10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți spor în treburile casnice şi chiar dacă este nevoie să vă ocupați şi de activităţile din segmentul muncii, tot acasă vă este gândul. Astrele vă oferă un sprijin deosebit şi recomandabil este să vă ocupați de tot ce este legat de cămin sau relaţii parentale. Răsfoitul unui album cu poze de familie ar reuşi să vă aline dorul de vremurile copilăriei şi de personajele ei.

Taur
Este nevoie să faceți o mulţime de drumuri, însă fiți foarte atent. Verificați toate detaliile legate de plecări. Răsturnările de situaţie pot fi prezente. Spre seară, întâlnirile cu rudele sau prietenii apropiaţi vă pot oferi momente interesante. Controversele şi ineditul vor da un farmec aparte zilei şi evenimentelor ei.

Gemeni
Segmentul financiar continuă să vă preocupe deoarece apar posibilităţi noi de câştig dintr-o activitate profesională suplimentară. Pe de altă parte, cu bătaie lungă, moştenirile sau banii şi bunurile altora trebuie să le aveți în vedere. Nu vă orientați către speculaţii financiare sau investiţii surpriză!

Rac
Sunteți într-o formă excepţională şi reuşiți să vă bucurați de tot ce este în jur. Aveți energie, chef de tot şi toate, iar ceilalţi vor fi încântaţi de farmecul pe care îl emanați. Cu forţa pe care o aveți, puteți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile răsturnări de situaţie, dar sunt benefice. La serviciu este mult de lucru, dar şi asta vă face plăcere.

Leu
Fiți discret, nu vă implicați în multe acţiuni şi încercați să alocați timp pentru suflet. O plimbare în aer liber, o meditaţie într-un loc sfânt sau o vizită la o galerie de artă v-ar ajuta enorm. Organismul este destul de încercat, aşa că nu îl solicitați prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu vă îngrijorați.

Fecioară
Situaţii controversate frecvente în relaţiile cu prietenii şi protectorii din segmentul profesional! Rolul lor este de a vă ajuta să observați clar pe cine mai păstrați în preajmă şi la cine trebuie să renunțaţi fără rezerve. Implicați-vă serios în dialogurile cu ceilalţi, pentru că este posibil să aflați informaţii deosebite, ce vă vor fi de folos mai târziu.

Balanţă
Sunt posibile situaţii dinamice în plan socio-profesional, dar veți reuşi să vă descurcați foarte bine. Familia nu vă susţine în demersurile sociale, de aceea trebuie să fiți foarte vigilent şi atent la ce doriți cu adevărat. Imboldul de a vă orienta numai către sfera socială este trecător, deci nu faceți prea mare vâlvă acasă.

Scorpion
Anumite aspecte legate de călătorii şi studii se pot modifica foarte surprinzător. De fapt, lucrurile se desfăşoară în favoarea dumneavoastră, chiar dacă acum, pe moment, sunteți îngrijorat şi vă displace felul în care s-au sucit lucrurile. Este bine să vă adaptați situaţiilor ivite şi să vă bucurați de partea plină a paharului.

Săgetător
O zi bună pentru a verifica plata facturilor şi pentru a achita datorii restante de orice fel. Fiți prudent cu documentele financiare, întrucât sunt posibile erori de redactare, de încasare sau pur şi simplu, din neglijenţă, le puteți pierde. Participarea la un seminar pe teme spirituale, lecturarea unei cărţi bune sau vizionarea unui film bun v-ar ajuta enorm.

Capricorn
Sunt posibile situaţii conflictuale în acest segment de viaţă, însă cu răbdare şi prudenţă totul poate fi depăşit foarte bine. Se pot contura răsturnări de situaţie în diverse colaborări sau parteneriate. Din umbră, astele vă protejează discret, chiar dacă nu sesizați acest lucru. Spre finalul zilei, acordaţi-vă câteva momente de relaxare în aer liber.

Vărsător
Bine ar fi să fiți foarte atent la tot ce se petrece în sfera muncii, întrucât în umbră sunt multe capcane. Lucrați cu măsură, nu vă implicați în multe lucruri şi selectați cu atenţie priorităţile. Sănătatea este destul de încercată, astfel că sunt posibile stări neplăcute. Nu se recomandă consultaţiile sau analizele medicale.

Peşti
Sunteți creativ şi bine ar fi să vă puneți în practică ideile. Rezervați un abonament la o sală de teatru sau de concerte. Dacă aveți de făcut drumuri, verificați totul înainte de a pleca sau plecați numai dacă este absolut necesar. Evitați excesele şi ţineți cont şi de nevoile sau sfaturile celorlalţi. Printre rânduri veți afla informaţii utile pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS