14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Omul-orchestră ați putea fi definit astăzi. Sunteți plin de energie, dornic de a vă implica în cât mai multe şi dificile acţiuni, neţinând cont dacă este şi cu folos. Este posibil să vă irosiți energia şi ideile minunate fie în relaţii nepotrivite, fie în treburi inutile. Ceilalţi se pot simţi copleşiţi de dumneavoastră, astfel că bine ar fi să vă controlați vorbele şi reacţiile.

Taur
Aveți nevoie de odihnă şi spaţiu personal în singurătate, astfel încât mintea şi sufletul să se pună de acord vizavi de situaţiile în care sunteți implicat. Gândiți-vă pe îndelete cum ați dori să fie viaţa de acum încolo şi trasați planuri în acest sens. Aveți grijă de sănătate, dar evitați, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Gemeni
Interesantă zi la capitolul prieteni! Este posibil să vă revizuiți concepțiile despre prietenie şi implicaţiile ei. Evitați să vă bazați pe alţii pentru a vă rezolva chestiunile parteneriale, fie că este vorba de partenerul de viaţă, fie de cei de afaceri sau colaboratori. Seara, retrăgeți-vă în liniştea casei şi meditați pe marginea celor petrecute astăzi.

Rac
Sunteți chemat la scenă deschisă, atât în mediul familial, alături de rude şi familie, cât şi în mediul socio-profesional în care activați. Sunt posibile oferte de colaborare, însă este vorba despre ceva deja discutat, dar care acum are mai multe şanse de materializare concretă. Vin responsabilităţi profesionale noi, de anvergură, deci fiți pregătit.

Leu
Gândurile zboară departe, fie la ţinuturi îndepărtate, fie la concepţii filozofice despre lume şi viaţă. Citiți, studiați, documentați-vă, discutați cu cei dragi despre subiecte deosebite. Seara este potrivită unei plimbări în grădina botanică sau în parc, vizionării unor filme şi piese de teatru de top.

Fecioară
O zi în care este nevoie să achitaţi facturi, taxe, diverse alte datorii sau cheltuieli restante. Pe de altă parte, poate intra în discuţie şi revizuirea unor colaborări care prefigurează îmbunătăţirea veniturilor. Ocupați-vă pe îndelete de cheltuieli şi datorii.

Balanţă
Surprize dinspre segmentul partenerial! Probabil că din cauza faptului că sunteți foarte secretos sau retras în ultima vreme, atât partenerul de viaţă, cât şi colaboratorii de la serviciu vă vor provoca la discuţii ample, dorind să afle ce pregătiți în taină sau ce gândiți. Fiți prudent şi vorbiți pe îndelete cu fiecare.

Scorpion
Forfotă mare atât la serviciu, cât şi acasă. Există treburi restante pe care le puteți rezolva sau care intră numai în responsabilitatea dumneavoastră. Alegeți priorităţile şi stabiliți un plan de acţiune. Aveți grijă şi de sănătate, pentru că este vulnerabilă pe segmentele capului şi sistemului renal.

Săgetător
Ziua vă predispune la excese de tot felul. Mai ales în relaţiile sentimentale sunteți tentat să exagerați, să cereți prea mult de la persoana iubită sau de la copii şi astfel pregătiți, fără să vă dați seama, terenul pentru gâlceavă. Revizuiţi-vă gândurile, atitudinea şi fiți înţelegător cu toată lumea. Spre seară, antrenați-i pe cei dragi într-o activitate recreativă.

Capricorn
Ocupați-vă de segmentul domestic, fie că este vorba despre activităţile casnice, fie despre relaţiile cu membrii familiei. Este nevoie să abordați totul cu răbdare, prudenţă şi discernământ. Sunt posibile surprize de tot felul, astfel că fiți pregătit pentru orice. Amintirile din copilărie, dialogul cu rudele sau răsfoitul unui album cu fotografii vechi sunt binevenite.

Vărsător
Multe dialoguri, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi călătorii pe distanţe scurte. O zi controversată, cu surprize de tot felul. Fiți prudent şi selectaţi-vă cu grijă vorbele şi gesturile. Unii vă pot înţelege greşit, iar alţii abia aşteaptă să vă pună beţe în roate. Spre seară, rezervați-vă momente pentru plimbări în aer liber sau pentru lectură.

Peşti
Este posibil să primiți sume de bani consistente, restante în domeniul profesional sau măcar aflați veşti deosebite în acest sens. Totuşi, banii aşa cum vin, la fel de rapid sau spectaculos veți fi nevoit să-i cheltuiți. Fiți pregătit pentru orice situaţie financiară şi la nevoie sfătuiți-vă cu persoane de încredere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS