16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți şanse să vedeți dincolo de materialismul cotidian, adevăratele scopuri ale relaţiilor şi situaţiilor în care sunteți implicat. Pentru că totul are un rost bine determinat în planul vieţii, acum ar fi bine dacă v-ați detaşa de ceea ce se întâmplă în jur şi ați privi de pe margine. Revelaţiile vor fi uluitoare, chiar dacă, pe moment, pe unele le înţelegeți puţin sau deloc.

Taur
Sunteți tentat să renunțaţi la unele colaborări şi chiar la relaţia cu partenerul de viaţă. Este momentul potrivit pentru a renunţa la ceva, însă pare dificil. Astfel s-ar putea să fiți ajutat din exterior şi anumite relaţii sau situaţii parteneriale să se destrame de la sine, fără efort. Lăsați evenimentele să-şi urmeze cursul, pentru că vă aşteaptă altele mult mai bune!

Gemeni
Treburile de rutină sunt la ordinea zilei, fie că mergeți la serviciu, fie că stați acasă sau într-un alt loc în vacanţă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului urogenital, aşa încât îngrijți-vă corespunzător. Însă aveți încredere în puterea de vindecare a organismului! Odihnă, detaşarea de cotidian, gândirea pozitivă şi compania celor dragi pot face minuni.

Rac
Nevoia de afectivitate este mare şi dificil de satisfăcut. Mai bine delectați-vă sufletul cu activităţi recreative, un hobby sau jucați-vă cu un animal de companie. Plimbările în natură, dialogurile cu cineva drag şi de încredere vă ajută să depăşiți stresul emoţional cauzat de neplăcerile sentimenatale.

Leu
Răscolirile familiale ating cote mari, însă subiectivismul este accentuat. Priviți atent la situaţia din segmentul domestic, atât în ceea ce priveşte relaţiile cu membrii familiei, cât şi situaţia bunurilor patrimoniale. Veți observa rapid unde trebuie să aduceți schimbări radicale şi unde este nevoie doar de câteva îmbunătăţiri.

Fecioară
Sunt posibile blocaje mentale şi discuţii sterile, de aceea selectați atent ceea ce vreți să spuneți. Însă mai bine ar fi să vorbiți cât mai puţin, să evitaţi discuţiile de anvergură şi luarea deciziilor. Revizuiți-vă planurile, gândurile, relaţiile, chiar şi atitudinea în anumite privinţe.

Balanţă
Vă permiteți niscai mofturi, însă gândurile tensionate privitoare la situaţia bugetului de cheltuieli vă blochează micile bucurii cotidiene. Priviți în jur şi găsiți ceva sau resurse deja existente pentru a vă relaxa şi a vă simţi confortabil cu dumneavoastră. Provocarea zilei constă în a învaţa să vă descurcați şi să consumați ceea ce aveți şi aveți destule deocamdată.

Scorpion
Cultivați latura luminoasă a personalităţii şi, în acelaşi timp, prezentați celorlalţi o faţetă agreabilă. Posibil să vă simţiți încorsetat în situaţii şi relaţii neplăcute, dar este vorba numai despre percepţia subiectivă. Relaxați-vă, cultivați gândirea pozitivă şi căutați soluţii constructive pentru îmbunătăţirea vieţii în general.

Săgetător
Adie vântul schimbării, iar dacă aveți răbdare să-l ascultaţi veți constata că vă povesteşte multe şi mărunte lucruri utile despre felul în care vă puteți îmbunătăţi viaţa. Chiar dacă energia vitală este fluctuantă şi spre cote joase, cu puţin efort veți putea depăşi ziua cu bine. Îngrijiți-vă în permanență şi aveți încredere!

Capricorn
Evenimentele din zilele anterioare vă vor face să concluzionați anumite lucruri vizavi de prieteni şi de persoanele care, chipurile, vă susţin în plan socio-profesional. Este nevoie să vă revizuiți acest segment relaţional şi să renunțaţi la cei care doar profită de pe urmă sau care stau pe lângă dumneavoastră doar aşa ca să se încarce energetic.

Vărsător
Gustul dulce-amar predomină în plan socio-profesional. Pentru că relaţiile şi situaţiile din câmpul muncii trec printr-un amplu proces de revigorare este firesc să existe perioade cu urcuşuri şi coborâşuri. Important este să aveți grijă de imaginea publică, să vă feriți de frivolităţi şi să vă gândiți la acele schimbări necesare pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa.

Peşti
Mentalul este umbrit, astfel că ar fi bine să evitați discuţiile importante şi luarea deciziilor. Fiți prudent dacă sunteți nevoit să călătoriți sau dacă trebuie să susţineți probe, examene, interviuri de orice natură. De mare folos vă sunt muzica, vizionarea unui film amuzant sau o plimbare prin grădina botanică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS