15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
E bine să puneți la punct detaliile colaborărilor în care sunteți implicat sau detalii privitoare la relaţia cu partenerul de viaţă și de afaceri. Chiar dacă există tensiuni între dumneavoastră şi ceilalţi, lăsați-le deoparte şi susţineți-vă punctele de vedere. După-amiază vă veți simţi mai bine. Intervin cheltuieli comune majore, atât în plan personal, cât şi profesional.

Taur
Mult de lucru la serviciu, dar şi acasă mai sunt treburi restante. Se recomandă prudenţă, întrucât sunt posibile situaţii bulversante, refuzul unor colegi de a coopera şi discuţii sterile. Alegeți-vă priorităţile şi evitați implicarea în treburi care nu vă privesc. Aveți nevoie de o reevaluare a situaţiei profesionale şi a modului în care vă îndepliniți sarcinile de lucru.

Gemeni
Se recomandă prudenţă în relaţiile sentimentale deoarece riscați să stricați situaţii bune. Ziua este favorabilă desfăşurării activităţilor uşoare, recreative alături de oameni dragi şi de încredere. Evitați discuţiile contradictorii şi nu aşteptați prea multe de la alţii. Nevoia de afecţiune şi de gesturi trandre vă este satisfăcută la momentul potrivit.

Rac
Sunteți solicitat de către membrii familiei să rezolvați unele treburi gospodăreşti. Dinspre locul de muncă apar situaţii neprevăzute care vă răstoarnă programul stabilit pentru astăzi. Aveți încredere că vă veți descurca foarte bine cu toate! Secretul constă în a vă stabili priorităţile şi a acţiona în consecinţă. Spre seară vă veți bucura de odihnă alături de cei dragi.

Leu
Gândirea şi comunicarea sunt umbrite, așa că evitaţi discuţiile ample, luarea deciziilor şi semnarea documentelor care vă implică pe termen lung. Revizuiți-vă relaţiile cu anturajul apropiat şi felul în care vă raportați la evenimentele din preajma dumneavoastră. Rezervați-vă momente pentru odihnă, plimbări uşoare în aer liber şi pentru a citi o carte bună.

Fecioară
Tentaţia cheltuielilor este mare, mai ales pe obiecte de înfrumuseţare, de îmbrăcăminte, în general pe lucruri scumpe. Vă puteți îndeplini un moft mai vechi, însă chibzuiți pe îndelete. Poate apărea o situaţie deosebită în care să fiți nevoit să ajutaţi pe cineva drag cu bani sau bunuri.

Balanţă
Cu greu vă intră cineva sau ceva în voie, deoarece energia zilei vă predispune la fluctuaţii emoţionale bruşte. Depuneți eforturi constante pentru a menţine un echilibru în toate. Sunt favorizate numai acele activităţi de rutină pe care le puteți desfăşura uşor şi rapid. Relaxați-vă, pentru că sunt momente pasagere.

Scorpion
Sunteți un bun observator astăzi, pentru că simţurile sunt active şi pot detecta orice situaţie în care jucați un rol important. Ţineți cont de primele impulsuri, însă nu divulgați metodele de aflare a unor secrete sau informaţii preţioase. Unii vă observă atent, fie pentru a învăţa câte ceva, fie pentru a vă împiedica în vreun fel la momentul potrivit. Prudenţă, răbdare, toleranță!

Săgetător
Oricât v-ați apropia de prieteni, prin varii metode, nu veți obţine efectul scontat. Ziua predispune la însingurare şi la înlăturarea măştilor. Foarte uşor veți observa cine vă este cu adevărat loial şi cine doar profită de pe urma dumneavoastră. Detaşați-vă de ceilalţi, evitați aşteptările şi aveți încredere că totul se desfăşoară favorabil.

Capricorn
Multă forfotă în plan socio-profesional, persistând senzaţia de mers în gol. Pentru că discuţiile purtate cu şefii sau autorităţile par dezagreabile, ar fi bine doar să ascultaţi şi să răspundeți scurt şi la obiect. Este rost de întâlniri şi discuţii cu prietenii. Unii vă vor sfătui de bine, alţii vă vor amuza, însă vor fi şi unii, puţini la număr, care vă vor provoca în continuare.

Vărsător
A intra în polemici cu alţii pe teme spirituale vă aduce neplăceri sufleteşti, tensiuni mentale şi relaţii conflictuale. De aceea, evitați contradicțiile şi oamenii provocatori. Depuneți eforturi pentru a vă rafina mintea şi sufletul. Sistemul de valori morale şi spirituale este mai important decât cele spuse în grabă şi pe negândite de orice persoană şcolită în ale vieţii.

Peşti
Astăzi puteți privi cu uşurinţă dincolo de valul lumii materiale, aflând astfel informaţii preţioase vizavi de relaţiile şi situaţiile în care sunteți implicat. Pe căi mai puţin obişnuite apar tot soiul de idei, aparent irealizabile, dar care rezonează cumva cu o parte a sufletului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS