7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi ați putea obţine tot ce vă doriți, pentru că astrele par că vă stau la picioare. Tot ce trebuie să faceți e să cereți de la viaţă exact lucrurile de care aveți nevoie, iar dorinţele vi se vor îndeplini. Desigur că nu trebuie să vă aşteptaţi că veți câştiga la loto, dar vă puteți aştepta la satisfacţii profesionale, la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu sau poate chiar la o veste bună.

Taur
Azi e momentul să lăsați temerile deoparte şi să le arătaţi tuturor că aveți calităţi de lider. Veți primi o şansă mare la serviciu, dar va trebui să ştiți cum să profitaţi de ea, pentru a obţine cele mai bune rezultate. Nu vă fie teamă, nu vă fie ruşine, făceți-vă un plan şi acţionați cu calm şi cu inteligenţă. Veți primi multe aprecieri dacă totul se va termina cu bine.

Gemeni
Azi o să fiți pus în faţa unei decizii care vă poate schimba viaţa, vă veți gândi să vă înşelați partenerul de cuplu. Din păcate, ar trebui să fiți conştient de faptul că minciunile ies întotdeauna la suprafaţă, mai devreme sau mai târziu. Aveți mare grijă dacă vă hotărâți să acţionați în acest sens.

Rac
O să aveți o zi grozavă, aşa cum n-ați mai avut de multă vreme! Azi toate vă merg de minune, mai puţin faptul că stați prost cu banii; dar când relaţia de cuplu înfloreşte, la serviciu aveți parte de multe satisfacţii şi, în general, vă simţiți extraordinar, banii nici nu mai contează! Bucurați-vă de această zi, este aproape magică!

Leu
O să primiți multe laude azi şi, printre aceste laude, s-ar putea strecura şi o propunere de colaborare sau un parteneriat interesant. E momentul să profitaţi de şansele care vă apar în cale şi să riscați. Numai aşa veți avea de câştigat! Asumaţi-vă toate deciziile, concentrați-vă şi profitați de situaţiile care par că vă vor aduce multe satisfacţii.

Fecioară
În aparenţă sunteți o persoană exuberantă, cu zâmbetul pe buze şi cu o viaţă de invidiat. În realitate însă, traversați o perioadă tristă, poate chiar puţin depresivă, şi nimeni nu ştie ce e cu adevărat în sufletul dumneavoastră. Azi e momentul să vă deschideți în faţa unei persoane apropiate şi să mărturisiți tot adevărul.

Balanţă
O sumă importantă de bani ar putea ajunge azi în cont, dacă sunteți dispus să faceți un compromis. Astrele vor să vă testeze, să vadă care sunt limitele şi ce sunteți în stare să faceți pentru bani. Toată lumea ştie că sunteți o persoană zgârcită, dar azi adevărata faţă va ieşi la iveală, fie că e una mult mai bună decât credeau alţii, fie că e una de speriat.

Scorpion
Nu puteţi ajunge încă la rezultatele la care aţi visat atunci când aţi pornit o activitate la care contribuiți şi în prezent. O să aveți nişte probleme de rezolvat azi şi cel mai probabil este că acestea au legătură cu casa. Nu vă speriați, nu e nimic foarte complicat, dar va trebui să pierdeți nişte timp din viaţă pentru a le rezolva. Până seara, dacă sunteți perseverent, veți reuşi.

Săgetător
Sentimentul pe care îl aveți e o combinaţie de echilibru, calm şi linişte interioară pe care vreţi să le păstraţi cât mai mult. O să vă împăcați cu cineva azi, iar asta vă face să vă simţiți excelent. Era şi timpul, nu ați avut o perioadă prea bună în ultima vreme, dar iată că, în sfârşit, lucrurile încep să se aşeze. Seara, ați putea ieşi în oraş, la un suc sau la un film, cu această persoană.

Capricorn
O să fiți morocănos în prima parte a zilei, dar deja cei din jur s-au obişnuit cu această atitudine din partea dumneavoastră. Mai târziu, însă, cineva vă va înveseli ziua cu o veste bună, pe care o aşteptați de multă vreme, iar seara o veți încheia frumos, bucuros că ați reuşit să rezolvați multe lucruri.

Vărsător
Din păcate, sunt mari şanse să plângeți din iubire. Relaţia de cuplu nu mai merge deloc, iar dumneavoastră ați ajuns la capătul puterilor încercând să o salvați. Dacă vreți să faceți un bine, mai bine porniți pe un drum nou. Nu va fi uşor, dar e o alegere mult mai înţeleaptă. Merită să faceţi diverse compromisuri din când în când.

Peşti
Cineva din familie vă face o vizită surpriză şi asta vă bucură extraordinar de mult. O să staţi la poveşti, o să depănaţi amintiri, iar asta vă va schimba întreaga stare de spirit. S-ar putea să încheiaţi ziua tot împreună, în compania mai multor rude. Acum le puteţi organiza altfel, cu răbdare, fără să apară nimic brusc în program.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS