11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți încă sub influenţa unei veşti care v-a pus într-o lumină defavorabilă şi e normal să suferiți că ați fost tratat nedrept. În loc să stați şi să ticluiți planuri de răzbunare, mai bine ați aduna probe pentru a vă recupera imaginea pe care considerați că o meritaţi. Puteți găsi uşor mărturii care să certifice faptul că sunteți nevinovat, că tot ce ați făcut a fost conform regulilor.

Taur
Chiar dacă unele vise nu s-au împlinit atunci când ați vrut, nu înseamnă că ele s-au destrămat şi nu mai există, ci îşi aşteaptă rândul pentru a se materializa în alte vremuri. Amintiți-vă de planurile pe care le-ați abandonat cândva, în momente în care nu erau întrunite condiţiile optime ca ele să devină realitate, şi readuceți-le la lumină.

Gemeni
Tot stați şi analizați la rece o situaţie din care simţiți că ați avut de suferit, dar nu mai are rost să tot duceți procese de conştiinţă. Momentul ar fi mai bun pentru iertare şi uitare, închizând acel capitol pentru totdeauna, dar inima face ce face şi iar îşi aduce aminte de ceea ce ați pătimit cândva.

Rac
Nu nimeriți în cea mai veselă companie, iar tristeţea celor din jur vă influenţează mult. Vă pierdeți curajul, energia, cheful, buna dispoziţie când vă uitaţi la ei cum îşi plâng permanent de milă şi nu găsiți forţa de a-i ridica. Practic, ei vă trag mai jos, pe panta depresiei şi a pesimismului, încât vă alăturați lor într-un cor al plângerii.

Leu
Discuţiile cu amicii au un efect mobilizator, pentru că descoperiți în jur oameni care gândesc la fel. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi meritați să vâsliţi laolaltă. Sunteți un tovarăş excelent de discuţie, mereu pus pe glume, mereu cu o replică potrivită în orice situaţie.

Fecioară
Luați taurul de coarne şi spuneți stop unei acţiuni care nu mai merge aşa cum doreați şi bine faceți, pentru că a-l duce mai departe nu ar fi decât un consum inutil de energie şi timp. Mai bine vă opriți aici, extrageți concluzia finală şi de mâine vă apucați de altceva.

Balanţă
Încercați să vă eliberați de acele gânduri despre care ştiți că vă blochează evoluţia. Sunt temeri inutile, îndoieli care nu-şi au rostul, piedici pe care vi le puneți singur în cale şi care nu au ce căuta pe drumul spre succes. Ați demonstrat şi altădată că orice e posibil dacă gândiți pozitiv şi liber, concentrat asupra ţelului final şi nu asupra hopurilor de pe parcurs.

Scorpion
E greu de tras linie între ce vă transmite mintea şi ce şi-ar dori inima, dar de data aceasta inima va avea un avantaj înaintea raţiunii. Aveți nevoie de iubire şi vă lăsați purtat de senzaţii şi emoţii încotro vrea Cupidon, care e prin preajmă şi vă oferă gesturi minunate de afecţiune. Simţiți cu adevărat că sunteți iubit, răsfăţat în gesturi tandre, şi dăruiți la fel de mult.

Săgetător
Aveți nevoie de un venit mai bun pentru a vă pune în practică marile vise. Sunteți conştient că nu puteți tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispuneți acum, dar dacă ați fi mai atent la inspiraţia pe care o aveți, ați putea începe să câştigați mai bine. Totul e să vă arătaţi dispus să mai încercați şi altceva pe lângă profesia de bază.

Capricorn
Nu tratați criticile cam dure ca pe un atac la persoană, pentru că nu acesta e rolul lor! Cel care vă atrage atenţia asupra unei conduite greşite, unei acţiuni îndreptate într-o direcţie inutilă sau unei atitudini nepotrivite, chiar vă vrea binele şi vă trage de mânecă să nu mergeți mai departe în acelaşi stil.

Vărsător
Felul în care vă privesc ceilalţi devine stimulentul cel mai bun pentru a vă recâştiga încrederea în propria persoană. Dacă v-ați analiza numai prin prisma propriei păreri despre sine, nu ați ajunge la rezultate tocmai bune, pentru că aveți tendinţa de a vă găsi numai defecte, or ceilalţi vă apreciază sincer pentru ceea ce reprezentați.

Peşti
Visele romantice zboară departe, către formarea unei familii, către o nuntă, şi când vedeți că şi partenerul participă la aceste vise, deveniți tot mai optimist că ele vor deveni realitate. Vă alimentaţi unul altuia visele cele mai frumoase, pentru că iubirea voastră e puternică şi speraţi şi mai mult de la viitorul vostru comun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS