5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți multe idei şi vreți multe lucruri, dar se pare că sunteți nevoit să învăţați lecţia răbdării şi să preţuiți ceea ce aveți în prezent. Frustrările pot fi legate de bani sau alte resurse, care nu vin când şi de unde aşteptați. Evitați judecăţile şi uitați-vă după alte posibilităţi, chiar dacă acum par inexistente. Tineţi banii la ciorap decât să regretaţi mai târziu!

Taur
E multă efervescenţă în interiorul dumneavoastră şi în chestiuni legate de casă şi familie. Aici puteți avea parte de experienţe inedite, frumoase, mai ales în cursul dimineţii. Totuşi, dacă partenerul de viaţă nu se aliniază din prima cu dorinţele exprimate, lăsați-i spaţiu, altfel puteți genera tensiuni greu de dizolvat.

Gemeni
Astăzi s-ar putea să vă confruntaţi cu consecinţele propriei neglijențe în ce priveşte munca şi sănătatea. Pentru a vedea soluţii şi mijloace de ameliorare, evitați să vă învinovăţiți sau să-i acuzați pe ceilalţi. Asumaţi-vă responsabilitatea şi uitați-vă ce puteți ajusta, corectați şi dezvoltați. Lăsați deoparte orice gând legat de muncă şi relaxați-vă contând pe sprijinul familiei.

Rac
Până spre seară, Luna în Leu vă provoacă să renunțaţi la ataşamente şi la teama că ați putea pierde ceva. Cu cât vă relaxați mai mult şi înţelegeți că nu aveți ce să pierdeți, cu atât mai uşor şi bine pentru dumneavoastră. Dacă participați la negocieri sau aveți investiţii de făcut, fiți cât se poate de discret, atent şi evitați deciziile emoţionale.

Leu
Vă aflați într-un moment minunat, viaţa ia o turnură frumoasă, însă e necesar să aveți răbdare şi să nu precipitaţi lucrurile. Se pare că mai sunt câteva lucruri de înţeles din trecut. Acum trageți concluziile, în timp ce deja virați pe o „stradă“ nouă. Făceți-o cu blândeţe faţă de dumneavoastră şi de ceilalţi.

Fecioară
Parcă aşteptaţi ceva, o schimbare, o înnoire în viaţă. E un sentiment de fundal, că ceva frumos e pe cale să vină. Şi chiar aşa este, însă pentru moment e necesar să vă mulţumiți cu postura de spectator, de observator… şi să vă relaxați. Încă nu aveți toate datele pentru a acţiona, dar le veți avea în curând.

Balanţă
Încă vă simţiți prins în situaţii tensionate cu prieteni sau colaboratori, iar astăzi răbdarea vă e pusă la încercare. Poate că cineva vă forţează mâna sau vă temeți că ați putea pierde ceva. Încercați să vă detaşați pentru a vedea lucid întregul tablou şi a acţiona în consecinţă. În plus, aveți mai multă încredere în ordinea divină a vieţii, dincolo de control şi analize mentale.

Scorpion
Când încercați să schimbați lucrurile din spaţiul încrâncenării şi efortului, evident, nu se schimbă cu adevărat nimic. Sunteți la un final de etapă epuizantă, atât profesional, cât şi în ce priveşte transformarea personală, prin urmare, aşezați-vă puţin, respirați şi renunţați la orice dorinţă de a schimba ceva.

Săgetător
Un drum nou şi frumos tinde să se dezvăluie în aceste zile, însă se pare că pentru a culege darurile e nevoie să renunțaţi la resentimente, gânduri neproductive, convingeri învechite. Sunteți dispus să renunţați la multe pentru a obţine ce vă doriți. În orice caz, încetiniți ritmul, astăzi, şi aşteptați să primiți inspiraţie.

Capricorn
Noi căi se deschid pentru dumneavoastră. E o perioadă în care, deşi vă loviți de limitele din minţile celor din jur şi de bariere pe care convingerile colective vi le aşază în cale, sunteți totuşi binecuvântat cu o mulţime de daruri care vin pe căi neaşteptate, în contexte inedite. Şi asta e ce contează cel mai mult acum.

Vărsător
Aveți de înţeles experienţele ultimelor luni în ce priveşte ascensiunea profesională şi fundaţia pe care ați construit-o, mai ales dacă sunt implicaţi şi parteneri, asociaţi, colaboratori. Înainte de a trece la următoarea etapă, ceea ce se va întâmpla în această lună, e nevoie să înţelegeți şi să reconfigurați o serie de relaţii.

Peşti
Pe de o parte, se deschid culoare de manifestare inedite pentru dumneavoastră, mai ales în sfera muncii. Pe de altă parte, astăzi aveți de corectat ceva în procesul muncii şi în relaţiile din acest cotext. Sau de înţeles ceva. Prin urmare, acordați-vă timpul necesar pentru a vedea ce e de ajustat şi ce vă blochează în acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS