8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Încercați să nu cheltuiți sume mari de bani, pentru că nu este deloc momentul oportun, ci mai degrabă analizați-vă obiceiurile, să vedeți pe ce dați bani în plus. Orice cheltuială inutilă ar trebui evitată de acum încolo. Evitați să conduceți astăzi, deoarece sunteți predispus la accidente. De asemenea, evitați să intrați în scandaluri.

Taur
În plan financiar, socotelile de până acum se dovedesc inexacte. Vă concentrați energiile în zona romantismului, dar şi a sincerităţii. Asta înseamnă că dacă nu ați avut curajul necesar până acum să îi spuneți cuiva ce sentimente aveți, azi e momentul. La fel, dacă sunteți într-o relaţie care nu vă mai face fericit, azi ar putea fi ziua perfectă pentru a pune punct.

Gemeni
Azi trebuie să priviți cu atenţie spre toate semnele mici pe care Universul vi le trimite. Deschideţi-vă sufletul, ochii şi mintea şi faceți, în sfârşit, alegerile pe care le vreți şi de care v-a fost teamă până acum. Nu mai amânați, nu are rost! Astrele vă împing de la spate spre viaţa pe care v-ați dorit-o dintotdeauna!

Rac
E momentul să spuneți adevărul, oricare ar fi acesta, şi să vă urmați principiile de viaţă, pe care le-ați cam ignorat în ultima perioadă. Chiar dacă vi se pare imposibil să iertaţi acest lucru, nu trebuie să vă înfuriaţi, pentru că tot veţi avea de pierdut. Ar trebui să fiţi mai puţin egoist în viaţa de cuplu, căci tindeți să vă faceţi orice capriciu, fără să vă gândiţi la partener.

Leu
Cu inteligenţă şi bun-simț veţi reuşi să gestionaţi situaţia bănească. Veţi primi chiar felicitări de la partenerul de viaţă, deşi în alte aspecte sunteţi în dezacord. Reuşiți să vă împliniți toate planurile, pentru că energia de care dispuneți va mai dura o perioadă. E luna dumneavoastră, iar astrele vă sunt favorabile!

Fecioară
Se pare că este o perioadă potrivită să vă dedicaţi studiului deoarece aveţi nevoie să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional. Aveți mari şanse să primiți o sumă de bani, un cadou sau un voucher la un SPA sau poate într-o staţiune, ori o destinaţie exotică, unde veți fi răsfăţat din cap până-n picioare.

Balanţă
Cresc şansele de a face o afacere profitabilă, mai ales dacă este vorba despre domeniul imobiliar. E momentul să demonstrați că puteți fi o persoană de încredere, mai ales pentru prieteni şi familie. Cineva drag va avea nevoie de sprijin psihic şi emoţional și va trebui să îi oferiți asta. Ţineți minte că ați primit ajutor atunci când ați avut nevoie, deci nu încercați să inventați scuze.

Scorpion
Aveți şansa să cunoaşteți pe cineva care vă va deveni prieten pentru tot restul vieţii. Încă de dimineaţă o să aveți chef de socializare, iar până seara aveți mari şanse să găsiți o persoană cu care să interacţionați perfect, şi care vă va rămâne aproape mulţi ani de acum încolo.

Săgetător
Aveți chef de muncă, de planuri şi de strategii. Dacă e ceva ce vă doriți foarte mult, poate un nou loc de muncă sau o casă nouă, azi aveți mari şanse să ajungeți foarte aproape de visul dumneavoastră. Aveţi noroc în unele domenii existenţiale, însă acest noroc apare în mare parte datorită unor persoane care vă ajută în profesie şi în dragoste.

Capricorn
Şarmul şi magnetismul natural vă dau ocazia să întâlniţi persoane interesante. Sunteţi mai expansiv decât de obicei şi faceţi schimb de idei. Acasă au loc unele evenimente nu tocmai plăcute. Ridicați tonul, vă agitați, iar oamenii din jur îşi vor schimba părerea. Vă impuneți punctul de vedere, poate mai clar ca oricând.

Vărsător
Relaţia de cuplu ar putea să fie prima grijă, mai ales dacă partenerul de viaţă are probleme. Astrele fac o configuraţie astrală favorabilă din punct de vedere financiar. Este o zi bună pentru câştiguri, mai ales dacă aveţi de făcut unele investiţii. Va fi o zi în care veți avea multe de învăţat.

Peşti
Astăzi vă puteți îndrăgosti de un prieten. Astrele vă dau peste cap sentimentele, dar vă ajută să deschideți ochii. Cine ştie, s-ar putea să vă dați seama că dragostea pe care o căutați de atâta vreme era chiar lângă dumneavoastră. Dacă practicaţi un sport sau faceţi efort fizic, trebuie să fiţi prudent și să aveți grijă de picioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS