Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Gata, s-a terminat furtuna în care ați fost prins o perioadă, deci vă puteți permite o pauză. Nu vă precipitați spre altceva, ci profitați de liniştea care s-a lăsat pentru a vă relaxa. Chiar dacă nu e neapărat finalul pe care l-ați dorit, fiți recunoscător că s-a ajuns la capăt şi acum vă puteți detaşa. Profitați de calmul care se aşază peste toate căci, după o vreme, veți putea să o luați de la capăt.

Taur

Intrați în legătură cu persoane oficiale, cu reprezentanţi ai instituţiilor statului, de la care aşteptaţi un document, o aprobare sau o soluţionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Sperați să-i găsiți în toane bune, pentru că nu ați tolera ideea să mai treceți pe acolo. Birocraţia e cel mai mare inamic al planurilor, căci, peste tot unde v-ați duce, sunteți nevoit să aşteptaţi, să vă ploconiți.

Gemeni

Conflictele dintre generaţii sunt inevitabile, dar trebuie să vă asumați cu responsabilitate vârsta pe care o aveți. Trebuie să fiți mândru de anii pe care îi purtați după dumneavoastră. A fi prea tânăr poate fi un dezavantaj în unele situaţii, tot aşa cum a fi prea bătrân e pentru unii un handicap, dar găsiți-vă spaţiul şi tonul potrivit pentru ca vârsta să devină un atu, nu o problemă!

Rac

Aveți nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problemă de care nu vă puteți încă detaşa. O discuţie lucidă cu cineva din afară vă va deschide perspective diferite asupra situaţiei care vă preocupă şi ați putea observa că, ceea ce vă face să suferiți şi nu vă lasă să vă simţiți bine, de fapt nu are nici o importanță. Sunt fleacuri, dar pe care psihicul, sensibilizat, le ridică la rang de drame personale.

Leu

Uneori e bine să vă retrageți din lumina reflectoarelor şi să vă oferiți o clipă de meditaţie smerită, în care să vă aplecați asupra nevoilor cele mai ascunse. Veți descoperi că ați scăpat din vedere câteva puncte nevralgice pe care le-ați tot ascuns sub preş, dar, mai devreme sau mai târziu, ele trebuia să iasă la lumină. Ascultaţi-vă vocea interioară care are ceva să vă transmită.

Fecioară

Este o perioadă care vă răsfaţă toate simţurile şi vă oferă o senzaţie plăcută de linişte şi confort. Este exact ce aveți nevoie pentru a vă relaxa, ca atare, lăsați-vă învăluit de emoţii şi senzaţii excelente. Dacă în acest peisaj mai este loc şi de iubire sau de cumpărături, două dintre subiectele preferate, se poate spune că e o săptămână perfectă, dar cum nu le puteți avea pe toate simultan, ar fi bine să vă mulţumiți ori cu una, ori cu alta.

Balanţă


Ar fi trebuit să faceți o mare schimbare de direcţie, dar apare ceva care vă strică planurile, fiind nevoit să amânați totul pe altă dată. Devine frustrant, pentru că erați pregătit pentru marea noutate şi, de fapt, nu vă ies treburile conform planurilor. Cum nimic nu e întâmplător, ați putea trata acest hop ca pe o şansă de a revedea încă o dată decizia luată, pentru că ar fi nevoie de unele ajustări, pe ici, pe colo.

Scorpion

Sunteți mulţumit de spaţiul în care evoluați, fie că e vorba de propria locuinţă, de locul de muncă, de spaţiul unde vă duceți în fiecare dimineaţă. Se resimte o atmosferă pozitivă în jur, ceea ce vă ajută să lucrați cu pasiune, şi dacă mai atrageți alături şi alte persoane cu acelaşi chef de muncă şi cu aceleaşi interese, succesul este din ce în ce mai aproape. Dar atenţie: multe din reuşite depind de spaţiul în care vă aflați,.

Săgetător

Retrăgeți-vă un pic din gălăgia din jur, pentru că altfel nu veți putea auzi sfaturile pe care vi le transmite intuiţia. Sunteți persoana care îşi adună cel mai bine gândurile în linişte deplină, în izolare perfectă, ca atare găsiți măcar câteva clipe în care să stați singur. Vă veți recăpăta echilibrul interior în acel moment de meditaţie, de reculegere, de discuţie cu eul interior.

Capricorn

Nu vă amăgiți singur că direcţia în care mergeți e perfectă, când intuiţia vă spune că nu e chiar aşa. Poate sunteți influenţat de cineva să vâsliți spre un punct care se va dovedi a fi mai degrabă o iluzie, decât un fapt real. Deschideți bine ochii şi nu vă încredeți în toate promisiunile pompoase care vi se fac, pentru că există în preajmă persoane care visează aiurea şi vă trag în visul lor imposibil. Însă sunteți capabil să vedeți realitatea cu maturitate.

Vărsător

Nu vă ţineți cu dinții de o stare de lucruri doar pentru că v-ați obişnuit cu ea. Nu vă fie frică de schimbare şi, mai ales, e bine să acceptaţi ideea că lucrurile se mai modifică în timp. Şi dumneavoastră vă schimbați, şi oamenii din jur se schimbă, ca atare, dacă ați pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine bătute în cuie, nu înseamnă că trebuie să respingeți alte direcţii.

Peşti

Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile, încât sunteți de-a dreptul fericit. Aveți alături oameni care vă îndrăgesc, care vă completează perfect, care vă privesc cu prietenie şi, în asemenea atmosferă, toate ar trebui să meargă excelent. Aveți numai motive de veselie şi de distracţie, şi în acest mediu tonic, pozitiv, se pot ivi şi şanse superbe de iubire. Ieşiți în lume, îmbrăcați-vă bine şi comportați-vă exemplar.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 10 septembrie 2016

Actualitate

» Eroina kurdă Asia Ramazan Antar a murit încercând să oprească un atac cu mașina capcană al Statului Islamic
» Incendiu devastator la o fabrică din Bangladesh: Cel puţin 23 de morţi.
» ISU București: 747 de școli și grădinițe, fără autorizație din partea Pompierilor
» Cutremur în Peru, de 6,1 grade, în nordul țării
» MAI: Vor fi organizate concursuri de angajare pentru 5.416 de posturi în mai multe structuri
» Premieră medicală: operație realizată cu un robot în interiorul ochiului, pentru redarea vederii unui pacient
» Atentat cu bombă la Bagdad, soldat cu cel puțin 40 de morți și 60 de răniți
» Ziua mondială a primului ajutor

Dolj

» Cursuri printre grămezi de moloz
» Trei minori au dat zece spargeri în doar două săptămâni
» Clase pregătite pentru noul an şcolar
» Au vrut să „cumpere“ un polițist cu 900 de lire
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» Caz șocant în comuna Dănești, unde o adolescentă se manifestă ciudat după decesul unei bătrâne
» Ministerul Energiei a cerut CEO criteriile privind disponibilizările colective
» 81 de şcoli, fără autorizaţie ISU
» Șoferul prefectului, amendat pentru că a intrat cu mașina MAI pe o plajă

Sport

» Fotbal / CFR Cluj a ţinut-o în şah pe CS Universitatea Craiova (Update, declaraţii)
» Ultimele amicale pentru SCM-U
» Podărenii țintesc punctele de la Aninoasa
» De data asta, bucurați-ne!
» Trupa lui Papură, doar remiză cu Steaua II (declaraţii video)

Bani & Afaceri

» Fondurile UE alocate pentru dezvoltare rurală, dar neutilizate în acest an, pot fi cheltuite în anii următori

Sanatate

» Igiena din spitale, la control

Educatie

» Nemulțumiri la ISJ Dolj după repartizarea posturilor vacante
» O elevă din Craiova a câştigat premiul special la Olimpiada Internaţională de Lectură

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – 22 Jump Street: O altă adresă de pomină
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere: Pământul se încălzeşte într-un ritm fără precedent în ultimul mileniu

Top