22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
E de aşteptat ca azi să vă simţiți fizic foarte sănătos, corpul să fie foarte ferm, să răspundă la comenzi, să fiți foarte sigur de el. Cu atâta energie şi vigoare la bord s-ar putea să fiți tentat să abordați tot ceea ce faceți cu elanul începuturilor. Un consult medical vă poate aduce veşti bune, poate risipi o apăsare sau o îngrijorare inutilă.

Taur
Poate fi o zi de profit şi avantaje materiale, căci aveți toate şansele să profitați de toate resursele şi capacităţile dumneavoastră. E de aşteptat să găsiți căi inedite de câştig, să fiți apt să valorificați situaţii riscante şi scenarii care altădată v-ar fi intimidat. În familie, însă, timpul pare să curgă altfel, nu aveți răbdarea necesară cu cei mai în vârstă.

Gemeni
V-ați putea evidenţia la locul de muncă printr-un comportament gălăgios şi surescitat. Vă abordați colegii destul de nedelicat şi lipsit de subtilitate, deveniți pricinos şi pus pe arţag legat de o serie de subiecte de muncă faţă de care manifestați o anumită sensibilitate. E necesară ceva mai multă prudenţă, pentru a nu ajunge în situaţia de face lucruri mai puţin flatante.

Rac
Există probabilitatea destul de ridicată de a colabora liber cu o autoritate binevoitoare, de a pune umărul într-un demers de echipă într-un folos comun, pentru obţinerea unui câştig financiar. Poate fi vorba de o iniţiativă de familie, de un plan, de o strategie financiară special gândită să îmbunătăţească, în vremuri de criză, bugetul general.

Leu
Probabil că nu exercitaţi un bun control asupra emoţiilor, că vă lăsați dus de impulsuri de moment şi izbucniți destul de violent verbal. S-ar putea reaprinde scânteia unui mai vechi conflict cu părinţii, cei care vă şi impun nişte constrângeri ori reguli aparent imposibil de urmat.

Fecioară
Iată că într-o zi precum cea de azi vă puteți arăta la fel de stimulant şi provocator în chestiunile care ţin de sentimente. S-ar putea resuscita acum o relaţie sentimentală mai veche căzută în uitare ori ați putea aborda un comportament exploziv şi spontan în viaţa afectivă.

Balanţă
Este de aşteptat să fie o zi în care sentimentul general să fie acela că prindeți din nou puteri, că vă întoarceți la viaţă, că vă puneți pe picioare şi sunteți apt să faceți lucruri care până mai ieri vă păreau solicitante, dacă nu cumva imposibile. Căpătați probabil forţe noi şi, drept urmare, vă simţiți provocat şi vreți să treceți fără întârziere la treabă, să acţionați.

Scorpion
Există probabilitatea destul de ridicată de a colabora liber cu o autoritate binevoitoare, de a pune umărul într-un demers de echipă într-un folos comun, pentru obţinerea unui câştig financiar. Poate fi vorba de o iniţiativă de familie, de un plan, de o strategie financiară special gândită să îmbunătăţească, în vremuri de criză, bugetul general.

Săgetător
Constatați că relaţia amoroasă care s-a născut sub aparenţe cuceritoare şi promiţătoare s-a alterat pe parcurs. Vă simţiți probabil la răscruce de drum, e nevoie să faceți socoteala cu acurateţe şi să decideți dacă îi mai acordați încredere partenerului. Faptul că e extrem de excentric poate avea repercusiuni nefaste asupra buzunarului.

Capricorn
Poate fi una dintre acele zile în care simţiți că vă aflați în control, când vă luați un aer de lider, de şef care-şi poate administra cu uşurinţă şi destul succes propria existenţă. Treceți printr-o stare de detaşare şi siguranţă de sine, care vă ajută să evitaţi blocaje, sincope în plan financiar, dar şi sentimental. Treburile par a fi în plin avânt constructiv şi la domiciliu, care poate fi reutilat şi reînfrumusețat.

Vărsător
Părinţii v-ar putea readuce aminte azi de anumite obligaţii familiale pe care le-ați neglijat. Tot în relaţia cu cei apropiaţi sunt posibile şi anumite situaţii în care vă puteți simţi umilit sau privit de sus, restricţionat sau obligat să faceți lucruri care nu sunt pe placul dumneavoastră.

Peşti
E posibil să vă împăcați mai greu cu regulile şi restricţiile de la locul de muncă. Probabil că vă displac profund activităţile repetitive ori sarcinile de lucru prea stricte, care vă îngrădesc libertatea de gândire şi intervenţie. În ciuda opoziţiei cu care sunteți întâmpinat de către colegii de muncă, acasă puteți să vă puneți în valoare la potenţial real.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS