16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu reuşiți să vă faceți înţeles foarte bine pentru că aveți tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul dumneavoastră. Faceți un efort să lăsați la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună, dându-le altora senzaţia că vă jucați tot timpul, că sunteți superficial, că nu luați nimic în serios sau că vorbiți în dodii. Concentrați-vă mai bine, lăsați gluma la o parte.

Taur
Nu trebuie să plecați urechea la problemele altora, de vreme ce aveți azi un motiv de sărbătorit. Nu e dovadă de egoism faptul că râdeți, când altul, alături, plânge, pentru că nu puteți rezolva necazurile tuturor. Acum contează şi bucuria celor care au contribuit la acest succes, deci nu vă jenați să vă distrați. Ați reușit şi trebuie să profitaţi de noroc, pentru că viaţa nu e echitabilă.

Gemeni
Sunteți implicat într-un proiect care cere mult efort. Aveți toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu brio, ca atare implicați-vă cu tot ce aveți şi tot ce ştiți, deoarece roadele vor fi demne de laudă. Vă puneți şi mintea serios la contribuţie, şi umărul la treabă, pentru că este un plan care cere investiţii imense din toate direcţiile: şi argumente logice, şi atenţie, şi concentrare, dar şi efort fizic susţinut.

Rac
Cât timp vă urmați strategia cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, veți ajunge la visul cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrați nimic în acest urcuş: nici să săriți peste etape, nici să vă stresați mai mult decât e cazul, nici să vă dați peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

Leu
Iubirea nu cere doar declaraţii pompoase şi aprinse, ci puteți demonstra celui drag ce simţiți pentru el şi prin fapte concrete. Veți şti să-i arătaţi dragostea, nu doar să-i declarați cu surle şi trâmbiţe, ca atare partenerul ar trebui să aprecieze mai mult gesturile mature, înţelepte, răbdarea şi toleranţa cu care tratați relaţia, şi nu neapărat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Dacă doar asta aşteaptă de la dumneavoastră, înseamnă că nu va aprecia niciodată modul matur şi lucid cu care îi arătaţi că vreți să clădiți ceva de perspectivă.

Fecioară
Veştile bune care sosesc pe neaşteptate vă iau prin surprindere, dar vă fac să sperați şi mai mult de la viitor. Nici nu ați fi sperat asemenea schimbare de direcţie, este mai bine decât ați fi crezut că se poate întâmpla, semn că hazardul stă totuşi la baza multor evenimente fericite din viaţa dumneavoastră.

Balanţă
Prieteniile se nasc şi mor, relaţiile încep şi se termină, ca atare nici o persoană pe care o cunoşteți, de-a lungul timpul, nu rămâne definitiv în viaţa dumneavoastră. E posibil să vă luați rămas bun de la un amic, dar relaţia dintre voi s-a înrăutăţit mult în ultima vreme şi simţiți că nu mai puteți continua aşa. Unul din voi trebuie să fie tranşant şi să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul doare şi poate declanşa o criză în relaţia voastră.

Scorpion
Nu vă jucați cu banii de care dispuneți pentru că sunteți cam aerian şi sunteți gata să încheiați tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţa cu care manipulați banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordați când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăți pot avea ca efect erori neplăcute, din care umorul nu vă poate scoate aşa cum ați crede.

Săgetător
Cu cât intrați în contact cu mai multă lume, cu atât nervii sunt mai întinşi, pentru că aveți de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu dumneavoastră. Sunteți iritat de replicile din jur, sunteți scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici nu sunteți în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic. Aveți mare grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii complet necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporţii.

Capricorn
Şeful vă trimite în delegaţie de urgenţă şi plecați, cumva, cu inima neîmpăcată şi împovărată, cum că e doar o obligaţie şi atât. Nu aveți nici o plăcere pe parcursul acestei deplasări, dar dacă nu ați fi atât de concentrat la scopul în sine, ați descoperi pe parcurs şi o mulţime de lucruri mărunte care vă pot face călătoria mult mai plăcută.

Vărsător
Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată. De fapt, nu reuşiți să vă rupeți de motivele de enervare de peste zi şi veniți cu ele acasă, gata să stricați şi aici atmosfera. Faceți un efort să vă debarasați de tot ce v-a supărat pe parcursul zilei, ca acasă să menţineți dialogul pe un teren armonios, altfel aruncați în aer toată buna înţelegere cu membrii familiei. Prezenţa celor dragi devine balsamul de care aveți nevoie la capătul unei zile agitate.

Peşti
Nu mai aveți timp de nimic altceva decât de o listă întreagă de sarcini pe care le-ați tot amânat în ultima vreme şi nu mai puteți aştepta. Nu vreți să rămâneți cu atâtea datorii neterminate, de aceea faceți un efort să le rezolvați şi pe ele. Nu mai rămâne timp şi pentru odihnă sau distracţie, dar nici măcar nu aveți satisfacţia că ați scăpat de aceste sarcini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS