27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Energia zilei vă predispune la oboseală şi stres la serviciu. Puteți preîntâmpina aceste aspecte cu o atitudine pozitivă, planificându-vă atent activităţile şi, la nevoie, apelând la ajutorul celorlalţi. De reţinut cele gândite, discutate sau petrecute astăzi, pentru că ecourile lor le veți resimţi multă vreme de acum încolo. Vin vremuri noi în câmpul muncii!

Taur
Se întrezăresc schimbări radicale în plan sentimental, astfel că surprizele zilei pot fi din cele mai diverse şi inedite. Ziua ar trebui memorată, indiferent că la prima vedere se petrec lucruri banale. Poate începe o idilă, poate intră în discuţie un copil, dar cu siguranţă vă veți schimba concepţiile şi viziunea privitoare la iubire şi la implicaţiile ei.

Gemeni
O zi foarte importantă în plan domestic şi familial! Rezervați momente pentru a fii alături de familie, acasă, pentru reevaluarea unor planuri necesare îmbunătăţirii condiţiilor de locuit. Revizuiți-vă atitudinea faţă de acest segment de viaţă şi gândiți-vă cum ați dori să se desfăşoare lucrurile de acum încolo. Sunt mari şanse de reuşită, dacă vă asumați cele gândite!

Rac
Este posibil să simţiți o mare destabilizare mentală şi emoţională, însă provocarea momentului este să luați o pauză de la iureşul cotidian. Gândiți-vă numai la aspectele frumoase din viaţă, bucurați-vă de cele realizate până acum şi aveți încredere că totul se desfăşoară favorabil.

Leu
Noutăţi financiare la secţiunea venituri din muncă proprie! Se pare că sunteți pornit să munciți mult, însă cei dragi parcă se opun elanului sau doresc, în secret, să profite de pe urma câştigurilor avute. Revizuiți-vă relaţiile, atitudinea faţă de bani şi implicaţiile lor! Strategiile financiare gândite acum vor da roade cel puţin un an de acum încolo.

Fecioară
Zi mare, așa că ar fi bine să sărbătoriți pe îndelete. Sunt momente excelente pentru trasarea planurilor noi, schimbarea atitudinii faţă de ceilalţi şi faţă de evenimentele vieţii. Sigur că mulţi vi se vor opune, dar operați toate schimbările de care aveți nevoie în mare taină.

Balanţă
Aveți nevoie de linişte, discreţie, meditaţii… Energia zilei este puternică, astfel că vă puteți simţi obosit şi confuz. Relaxați-vă, evitați spaţiile aglomerate, oamenii zgomotoşi şi eforturile de orice fel. Sunt momente bune numai pentru suflet. Regândiți unele planuri de viaţă şi vizualizați felul în care doriți să fie viaţa de acum încolo.

Scorpion
Relaţiile cu prietenii sau protectorii din segmentul profesional vă vor pune serios pe gânduri. S-ar putea să aflați detalii picante despre aceste persoane, care brusc să vă facă să luați decizii rapide. Contextul astral de astăzi vă predispune la reevaluarea segmentului prietenilor şi al persoanelor din anturajul profesional.

Săgetător
Schimbări în plan profesional, în mod special în relaţiile cu şefii şi autorităţile! Fiți prudent, deoarece sunteți tentat să vă răzvrătiți împotriva la tot şi toate. Se întrezăresc situaţii bune la locul de muncă în viitorul apropiat, deci ar fi bine să aveți răbdare şi să vă folosiți surplusul enegetic în mod constructiv. Imaginea în ochii celorlalţi poate avea de suferit iremediabil.

Capricorn
O mulţime de gânduri vă năvălesc astăzi în minte, fiindu-vă dificil să le disciplinați sau să le înţelegeți rapid. Procesul schimbării filozofiei de viaţă este lent, dar astăzi energia astrală impulsionează mult şi sunt şanse să faceți salturi evolutive importante. Totul este să fiți deschis la nou şi să aveți încredere.

Vărsător
Se conturează schimbări în plan financiar, mai ales în ceea ce priveşte banii şi bunurile comune cu alţii. Dincolo de măştile cotidiene există motivaţii profunde vizavi de ceea ce se petrece în segmentul financiar. Folosiți-vă energia astrală de astăzi pentru regândirea unor posibilităţi de câştig şi folosinţă a unor bunuri.

Peşti
Zi memorabilă pentru relaţiile parteneriale! Atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare sau de afaceri apar modificări mai mult sau mai puţin vizibile. Există detalii ascunse, scopuri meschine ale unora, dar aveți încredere că la momentul potrivit valul mirific ce învăluie acum aceste relaţii se va destrăma ca prin minune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS