20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă cramponați de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acordați atâta atenţie detaliilor. Fiți mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignorați acele mărunţişuri care v-ar putea opri din elan. Spuneți de fiecare dată când dați piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare.

Taur
A privi realist relaţiile în care sunteți implicat vă ajută să le dezvoltaţi pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a-l privi pe cel din faţă, ca atare încercați să îl cunoașteți mai bine înainte de a-l caracteriza şi eticheta. Azi ați putea fi tentat să-l priviți prin nişte ochelari care îi schimbă acestuia culoarea, deci, jos ochelarii.

Gemeni
Nu aşteptați nimic în schimb şi comportaţi-vă cu aceeaşi deschidere, cu inocenţa și cu bucuria de a dărui. Nu oferiți nimic sperând recunoştinţă sau cine ştie ce recompense, cândva, pentru că gestul de generozitate nu merită cântărit în acest mod. Nu e o investiţie aici, e o ofertă altruistă, care nu cere absolut nimic înapoi.

Rac
Bucurați-vă şi de cele mai mărunte lucruri frumoase care vă ies azi în cale. Nu aşteptați evenimente ieşite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni şi din mărunţişuri. La locul de muncă veți avea parte de câteva conflicte. Încercați să evitați discuțiile în contradictoriu.

Leu
Descoperiți unele indicii care vă atrag atenţia că ați greşit în felul în care ați reacţionat cu cineva apropiat şi vedeți că adevărul era undeva la mijloc. Recunoaşteți că ați judecat pripit şi întindeți o mână spre reconciliere faţă de cel pe care l-ați acuzat mai apoi pe nedrept.

Fecioară
Iubirea cere corectitudine, deci azi veți discuta cu persoana iubită despre acele valori esenţiale pentru ca relaţia voastră să evolueze pe un teren bun. E vorba aici de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevăr, deci, dacă vă simţiți cu musca pe căciulă pe undeva, faceți tot posibilul să reparați repede eroarea.

Balanţă
Când priviți spre etapele următoare ale planurilor la care contribuiți vă cuprinde entuziasmul şi nerăbdarea. Probabil se prefigurează deja rezultatele pe care le-ați visat, încât simţiți că nu mai puteți aştepta până acolo. Nu vă grăbiți totuşi, fiecare pas are rolul său în construcţia finală, şi dacă ați încerca să săriți peste unele etape care vi se par neimportante, ați putea scăpa din vedere momentele esenţiale.

Scorpion
Sunteți mult mai romantic şi tandru şi reuşiți să exprimați în cuvinte ceea ce simţiți, astfel încât să alungați orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Primiți cele mai calde gesturi de afecţiune şi, într-o atmosferă atât de sensibilă, nu puteți avea parte decât de clipe perfecte în doi.

Săgetător
Nimeriți la mijloc în conflictul dintre două generaţii, dar nu ţineți partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabăra din care ați putea face parte. Nu ţineți nici cu cei tineri, nici cu cei mai bătrâni, ci încercați să îi puneți la masa tratativelor cu calm şi toleranţă, pentru a ajunge la un consens.

Capricorn
Vă dedicați timpul lucrurilor frumoase, jucăuşe şi simple ale vieţii alături de cei mici care sunt încântaţi de atenţia pe care le-o acordați. În fond, în adâncul sufletului, ați rămas ca şi ei, un copil dornic de distracţie şi joacă, deci lăsați la o parte problemele specifice adulţilor. Chiar dacă aveți în agendă mai multe treburi de om mare, tratați-le cu lejeritate şi divertisment.

Vărsător
Formați o pereche bine închegată cu o persoană care vă completează excelent. Fiecare vine în acest tandem cu alte resurse, cu atuurile sale, cu imaginaţie, creativitate şi sensibilitate. Fie că e o prietenie de durată sau o poveste de iubire ori o colaborare rentabilă pentru amândoi, aveți impresia că ați găsit persoana cu care vă înţelegeți cel mai bine.

Peşti
Se iveşte o şansă nouă la orizont şi vă atrage din ce în ce mai tare! Sunteți conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vreți să începeți, dar merită eforturile. Apucați-vă serios de treabă, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt vă aşteaptă numai rezultate excelente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS