20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Atitudinea pe care o aveți pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care veți fi răsplătit, ca atare luptați din răsputeri cu încercările celor din jur de a vă întrista, de a vă împovăra cu necazuri, de a vă trage înapoi în oala suferinţelor care nici măcar nu vă aparţin.

Taur
Nu scăpați deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate de a păstra echilibrul în toate vă ajută să vă duceți la capăt cu succes orice misiune. Nu faceți nimic care să se abată de la reguli, nu depăşiți măsura, nu exagerați în nici o direcţie şi toată această forţă de a stăpâni situaţia în acest mod vă duce la rezultate dintre cele mai bune.

Gemeni
Un final de drum de mult anunţat se materializează astăzi şi vă lasă fără direcţie. Nu priviți acest sfârşit ca pe un eşec, ci e o ocazie bună de a lua o pauză şi a vă detaşa de toate, ca, mai apoi, să gândiți o strategie nouă. Nu vă ies toate lucrurile aşa cum ați spera, mai dați piept şi cu piedici, dar din toate aveți ceva de învăţat.

Rac
Vă copleşeşte o emoţie greu de explicat şi de controlat, pentru că se apropie un eveniment care vă inspiră un pic de teamă. Nu ştiți cum se vor desfăşura lucrurile, de aceea aveți trac precum un actor înaintea ieşirii pe scenă. Sunteți cumva influenţat negativ de cei din jur care vă vorbesc despre acel moment mult aşteptat în tonuri ceva mai sumbre.

Leu
Plecați la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreați s-o faceți. Considerați că ați fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Și, tocmai pentru că plecați fără nici o tragere de inimă, nimic nu vă convine, toate vă irită, toate par să meargă pe dos.

Fecioară
Găsiți în preajmă o persoană care vă seamănă leit, ori ca fire, ori ca aspect exterior și faceți echipă bună cu ea, vă susţineţi şi vă place să fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Vă stimulaţi reciproc exact acele calităţi care vă recomandă ca exemplare caracteristice zodiei: comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate.

Balanţă

Aveți impresia că lumea nu vă înţelege, că interpretează greşit tot ce spuneți, dar, sincer, exagerați un pic cu supărarea. O faceți pe bosumflatul, vă enervați pe oricine, în loc să explicați mai clar ce aveți în minte. Sunteți laconic în comunicare şi vreți ca lumea să înţeleagă din zbor ceea ce doriți să le transmiteţi.

Scorpion
Chiar dacă toate păreau să evolueze ca la carte, nu fiți chiar atât de sigur că se va menţine aceeaşi linie constantă până la capăt. Vă puteți trezi cu un obstacol fulgerător picat din senin în faţa căruia trebuie să vă adaptați rapid. Nu aveți timp de gândire, vi se cere o reacţie spontană, care să repare totul repede.

Săgetător
Aveți toate şansele să vedeți un mare vis împlinit, dar primul pas către acest scop e să-l vedeți cu ochii minţii deja materializat. Construiți în gând, în inimă, în suflet ceea ce ați dori să existe în viaţa dumneavoastră, pentru că aşa transmiteţi Universului ce vă doriți cu adevărat.

Capricorn
Porniți într-o nouă aventură, dar trebuie să faceți acest pas cu un dram de maturitate. Nu e o joacă, deşi la început pare doar o tatonare, dar după primii paşi veți vedea că se complică lucrurile şi nu aveți voie să vă distrați pe seama drumului tocmai început. Ar fi perfect dacă ați avea şi o strategie foarte bine pusă la punct, pe etape clare, să nu faceți nimic la voia întâmplării.

Vărsător
Visele cele mai mari sunt realizabile, dar până veți ajunge la ele mai e cale lungă. Trebuie să vă puneți mai mult în valoare calităţile legate de răbdare şi prudenţă în evoluţia lentă, pas cu pas, pentru că sunteți conştient că nu se ajunge repede la scopul cel mai important din acest moment. Uniți-vă forţele cu persoane cu interese similare.

Peşti
Vestea care soseşte azi pe cale oficială vă pune pe gânduri sau vă îngrijorează un pic, pentru că nu este informaţia pe care o așteptați. Pe moment, sunteți decepţionat, gata să abandonați un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce veți depăşi primul impact negativ, veți descoperi că tot aveți ceva de câştigat de pe urma acestei ştiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS