15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Colours Cinema Craiova, 26 august - 1 septembrie

Program Colours Cinema Craiova, 26 august – 1 septembrie

Collide Avanpremiera – Coliziunea
Regia: Eran Creevy
Cu: Nicholas Hoult, Felicity Jones
Gen film: Acţiune
Durată: 99 minute
Rating: N15  IMDB: 5.9
Aflat în Germania, Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, Hagen, pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette.
Joi 21:30

Don’t Breathe – Omul din întuneric
Regia: Fede Alvarez
Cu: Stephen Lang, Jane Levy, Franciska Töröcsik,Emma Bercovici, Dylan Minnette, Daniel Zovatto
Gen film: Horror, Thriller
Durată: 88 minute
Rating: N15  IMDB: 8.3
Trei prieteni pătrund în casa unui singuratic orb, convinși că vor obține un câștig facil, numai pentru a se afla într-o luptă terifiantă pe viață și pe moarte în Omul din întuneric, al doilea film artistic al scenaristului și regizorului Fede Alvarez (Evil Dead) și al legendarului producător Sam Raimi. În al doilea său film artistic, Alvarez ne surprinde cu un thriller horror de o complexitate brutală, care aduce un trio de hoți în fața unui adversar neașteptat de periculos.
Vineri până Miercuri 21:30
Joi 19:40

Marauders – Prădătorii
Regia: Steven C. Miller
Cu: Bruce Willis, Adrian Grenier, Dave Bautista
Gen film: Acţiune
Durată: 107 minute
Rating: N15  IMDB: 5.4
Agentul special Jonathan Montgomery (Christopher MELONI) are mulți ani de experiență în care a văzut tot ce poate fi mai rău într-un om. Dar niciun caz nu l-a afectat mai mult decât unul anume, care l-a marcat pe plan personal, și care l-a făcut să se întrebe dacă este capabil să respecte jurământul pe care l-a făcut, acela de a respecta legea.
Vineri până Joi 19:00

Nine Lives – Nouă vieți
Regia: Barry Sonnenfeld
Cu: Jennifer Garner, Kevin Spacey
Gen film: Comedie
Durată: 87 minute
Rating: AG  IMDB: 3.8
Presat de timp, ajunge la singurul pet shop deschis, care, însă, nu e unul magic, așa că nici pisica pe care o cumpără de acolo nu va fi una obișnuită. În drum spre petrecerea fiicei sale are un accident și, când își vine în fire, mai să și-o piardă din nou: se trezește prins în corpul pisicii de la magazinul magic de animale de companie! Oare va reuși să redevină afaceristul fără sentimente, cum era înainte de “transformare”? Sau viața îi dă o lecție și îl ține captiv în pufoșenia pe care toată familia lui o va îndrăgi, mai puțin el, care ura pisicile, până ce va deveni un om mai bun?
Vineri până Miercuri 19:40
Joi 17:50

Mechanic: Resurrection – Mecanicul 2
Regia: Dennis Gansel
Cu: Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Jason Statham
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durată: 99 minute
Rating: N15  IMDB: 6.4
Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.
Vineri, Luni până Joi 21:10
Sâmbătă, Duminică 14:40; 21:10

War Dogs – Tipii cu arme
Regia: Todd Phillips
Cu: Jonah Hill, Miles Teller
Gen film: Comedie
Durată: 114 minute
Rating: N15 IMDB: 7.3
Războiul din Irak devine cea mai profitabilă afacere pentru doi tineri prieteni din Miami, mai ales după ce o iniţiativă guvernamentală permite micilor întreprinzători să liciteze pentru contracte cu armata americană. Rapid, cei doi încep să învârtă sume uriaşe de bani, ducând o viaţă plină de lux şi extravaganţe. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care  încheie un contract de 300 de milioane de dolari cu armata afgană, căreia trebuie să îi livreze un stoc uriaş de arme. Pe lângă figurile periculoase implicate, în tranzacţie mai intervine ameninţător şi guvernul american.
Vineri până Miercuri 15:40
Joi 15:30

Pete’s Dragon 3D dublat – Pete şi dragonul 3D
Regia: David Lowery
Cu: Robert Redford, Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard
Gen film: Aventuri, Familie
Durată: 105 minute
Rating: AG  IMDB: 7.4
Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.
Vineri, Luni până Joi 12:40; 14:40
Sâmbătă, Duminică 12:40

Barbie: Star Light Adventure – Barbie în aventura spaţială
Regia: Michael Goguen
Cu: Erica Lindbeck, Laura Post
Gen film: Animaţie
Durată: 80 minute
Rating: AG  IMDB: 4.8
Într-o zi, totul se schimbă, când strălucirea stelelor începe să pălească, și dansul lor prin univers să încetinească. Barbie™ pleacă, așadar, pe o nouă planetă minunată pentru a se alătura unei echipe speciale de salvare, cu o misiune extraordinară: să salveze stelele. Alături de noii ei prieteni vor face totul ca să salveze galaxia, și va trece prin cele mai nevăzute aventuri cu nava ei spațială. Barbie™ va descoperi că, dacă își ascultă inima, și dacă are alături prieteni buni cărora să le ceară ajutorul, ar putea deveni lidera pe care o așteaptă un întreg univers!
Vineri până Miercuri 12:20; 14:00
Joi 12:10; 13:50

Lights Out – Lumini stinse
Regia: David F. Sandberg
Cu: Teresa Palmer, Maria Bello, Gabriel Bateman,Billy Burke
Gen film: Horror
Durată: 89 minute
Rating: N15 IMDB: 6.8
Când fratele ei mai mic, Martin, începe să trăiscă stări și situații care i-au pus și ei cândva la încercare sănătatea mintală, Rebecca pornește în căutarea adevărului de dincolo de teroare. Tânăra va ajunge față în față cu o entitate cu un inexplicabil atașament față de mama lor, Sophie.
Vineri până Miercuri 17:50

Suicide Squad 3D – Brigada sinucigaşilor 3D
Regia: David Ayer
Cu: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck
Gen film: Acţiune, Crimă, Fantastic
Durată: 123 minute
Rating: N15  IMDB: 6.8
Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.
Vineri până Joi 16:40

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS