15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
E posibil să nu mai îmbrăcați în haine idealiste relaţia afectivă în care sunteți implicat, să deveniți conştient că orice parteneriat are fisurile, dramele şi punctele lui slabe, pe care sunteți dator să le aflați şi să le supliniți. Sunt condiţii favorabile pentru a începe cu aplomb o afacere de familie sau pentru a demara un proiect ori a dezvolta constructiv în doi o idee rentabilă.

Taur
V-ar putea părea azi important să simţiți că ați făcut un pas înainte în planul carierei. O recompensă, o răsplată sau o simplă apreciere, fie ea şi o vorba bună sau o strângere de mână, v-ar putea reconforta mental, dar şi emoţional, sufleteşte. Cum aşteptările de a vă fi recunoscute meritele s-ar putea să fie însă nerealiste ori neîntemeiate, v-ar prinde bine un moment consistent de realism.

Gemeni
S-ar părea că puteți înregistra unele câştiguri, că aveți parte de beneficii materiale cu mai multă uşurinţă decât de regulă. V-ați putea mişca mai în voie, mai liber, atunci când vine vorba de bani şi de obţinerea sau cheltuirea lor, nefiind probabil necesar să ţineți cont de prea multe reguli şi limitări impuse. Şi când e vorba de iubire puteți acţiona mânat de primul impuls.

Rac
Din punct de vedere sentimental, parcurgeți azi un drum destul de anost şi banal, cel mult vă puteți pierde în nebuloasă unei poveşti de amor sau puteți suprainvesti afectiv într-o relaţie de iubire ce se cere regândită. În mediul familial vă puteți exprima liber fără a fi sancţionat, fără a ofensa prin lipsa de diplomaţie. Lipsa de energie poate deveni o amintire, eventuale dureri fizice se pot ameliora sesizabil.

Leu
Trăiți cu convingerea că puteți să vă cunoşteți mai bine în mijlocul oamenilor decât retrăgându-vă în singurătate sau meditând şi punând distanţă între dumneavoastră şi ei. Vă simţiți tensionat, sub presiune, şi aveți nevoie să vă confesați sau să ascultaţi păsurile altora, care pot avea un efect relaxant căci vă regăsiți în istoriile de viaţă cu tâlc ale lor.

Fecioară
Azi aveți un simț fin al oportunităţilor, aveți cumva un radar eficient al traseului optim de urmat. Nu vă mai ambalați inutil şi nu vă mai aprindeți din orice, căci puteți intui cu destulă precizie ce merită atenţie şi în ce direcţie puteți să vă cheltuiți eficient energia. În plus, empatizați cu cei din familie, le înţelegeți păsurile şi nu mai sunteți tentat să-i judecați ori să-i criticați.

Balanţă
Puteți înregistra unele câştiguri, aveți parte de beneficii materiale cu mai multă uşurinţă decât de regulă. Deci, vă mişcați mai în voie, mai liber, atunci când vine vorba de bani şi de obţinerea sau cheltuirea lor, nefiind probabil necesar să ţineți cont de prea multe reguli şi limitări impuse. Şi când e vorba de iubire puteți acţiona mânat de primul impuls, fără să luați în calcul ceea ce se aşteaptă de la dumneavoastră.

Scorpion
Cum piedicile s-ar putea să nu întârzie să apară indiferent de direcţia de acţiune abordată, probabil că veți fi tentat să abandonați devreme lupta şi zbaterea. S-ar putea să constataţi că eşecul şi neputinţa în plan exterior sunt 100% profit în plan spiritual. Aveți o stare bună de spirit și constataţi că sunteți în putere, că nu vă mai supără nimic.

Săgetător
Vi se dă posibilitatea de a vă alătura într-un proiect de afaceri. Evitați să luați decizii pripite. Ați putea să nu fiți în măsură să vă concentrați și veţi lua o decizie nefavorabilă. În această după-amiază veți fi preocupat de relația sentimentală și veți putea decide să petreceți o seară romantică alături de persoana dragă.

Capricorn
E o placere să treceți prin locuri de care vă leagă amintiri intense, ba chiar aveți ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinerețea. Amintirile frumoase revin la lumină vii și puternice, de parcă abia ieri s-au întâmplat, și totul datorită oamenilor pe care aveți ocazia să îi întâlniți.

Vărsător
Emoțiile cresc la cote maxime pentru că trăiți un eveniment intim care are un efect major asupra stării psihice. Pare că un vis vi s-a împlinit, că rugăciunile v-au fost ascultate, că cineva acolo sus v-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima dorea și sufletul aștepta. Bucurați-vă de aceste momente superbe în care inima e răsfățată cu senzații atât de plăcute, dar nu le împărtășiți încă nimănui.

Peşti
Faceți parte dintr-un colectiv mai larg, în care fiecare are impresia că poate juca rolul de lider, dar nu e chiar așa. Când se adună la un loc atâtea minți luminate, e clar că apar și dispute de supremație, cu lupte de orgolii, pentru că nimeni nu-și acceptă ușor poziția de subaltern. Dar o faceți cu bucurie, pentru ca nu vă simțiți în stare să preluați pe umeri deciziile dificile care se cer azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS