17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil să faceţi unele schimbări pe care le aveaţi în plan de mai mult timp. De asemenea, aţi putea duce negocieri în care veţi da dovadă de inspiraţie. Starea sănătăţii dumneavoastră se va îmbunătăţi în această perioadă. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, eforturile pe care le veţi face vor fi apreciate la scenă deschisă.

Taur
Este foarte posibil să primiţi veşti de la cunoştinţele aflate pe alte meleaguri. În cazul în care sunteţi implicat în afaceri cu persoane străine, mare atenţie, căci ceva vă va bloca iniţiativele. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora pentru a finaliza mai repede activităţile în care v-aţi implicat.

Gemeni
Din punct de vedere sentimental veţi fi cam nemulţumit în această zi, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile dumneavoastră pentru timpul liber să fie date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. De fapt veţi avea ocazia să vă faceţi remarcat în anturajul apropiat, aşa că nu are de ce să vă pară rău.

Rac
Sunteţi cam nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus însă ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care însă se va rezolva din mers, fără să fie nevoie de un efort din partea dumneavoastră. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa fiinţei iubite alături de dumneavoastră v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi.

Leu
Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri. Superficialitatea de care daţi dovadă adesea vă poate încurca serios toate planurile. Calităţile dumneavoastră intelectuale vor ieşi în evidenţă, dar pentru a avea şi succes ar fi bine să vă asociaţi cu o cunoştinţă de încredere.

Fecioară
În plan personal sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care
le-aţi făcut până acum se vor dovedi a fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită unor câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat.

Balanţă
Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să primiţi complimente şi declaraţii. Totuşi nu este indicat să faceţi schimbări de anvergură în viaţa dumneavoastră sentimentală. Dacă doriţi să vă faceţi proiecte pentru viitorul apropiat, n-ar fi rău să plecaţi urechea şi la sfaturile celor din anturajul apropiat.

Scorpion
Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ce este trecut pe ordinea de zi, dar orice exces nu vă poate face bine. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine.

Săgetător
Este o zi pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă înnoiţi garderoba şi implicit să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unei vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile.

Capricorn
Starea dumneavoastră generală nu este nemaipomenită. Vă agitaţi în mod inutil şi aveţi tendinţa de a vă lăsa pradă impulsivităţii. Activităţile domestice, chiar dacă vi se par plictisitoare, v-ar putea ajuta să vedeţi lucrurile şi din alte puncte de vedere. O cunoştinţă de pe alte meleaguri are o problemă, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos.

Vărsător
Energia fizică nu este la nivelul cu care ne-aţi obişnuit, dar, totuşi, aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. În cazul în care vi se propune să demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat.

Peşti
Relaţia cu partenerul de viaţă este din nou tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile; în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS