14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți o mulţime de plăți de adus la zi. Sunt mici, la prima vedere, şi aveți impresia că nu va fi nici o problemă să le tăiați de pe lista de datorii, dar când vor începe să se adune vă veți da seama că ajungeți la o sumă prea mare pe care, cel puţin acum, pe moment, nu o deţineți. Nu vă implicați în prea multe, nu cumpărați o mie de lucruri, pentru că nu veți putea achita tot.

Taur
Vă întâlniți cu o persoană a cărui înţelepciune o preţuiți, cum ar fi un prieten mai în vârstă, un părinte, un mentor, pentru că ceea ce are să vă spună are efecte mobilizatoare. El ştie ce spune, vă vorbeşte dintr-o aprofundată cunoaştere a unor domenii în care sunteți încă începător. Urmați-i exemplul, mergeți în urma sa cu încredere.

Gemeni
Viaţa de cuplu e motiv de fericire şi vă lăsați răsfăţat de gesturile de afecţiune ale celor care vă iubesc. Le aşteptaţi cu inima deschisă, chiar dacă o faceți într-o formă uşor egoistă. E o plăcere să vedeți cât de multă lume vă apreciază. Să nu uitaţi să oferiți la fel de mult, preferând să vă lăsați cucerit de vorbe dulci şi declaraţii de iubire.

Rac
Nu sunteți bine înţeles de unii care spun nu la tot ce le propuneți, semn că nu le-ați explicat foarte clar ce intenţii aveți. Vorbiți pe înţelesul lor, concis şi la obiect, nu vă abateți de la subiect, pentru că mesajul trebuie să fie perceput corect dacă nu vreți să se nască tensiuni inutile. Unii pot trata orice critică, tocmai de aceea trebuie să aveți grijă ce cuvinte folosiți.

Leu
Nu mai faceți pe modestul, ci arătați tuturor că vă simțiți bine în propria piele, că sunteți mândru. Unii ar putea să trateze această atitudine de învingător ca un semn de aroganţă, dar nu vă gândiți la asta acum. Chiar meritaţi să vă lăudați, să arătaţi la ce sunteți cel mai bun, mândriți-vă cu ceea ce sunteți sau puteți, pentru că numai alura de câştigător vă ajută să ajungeți la vârful propus.

Fecioară
Gândul de a pleca într-o țară străină sau într-un ținut exotic vă tot frământă. Sunteți atras de culturile străine ce vă inspiră artistic, spiritual și personal. Încercați să vorbiți cu persoana iubită în legătură cu planurile făcute și încercați să luați împreună o decizie.

Balanţă
Persoana care vă apare în cale ar putea avea un rol major în viaţă de acum înainte. Vă poate completa într-un mod în care nici nu ştiați că ați avea nevoie, deci priviți-l ca pe jumătatea care completează întregul. Ascultați cu atenţie ce are de transmis, pentru că adeseori vă veți extrage energia pozitivă din îndrumările sale.

Scorpion
Dimineața veți afla unele vești de la un frate sau un vecin. Ar putea fi vorba de o sumă de bani sau de un nou proiect în care puteți deveni partener. După-amiază veți fi invitat la un eveniment de grup cu privire la un subiect de care sunteți foarte interesat. Veți avea ocazia să vă rotunjiți veniturile.

Săgetător
Modul în care analizați o situaţie arată cât de matur priviți lucrurile. Reuşiți să priviți situaţia în care vă aflați din mai multe unghiuri, şi bine faceți, pentru că numai aşa veți putea înţelege perfect situaţia. Vedeți şi argumentele pro, şi argumentele contra, şi latura luminoasă şi latura întunecată, şi această capacitate de a vedea lucrurile lucid, exact aşa cum sunt.

Capricorn
O veste căzută ca din cer vă ia prin surprindere şi, pe moment, aveți tendinţa de a spune că e un ghinion, că e un hop imposibil de trecut. Nu renunţați la luptă, poate da, acum pare greu să depăşiți impasul, dar nimic nu apare fără să vi se pună la dispoziţie şi toate resursele de a face faţă momentului dificil prin care treceți.

Vărsător
Vocea interioară vă atrage atenţia asupra unor semne defavorabile anumitor acţiuni. Dacă vedeți că tot ce vreți să faceți nu se leagă, ar fi bine să vă opriți înainte de a fi prea târziu. Vi se pun atât de multe beţe în roate încât ar trebui să vă gândiți dacă nu cumva sunt semnale de alarmă că nici nu ar mai trebui să duceți mai departe acest drum care nu vrea să înainteze, oricât v-ați strădui.

Peşti
Stați pe loc ca să treceți în revistă etapele parcurse şi să găsiți pe unde se ascunde greșeala. Asumați-vă cu mai mult curaj propriile greşeli, pentru că ați comis pe undeva o eroare care îşi arată acum latura negativă. Stă în puterea dumneavoastră să treceți peste acest hop cu o nouă lecţie învăţată care vă ajută să rezolvați totul mult mai bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS