reţea de prostituţie din România, anihilată în Belgia
» Seism de 3,1 grade în Buzău, astăzi la prânz
» 24 septembrie, Ziua Naţională de Curăţenie “Let`s Do It, Romania!”
» Alte două persoane au murit din cauza virusului West Nile în România. Numărul victimelor a ajuns la opt
» Siria: Cel puţin 25 de civili ucişi în raiduri aeriene asupra Alep, o tabără controlată de rebeli, cucerită de armată
» Patru morţi, în urma unui atac armat într-un mall din statul american Washington
» INFP: Un cutremur de genul celui de azi-noapte se produce cam la 4-5 ani
» Irak: Cel puţin 12 morţi în urma unor atacuri ale militanţilor islamişti în oraşul Tikrit
» Minus 2,2 grade la Miercurea Ciuc, cea mai scăzută temperatură din această toamnă
» Fostul preşedinte al Tribunalului Olt, opt ani de închisoare cu executare pentru corupţie
» Mihai Diaconescu, fizician INFP: Cutremurul de sâmbătă dimineaţă nu a produs pagube, este considerat un cutremur de o magnitudine moderată
» Craiova: Nu a sunat nimeni la 112 sau la telefonul cetăţeanului, în urma cutremurului de azi-noapte
» Câţi români şi-au asigurat locuinţa împotriva cutremurelor
» Cum ne putem proteja în cazul unui seism
» IGSU recunoaşte lipsa dotărilor: În caz de cutremur puternic, 75% din locuitorii ţării ar fi afectaţi
» UPDATE – Cutremur cu magnitudinea 5,3 în zona Vrancea

Dolj

» „Bizonii“ de pe pistele pentru bicicliști din Craiova
» Întreruperi energie electrică de luni
» Cine nu demolează boxa din adăpost este amendat
» Un minor susţine că a fost răpit şi sechestrat la o stână
» Brâncuși e acasă la Craiova
» Un secol de avangardă
» Te inundă vecinul? Cheamă asociaţia!
» Simulare de amploare a pompierilor doljeni, la Maglavit

Sport

» Fotbal / Craiova, victorioasă și cu Botoșani (video conferinţa de presă şi galerie foto)
» Baschet (m): SCM-U Craiova, victorie facilă cu nou-promovata Baia Mare
» Măriți distanţa față de Botoșani!
» După victorie, le-au intrat și salariile
» CSU II Craiova, neputincioasă cu FCM Alexandria (galerie foto, video)

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Homefront: Oraşul fără legi
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere – Oraşe spectaculoase sculptate de natură

Top