24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi delicată la capitolul sănătate. Stările de spirit fluctuează destul de mult, aşa încât fiți cât mai discret. La serviciu treburile vă solicită, iar colegii şi şefii au mari pretenţii de la dumneavoastră. Restricţiile din sfera muncii persistă şi asta vă nemulţumește mult. Selectați priorităţile şi încercați să vă detaşați de muncă.

Taur
Buna dispoziţie, aventura şi pofta de viaţă sunt atuurile de astăzi. Relaţiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubită vă poate face unele reproşuri, însă cu farmec şi diplomaţie reuşiți să eliminați neplăcerile. Planificarea unor hobby-uri sau vacanţe alături de cei dragi are mari şanse de reuşită în viitorul apropiat.

Gemeni
Casa şi familia au nevoie de ajutor. Aveți spor la treburile domestice, aşa încât încercați să îmbunătăţiți condiţiile locative sau să faceți reparaţiile necesare. Relaţiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudenţa şi discernămâtul vă vor ajuta să îi mulţumiți pe toţi. Dorul de copilărie şi personajele ei vă învăluie în chip splendid.

Rac
Ziua este excelentă la capitolul comunicare. Puteți discuta despre nemulţumirile din domeniul profesional cu şefii sau colegii. Cei din jur vă pot înţelege şi ajuta în consecinţă. Un prieten apropiat vă poate da veşti alarmante despre locul de muncă. Nu ascultați chiar tot ce vi se spune. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să mergeți în vizită.

Leu
Este posibil să apară cheltuieli deosebite. Se pare că ați primit sau veți primi bani dintr-o colaborare la care lucrați demult. Atenţie că sunt sume mici şi ar trebui să cheltuiți doar strictul necesar. Pe de altă parte, se zvoneşte că vi se vor îmbunătăţi veniturile din muncă proprie. Spre seară, delectați-vă cu o plimbare în aer liber sau cu o carte amuzantă.

Fecioară
Minunată zi pentru dumneavoastră. Alcătuiți un plan al activităţilor pe toată luna aşa cum vă doriți să se desfăşoare lucrurile. Astrele vă ajută să vă puneți în valoare personalitatea, oferindu-vă energie, idei bune şi parteneri care să vă ajute. Dorinţa de a cheltui pentru suflet este destul de mare.

Balanţă
Sunteți foarte sensibil, aşa încât bine este, mai ales în prima parte a zilei, să stați deoparte de iureşul cotidian. Ocupați-vă doar de activităţi uşoare şi încercați să comunicați cât mai puţin cu ceilalţi. Sufletul are nevoie de odihnă şi de o reorientare a priorităţilor. Spre seară vă revin tonusul şi pofta de a trăi, bucurând anturajul cu prezenţa dumneavoastră.

Scorpion
Se pare că ziua este dedicată prietenilor şi protectorilor. Dialoguri, veşti, sfaturi, toate se îngrămădesc în jur. Veți fi nevoit să selectați cu atenţie doar ce vă este de folos. Există divergențe de opinii cu ceilalţi, însă sunt aspecte pasagere şi nu trebuie să le luați în seamă. Aveți grijă de sănătate, deoarece organismul este obosit.

Săgetător
Domeniul profesional şi imaginea publică sunt temele principale ale zilei. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef. Indicat este să fiți atent la ce vi se spune, întrucât se întrezăreşte mult de lucru la serviciu. Gândiți-vă la un plan al activităţilor pentru cel puţin patru săptămâni de acum încolo.

Capricorn
Relaţia cu străinătatea reprezintă tema zilei. Vă ocupați cu succes de călătorii în afara graniţelor ţării sau de studii pe termen lung. Dacă apar nemulţumiri legate de acestea, treceți peste, deoarece sunt pasagere. Îndreptați-vă atenţia către laturile spirituale ale vieţii, pentru că sufletul tânjeşte după preocupări culturale.

Vărsător
Chestiunile băneşti sunt preocupările importante ale zilei. Este vorba despre banii altora, cum ar fi taxe, impozite, datorii de orice fel sau relaţii cu instituţii bancare. Recomandabil este să vă verificați situaţia financiară şi să vă achitați datoriile, deoarece dispuneți de suficienţi bani. Poate vreți mai mulţi, însă învățați să vă mulţumiți cu ce aveți.

Peşti
Parteneriatele şi colaborările sunt demne de luat în calcul. Este o zi propice pentru a discuta cu partenerul de viaţă sau de afaceri despre bani sau probleme domestice. S-ar putea ca discuţiile să se poarte pe un ton neprietenos, însă păstrați-vă calmul şi fiți atent la ce spun ceilalţi. Indicat este să vă stabiliți clar poziţia în toate colaborările în care sunteți implicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS