24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Veţi acorda o mare atenţie afacerilor personale sau de familie. La locul de muncă aţi putea părea distrat, deoarece nu vă veţi mai ocupa cum se cuvine de sarcinile ce vă revin. Nu veţi apela la ajutorul nimănui, chiar dacă v-ar prinde bine puţin sprijin. Totuşi, este şi o veste bună, pentru că sfârşitul acestei săptămâni vă pregăteşte o surpriză plăcută. Veţi avea şansa de a face o mică schimbare în viaţă, însă impactul va fi răsunător.

Taur
Veţi simţi cum nivelul de energie vă sporeşte pe zi ce trece. Veţi fi plin de entuziasm şi vă veţi bucura de micile lucruri din jur. Cu această atitudine pozivită, nu vă va fi greu să vă faceţi remarcat şi, totodată, să îmbunătăţiţi tot ceea ce mergea mai rău în viaţa de până acum. Veţi fi ca un magnet pentru sexul opus, aşa că dacă sunteţi singur, v-aţi putea întâlni jumătatea.

Gemeni
Veţi primi multe sfaturi în zilele ce urmează, unele mai bune, altele mai rele, însă veţi fi suficient de atent încât să nu cădeţi în plasa nimănui. Dacă este nevoie să luaţi decizii importante, încercaţi să obţineţi cât mai mult timp pentru a da un răspuns. Nu vă grăbiţi cu astfel de lucruri, pentru că nici nu se pune problema să mai rectificaţi ceva în viitorul apropiat. Puteţi avea încredere în judecata dumneavoastră, însă trebuie să vă alocaţi puţin mai mult timp pentru a vă putea hotărî şi răzgândi de câteva ori.

Rac
Zilele următoare veţi primi o sumă de bani mult aşteptată, aşa că vă veţi permite un mic răsfăţ. Profitaţi de această ocazie pentru a vă mai relaxa puţin şi uitaţi, pentru moment, de grijile care vă apasă. Spre sfârşitul săptămânii vi se va părea mult mai greu să vă împărtăşiţi ideile cum v-aţi dori.

Leu
Sunteţi convins că planurile pe termen lung vă vor aduce succesul mult dorit, aşa că nu vă faceţi probleme. Vă trăiţi viaţa cu multă lejeritate şi încredere în dumneavoastră înşivă, astfel că nimeni nu vă poate trezi din reverie. Va veni o vreme când ar fi bine să reveniţi cu picioarele pe pământ, însă în momentul de faţă vă merge foarte bine şi aşa. Familia va reprezenta o sursă de inspiraţie pentru dumneavoastră, aşa că nu ar strica să petreceţi mai mult timp în preajma celor dragi.

Fecioară
Vă gândiţi numai la vacanţă şi cu greu vă mai puteţi mobiliza să vă îndepliniţi sarcinile. Visaţi la un sejur într-o locaţie exotică şi, pentru a vă vedea fericit, partenerul v-ar putea face o surpriză. Dacă se concretizează ceva până spre mijlocul săptămânii, încercaţi să lăsaţi totul în ordine până cel târziu vineri.

Balanţă
Sunteţi în căutare de noi metode de a vă îmbunătăţi situaţia financiară şi aveţi tendinţa de a nu mai fi atent la nimic din ceea ce se întâmplă în jur. Pentru a rezolva problema mai repede, aţi putea consulta un specialist. Acesta v-ar putea oferi măcar o idee în legătură cu direcţia în care ar trebui să mergeţi. Un posibil parteneriat nu este de exclus, deoarece vă poate rezerva surprize plăcute. Nu daţi dovadă de încăpăţânare dacă cineva încearcă să vă convingă că ideile dumneavoastră necesită mici îmbunătăţiri.

Scorpion
Zilele acestea este posibil să luaţi o decizie în secret. Nu vă veţi sfătui cu nimeni şi nici nu veţi aştepta îndrumarea cuiva. Această încredere vă poate induce în eroare, însă cel puţin nu veţi regreta ca în cazul în care v-aţi fi lăsat convins de cineva. Luna viitoare vi se pregăteşte o promovare.

Săgetător
Poate că nu veţi avea nici o problemă să cheltuiţi aproape toţi banii pe care îi aveţi, la câteva zile după ce i-aţi primit, însă partenerul nu va fi tocmai încântat de deciziile pe care le veţi lua. Din acest motiv se poate isca o ceartă destul de neplăcută, iar dumneavoastră veţi fi prea puţin dornic să puneţi capăt discuţiilor într-un mod paşnic. Nu este nevoie să fiţi doar dumneavoastră persoana care face sacrificii, însă nu strică să faceţi măcar primul pas şi să oferiţi un exemplu.

Capricorn
Probleme pe care le credeaţi rezolvate sau discuţii ce nu speraţi să le mai purtaţi vreodată vor reveni în viaţa dumneavoastră, iar şi iar. Astrele vă pun la încercare pentru o perioadă, aşa că ar fi bine să nu vă enervaţi ori să reacţionaţi pripit. Rămâneţi calm şi priviţi totul ca pe o nouă şansă de a restabili lucrurile într-un mod favorabil dumneavoastră.

Vărsător
Nu fiţi pesimist în această săptămână, deoarece sunt multe lucruri frumoase pe care le puteţi trece cu vederea dacă sunteţi mereu trist şi lipsit de încredere. Încercaţi să ieşiţi mai mult în oraş, să vă distraţi şi să vedeţi şi partea bună din orice. Dacă sunteţi ocupat peste măsură la locul de muncă, încercaţi măcar să găsiţi activităţi care să vă relaxeze după program. Străduiţi-vă să gândiţi pozitiv.

Peşti
Sunteţi pe cale să comiteţi o greşeală regretabilă zilele următoare şi este foarte posibil ca aceasta să vă vizeze viaţa personală, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie. Partenerul va trece cu greu peste o posibilă dezamăgire, aşa că ar fi bine să luați în considerare îndrumările pe care vi le vor trimite astrele şi să evitaţi discuţiile. O veste mai bună veţi primi pe plan profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS