17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Deşi aveți impresia că v-ați integrat bine într-un colectiv foarte pestriţ de persoane cu aceleaşi interese încep să apară şi primele contradicţii, semn că nu v-ați făcut suficient de bine înţeles. Nu ridicați tonul, nu vă certați, pentru că aceste animozităţi sunt semn că dialogul scârţâie pe undeva şi e nevoie de o discuţie lucidă şi sinceră de faţă cu toată lumea.

Taur
Simţiți pe propria piele ce înseamnă să puneți punct unei situaţii în care ați investit timp şi multă energie. E vremea unui adio definitiv şi e normal să resimţiți golul care rămâne în urmă ca pe un motiv de suferinţă. Totuşi, nu considerați că e un sfârşit dramatic de capitol, ci un final poate lasă loc pentru un nou început. Dacă tocmai ați încheiat un proiect, o relaţie, o etapă a vieţii, de acum vă puteți concentra către altceva.

Gemeni
Vă aflați într-un punct al călătoriei spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor. Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor.

Rac
Aveți mai multe posibilităţi la dispoziţie, ca atare încercați să vă folosiți de ele înainte de a vă opri asupra uneia singure. Nu aveți oricând asemenea paletă largă de opţiuni, ca acum, deci merită să vă folosiți de toate simultan, pentru că se vor cerne mai apoi de la sine până ce va rămâne doar cea mai potrivită. Vă ocupați de mai multe planuri concomitent şi toate merg foarte bine.

Leu
Aduceţi-vă aminte de vremea în care erați lipsit de griji, toate erau frumoase, nici o frică nu vă afecta inima sau mintea şi erați liber să faceți ce vreți. Aveți şansa de a vă comporta la fel acum, pentru că o atitudine jucăuşă, libertină, optimistă se va dovedi a fi perfectă pentru orice situaţie. Fiind atât de vesel şi de detaşat de orice problemă de om matur, veți atrage mai mult atenţia prin lumina pe care o emanați.

Fecioară
Lucrurile o iau razna în jur şi intrați cumva în panică. E normal să vă pierdeți cumpătul când vedeți că toate se dau peste cap şi nu mai ştiți cum să le ţineți sub control, dar nu cumva să vă învinovățiți, nu e cazul. Nu sunteți singurul responsabil de situaţia aceasta, au mai participat şi alţii care au stricat tot, ca atare nu vă încărcați de unul singur cu toată povara!

Balanţă
Nu mai priviți înapoi, nu vă mai raportați la vechile cunoştinţe, la vechile relaţii, la vechile poveşti trăite înainte, pentru că trecutul e bine să rămână acolo, la locul lui. Acum vi se oferă cu totul altceva ce merită valorificat, folosit, pus la treabă în propriul beneficiu. Este o şansă nouă, dar dacă tot o comparați cu ce ați mai trăit şi înainte, nu prea îi veți descoperi atuurile. Niciodată un lucru nu seamănă cu altul.

Scorpion
Nu obţineți rezultatele pe care le-ați dorit, deşi ați investit tot ce ați avut mai bun pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare că nu a prea meritat efortul. Nu renunţați încă, poate se mai schimbă ceva, poate nu ați participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totală, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care să deturneze acţiunea într-o direcţie pozitivă.

Săgetător
Puneţi-vă creativitatea fără margini la treabă, pentru că ar ieşi de aici succese demne de laudă. Aveți mereu idei noi, originale, îndrăzneţe, care se cer transpuse în practică. Nu trebuie să le păstrați doar la nivel teoretic, ci faceți un pas în faţă şi asumați-vă orice gen de sarcină în care puteți să valorificați talentele cu care sunteți înzestrat. Fie că e vorba de domenii artistice, fie că e vorba de capacitatea de a te pune mai bine în valoare prin calităţile în plan comunicaţional şi relaţional, sunteți cel care iese azi în evidenţă.

Capricorn
Încetul cu încetul se face oţetul, ca atare nu pretindeți rezultate imediate în proiectul la care munciți deja de ceva vreme. Mai e cale lungă până la roadele concrete, dar important e că aveți un sentiment de încredere că sunteți pe drumul cel bun, că la capăt vă aşteaptă cu adevărat reuşita.

Vărsător
Oricât de energic ați fi de obicei, aveți nevoie de multă pace, de aceea veți profita de orice moment în care rămâneți singur pentru a dormi sau pentru a vă retrage în liniște. Izolarea nu vă deranjează câtuşi de puţin, o acceptaţi cu bucurie, pentru că aşa vă asigurați un mediu liniştit în care puteți avea timp doar pentru dumneavoastră. Doar în astfel de stare, complet detaşat, fără nimeni în jur, vă puteți auzi gândurile mai bine.

Peşti
Chiar dacă unii mai uită de bunele maniere şi de amabilitate şi mai ridică tonul, nu puneți la suflet atitudinea lor, ba din contră: le întoarceți un zâmbet larg şi sincer încât îi veți deruta cu totul! Cei care devin arţăgoşi, pregătiţi să atace dur nu vor putea să-şi ţină discursul agresiv pentru că îi primiți cu atâta căldură, atâta solicitudine şi atâta dorinţă de împăcare încât vor tăcea mâlc!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS