8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi fructuoasă, eficientă, cu rezultate foarte bune în plan profesional şi financiar. Luna este situată în Taur, în zona banilor proveniţi din muncă proprie. Aspectele pe care le formează, cu planetele din zona puterii şi cea a muncii sunt foarte frumoase, ceea ce înseamnă că astăzi puteți găsi nişte soluţii excelente, pentru a vă redresa financiar, dar şi pentru a vă asigura o creştere a veniturilor pe termen lung.

Taur
Luna vă traversează zodia şi vă face foarte atent la interesele şi nevoile personale. Cu alte cuvinte, astăzi ştiți foarte bine să vă urmăriți scopurile, fiind foarte practic şi creativ. Recomandarea este să fiți atent la toate resursele interioare pe care le puteți exploata, pentru că demersurile de astăzi vă pot aduce un câştig în următoarea perioadă.

Gemeni
Ori de câte ori Luna trece prin Taur, urmărim un câştig, un beneficiu. În cazul dumneavoastră, câştigul este de natură lăuntrică, ţine de echilibrul interior, dar şi de stabilitatea emoţională şi materială. Obţineți ce doriți, prin discreţie, toleranţă, compasiune. Cu alte cuvinte, ziua de astăzi nu e propice pentru acţiune, ci pentru introspecţie, răbdare.

Rac
O zi frumoasă, în care Luna activează zona prietenilor şi susţinătorilor. Se pare că beneficiile acestei zile, materiale sau de altă natură, ţin de diplomaţie, receptivitate, cooperare armonioasă. Aşadar, relaţiile sociale devin extrem de importante. E bine să nu ratați nici o întâlnire şi să spuneți prezent la orice invitaţie pentru că se pot lega parteneriate extrem de fructuoase şi solide.

Leu
Cu Luna plasată în zona puterii, ziua de astăzi se prefigurează a fi favorabilă oricărui demers de afirmare socială şi profesională. O discuţie cu un şef, o decizie legată de carieră, rezultatele foarte bune obţinute într-un proiect, toate duc la creşterea credibilităţii, dar şi a veniturilor.

Fecioară
Beneficiile acestei zile ţin de documentare, cercetare, informare, dar şi de stabilirea unor relaţii diplomatice cu persoane oficiale, cu instituţii de la care aşteptaţi un răspuns sau cu persoane din străinătate.

Balanţă
Câştiguri şi avantaje materiale prin alţii şi/sau de la alţii. Adevărul este că Luna în Taur vă ajută să valorificați foarte bine toate resursele pe care le aveți la îndemână, astfel încât să ieşiți în avantaj. Pentru cei interesaţi de călătoria sufletului, de latura spirituală a vieţii, ziua de astăzi poate aduce revelaţii profunde, transformări interioare, purificare.

Scorpion
O zi în care parteneriatele, relaţiile de colaborare şi imaginea publică sunt în prim-plan. Luna plasată în Taur şi aspectele pe care aceasta le formează vă ajută să fiți eficient în comunicare, să extrageți beneficii maxime din orice negociere şi să convingeți foarte uşor.

Săgetător
Atenţia se îndreaptă astăzi spre sarcinile profesionale, mai ales asupra celor restante. Veştile sunt bune. Reuşiți să vă achitaţi cu brio de orice responsabilitate şi chiar să reorganizați un proiect. În orice caz, rezultatele de astăzi vă pot aduce, pe lângă satisfacţii, şi beneficii materiale deloc de neglijat, pe termen lung.

Capricorn
Se pare că astăzi sunteți foarte romantic şi sensibil la orice gest de tandreţe şi iubire. Este o zi frumoasă, în care ar fi bine să acordați timp persoanei iubite, sau, dacă sunteți singur, să fiți receptiv la complimentele şi gesturile pline de afecţiune venite din partea unei vechi iubiri sau a unui vechi prieten.

Vărsător
Luna în Taur vă ascute simţul proprietăţii şi vă intensifică dorinţa de acumulare şi nevoia de stabilitate. Aşadar, este cel mai bun moment pentru a face o analiză obiectivă şi a descoperi ce vă lipseşte pentru a fi cu adevărat împlinit. S-ar putea să fie vorba de ceva legat de casă, aşa că nu e exclus să vă gândiți la achiziționarea unui bun material care să sporească, măcar puţin, confortul în cămin.

Peşti
Luna în Taur activează zona comunicării, deplasărilor, activităţilor care implică documente sau transmitere de informaţii. Este o zi în care sunteți foarte eficient în comunicare, reuşind chiar să reconfigurați un parteneriat, o colaborare sau un contract. În orice caz, de felul în care ştiți să cooperați cu cei din jur depinde succesul unor idei ale dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS